Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku[/url]

Posted

[quote name='fikusna_joanna']Dropsiu to kochany stworek, Ma takie bystre oczka i długaśne fafluny, co się nie mieszczą w kagańcu:loveu:[/QUOTE]
:D:D:D:D:D Zobacz Joasiu jak mi zdecydowanie humor poprawiłaś, a te fafluny to tez zauważyłam że ma długaśne :D:D:D ale bardzo, bardzo kochane takie do całowania i miętolenia :loveu::loveu::loveu:

Posted

A tutaj mamy bazarek ze smyczkami, linkami na Dropsika [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184057-Linka-Hilton-5m-50-kg-na-leczenie-Dropsa-do-5-maja[/URL].
Bardzo serdecznie zapraszamy :multi:

Posted

[quote name='Kamila28']Widzę, że moja koleżanka Allora już kupiła :), pewnie podaruje jakiemuś psiakowi z naszego schroniska :)[/QUOTE]
Domyśliłam się, że to Twoja Koleżanka. Kochana jest :loveu: Ona tez pewnie boksia posiada?

Posted

Nie wiem o co chodzi z tymi łapkami ....
Koleżanka ma Cosiaka - sunię, ale razem działamy w naszym schronisku i razem stronkę robiłyśmy, kocha wszystkie psiaki - dzięki Aga :)

Posted

[quote name='Kamila28']A co tu dziś taka cisza??? czy są jakieś wieści z domku Dropsika, co z jego sikaniem???[/QUOTE]
Bez zmian... mieszkanie pływał, Drops rozrywa pampersy i leje gdzie popadnie..:shake:

Posted

[quote name='Soema']Bez zmian... mieszkanie pływał, Drops rozrywa pampersy i leje gdzie popadnie..:shake:[/QUOTE]

To niedobrze, bardzo niedobrze :shake: Jak temu zaradzić?
Pamiętam Maćka, który też tak lał, to były właściciel nie dawał mu wody do picia :angryy: