Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='argusiowa']Aż się przyznam że łzy mi stanęły w oczach i piszę ledwie widząc :) jestem mega wzruszalna ostatnio a Bianka jakoś tak mi bliska :) Natalie dziękuję :) nadrabiam zaległości w czytaniu wolnymi chwilami a tu taka niespodzianka :) Cudnie bo Bianka nie nadaje się do schroniska, wstyd żeby taki piękny i niezwykły pies w ogóle trafił na ulicę!
Jedna dobra wiadomość od rana i już zmienia się cały dzień :)[/QUOTE]
Argusiowa, mam nadzieję, że Bianka będzie u mnie szczęśliwa. Już się nie mogę doczekać, kiedy pójdziemy na spacer :) Saba bała się smyczy i za żadne skarby nie chciała się przekonać. Za to Sonia jest już staruszką i ma chorą łapkę, więc wędrówki odpadają. Tak zastanawia mnie jeszcze kwestia jedzenia, czy lepiej jej gotować, tak jak gotowałyśmy Sabie czy suche karmy...Ale na to jest jeszcze czas :)

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalie1988 napisał(a):
Już jestem umówiona na spotkanie, na dzisiaj :multi: Księżniczko, szykuj się do nowego domku :multi:

Jak tylko przekazałas adres,przesłałam gdzie trzeba i proszę!A Bianka juz umówiona na sterylizację w lecznicy!

Posted

Bianka jest takim kochanym psem, że nie mogłam się dzisiaj oderwać od jej boksu, ma takie piękne oczy z białymi rzęsami, oaza spokoju i łagodności, nic tylko ją przytulać i głaskać... :loveu:
Figa cyknęła kilka zdjęć, sami zobaczycie.

Posted

Jej życie w ostatnim czasie było bardzo smutne, błakała się z cieczką po ulicy, szukała ratunku u ludzi, a ludzie ją odpędzali, tupali nogami na nią, teraz jest smutna w schronisku ale najważniejsze, że jest bezpieczna, teraz tylko sterylizacja i DOMEK!!!!

argusiowa, jak to dobrze, ze zabrałaś ją tego dnia do lecznicy :-)

Posted

Figa, cudne zdjęcia (ale co się dziwic jak modelka cudna :D )
Rozmawialam ze Zbyniem - oczywiście wizyta tak jak przypuszczałyśmy byla tylko formalnościa :D
Dom Natalie został zarekomendowany jako idealny dla Bianki :D :D :D
Bianeczko, jeszcze tylko sterylka i jedziesz do nowego lepszego życia !!!:multi::multi::multi:

Posted

Andzike napisał(a):
Figa, cudne zdjęcia (ale co się dziwic jak modelka cudna :D )
Rozmawialam ze Zbyniem - oczywiście wizyta tak jak przypuszczałyśmy byla tylko formalnościa :D
Dom Natalie został zarekomendowany jako idealny dla Bianki :D :D :D
Bianeczko, jeszcze tylko sterylka i jedziesz do nowego lepszego życia !!!:multi::multi::multi:

Hmmm, ciekawe czy Bianka już wie, że za chwilę jej życie całkiem się odmieni... Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, w imieniu swoim, rodziców i Bianki :multi:

Posted

Natalie, to my wszyscy dziękujemy Tobie i Twoim rodzicom za mądrą decyzje :)
Ale nie ma tak łatwo... Masz nas zasypywać wieściami, fotkami i filmikami z Bianką jak już u Was będzie:evil_lol: