Kamila28 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak strasznie mi Go szkoda :( Tak bardzo bym chciała, żeby znalazł kochający domek..... Doszedł do siebie i................przypomniał sobie :( ach Quote
Kapsel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Kamila28']Tak strasznie mi Go szkoda :( Tak bardzo bym chciała, żeby znalazł kochający domek..... Doszedł do siebie i................przypomniał sobie :( ach[/QUOTE] Kamilko musimy wierzyć że znajdzie swój dom i swojego człowieka ;) Nie wyobrażam sobie inaczej :multi:Nie wiem, czy to co miał kiedyś takie dobre było..... jeśli został porzucony??? to nie miał dobrego życia :roll: i teraz już to szczęście do niego nadchodzi, na pewno :loveu: Quote
Kamila28 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ponownie dałam watek na forum boksery, o potrzebie domków dla boksi :) Quote
Soema Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A ja Wam powiem... w sekrecie... że Drops... pojedzie do DT :grins: potrzebny transport Zielona Góra - Warszawa :) słyszeliście o jakimś? Pan z hotelu może jechać za zwrot kosztów.. będą jechały dwa psy.. Quote
Kapsel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Soema']A ja Wam powiem... w sekrecie... że Drops... pojedzie do DT :grins: potrzebny transport Zielona Góra - Warszawa :) słyszeliście o jakimś? Pan z hotelu może jechać za zwrot kosztów.. będą jechały dwa psy..[/QUOTE] Wiadomość pierwsza klasa:Cool!::Cool!::Cool!:Nareszcie!!! :lol: :lol: :lol: Widzisz Kamilko, widzisz, już szczęście coraz bliżej :loveu: Quote
Maruda666 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Za zwrot kosztów, to ile to by mniej wiecej było? Dropsiku, abyś jak najszybciej pojechał:multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziewczyny to ile to byłoby przeliczając na kasę? Jeśli nie udałoby się załatwić jakiegoś darmowego transportu, to może się złóżmy i Dropsik pojedzie?:multi: Quote
Soema Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Agnezia szuka transportu... sporo wyjdzie, bo to pół Polski.:( Quote
Bailando Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Masakra jak można tak zaniedbać psa :( ludzie nie mają serca :( szok !! Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to czekamy na wieści transportowe, oby się udało! :thumbs: Quote
Kamila28 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jejku, jak strasznie sie cieszę :)!!!!!! Popytam wśród znajomych o transport, ale może być problem :(, a może rzeczywiście moglibyśmy się złożyć na ten transport, ile to wyjdzie???? Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tak liczac pi razy oko, dla auta palacego 7l/100km, to wyjdzie ok 300-350zl (liczylam wg cen benzyny, czyli ok 5zl za litr) Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zlotowka do zlotowki i powinnismy uzbierac. Moze by skarpete boksiowa poprosic o jakas stowke na transport? Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bailando tez się zadeklarowała, ze pomoże :multi: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Maruda666']Też się dołożę.[/QUOTE] Dropsiku Kochany :loveu:pakuj walizki, cioteczki nie pozwolą byś dłużej czekał :multi::multi::multi: Quote
Agnezia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie. Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Agnezia']Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie.[/QUOTE] Trzymamy mocno!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Soema Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Boksiowa pewnie, że pomoże i Maruda i Ageraliona wpłacają regularnie, więc nie powinno być problemu :) transport coraz bliżej, w DT będzie miał super opiekę, naprawdę bardzo bardzo się cieszę!:) Quote
Kamila28 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czyli ten DT to pewne, super, ja tez się dołożę :) Dajcie znać kiedy będzie transport Quote
Soema Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Kamila28']Czyli ten DT to pewne, super, ja tez się dołożę :) Dajcie znać kiedy będzie transport[/QUOTE] Agnezia kombinuje :) Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Agnezia']Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie.[/QUOTE] Ooo, to trzymamy, trzymamy, trzymamy... :talker: Quote
Recommended Posts