Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila28']Tak strasznie mi Go szkoda :(
Tak bardzo bym chciała, żeby znalazł kochający domek.....
Doszedł do siebie i................przypomniał sobie :( ach[/QUOTE]

Kamilko musimy wierzyć że znajdzie swój dom i swojego człowieka ;) Nie wyobrażam sobie inaczej :multi:Nie wiem, czy to co miał kiedyś takie dobre było..... jeśli został porzucony??? to nie miał dobrego życia :roll: i teraz już to szczęście do niego nadchodzi, na pewno :loveu:

Posted

A ja Wam powiem... w sekrecie... że Drops... pojedzie do DT :grins: potrzebny transport Zielona Góra - Warszawa :)
słyszeliście o jakimś? Pan z hotelu może jechać za zwrot kosztów.. będą jechały dwa psy..

Posted

[quote name='Soema']A ja Wam powiem... w sekrecie... że Drops... pojedzie do DT :grins: potrzebny transport Zielona Góra - Warszawa :)
słyszeliście o jakimś? Pan z hotelu może jechać za zwrot kosztów.. będą jechały dwa psy..[/QUOTE]

Wiadomość pierwsza klasa:Cool!::Cool!::Cool!:Nareszcie!!! :lol: :lol: :lol: Widzisz Kamilko, widzisz, już szczęście coraz bliżej :loveu:

Posted

Dziewczyny to ile to byłoby przeliczając na kasę?
Jeśli nie udałoby się załatwić jakiegoś darmowego transportu, to może się złóżmy i Dropsik pojedzie?:multi:

Posted

Jejku, jak strasznie sie cieszę :)!!!!!!
Popytam wśród znajomych o transport, ale może być problem :(, a może rzeczywiście moglibyśmy się złożyć na ten transport, ile to wyjdzie????

Posted

[quote name='Maruda666']Też się dołożę.[/QUOTE]

Dropsiku Kochany :loveu:pakuj walizki, cioteczki nie pozwolą byś dłużej czekał :multi::multi::multi:

Posted

Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie.

Posted

[quote name='Agnezia']Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie.[/QUOTE]

Trzymamy mocno!!! :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Boksiowa pewnie, że pomoże i Maruda i Ageraliona wpłacają regularnie, więc nie powinno być problemu :)
transport coraz bliżej, w DT będzie miał super opiekę, naprawdę bardzo bardzo się cieszę!:)

Posted

[quote name='Kamila28']Czyli ten DT to pewne, super, ja tez się dołożę :)
Dajcie znać kiedy będzie transport[/QUOTE]
Agnezia kombinuje :)

Posted

[quote name='Agnezia']Trzymajcie kciuki cioteczki :) Jesteśmy na dobrej drodze do dt dla Dropsa:) Jutro po 17 będę mogła potwierdzić i będę wtedy wiedzieć ile to wyniesie ewentualnie.[/QUOTE]

Ooo, to trzymamy, trzymamy, trzymamy... :talker: