natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='argusiowa']Aż się przyznam że łzy mi stanęły w oczach i piszę ledwie widząc :) jestem mega wzruszalna ostatnio a Bianka jakoś tak mi bliska :) Natalie dziękuję :) nadrabiam zaległości w czytaniu wolnymi chwilami a tu taka niespodzianka :) Cudnie bo Bianka nie nadaje się do schroniska, wstyd żeby taki piękny i niezwykły pies w ogóle trafił na ulicę! Jedna dobra wiadomość od rana i już zmienia się cały dzień :)[/QUOTE] Argusiowa, mam nadzieję, że Bianka będzie u mnie szczęśliwa. Już się nie mogę doczekać, kiedy pójdziemy na spacer :) Saba bała się smyczy i za żadne skarby nie chciała się przekonać. Za to Sonia jest już staruszką i ma chorą łapkę, więc wędrówki odpadają. Tak zastanawia mnie jeszcze kwestia jedzenia, czy lepiej jej gotować, tak jak gotowałyśmy Sabie czy suche karmy...Ale na to jest jeszcze czas :) Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Już jestem umówiona na spotkanie, na dzisiaj :multi: Księżniczko, szykuj się do nowego domku :multi: Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 natalie1988 napisał(a):Już jestem umówiona na spotkanie, na dzisiaj :multi: Księżniczko, szykuj się do nowego domku :multi: Jak tylko przekazałas adres,przesłałam gdzie trzeba i proszę!A Bianka juz umówiona na sterylizację w lecznicy! Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To kiedy Bianka będzie miała sterylkę? Trochę boję takich zabiegów... W końcu to narkoza... Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czekamy na informacje z lecznicy!Jak tylko będę coś wiedziała zaraz dam znać! Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bianka jest takim kochanym psem, że nie mogłam się dzisiaj oderwać od jej boksu, ma takie piękne oczy z białymi rzęsami, oaza spokoju i łagodności, nic tylko ją przytulać i głaskać... :loveu: Figa cyknęła kilka zdjęć, sami zobaczycie. Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oj będzie przytulana, głaskana, uwielbiana... Aż będzie miała nas dość :D Quote
Figafiga Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Natalia zdjęcia dedykowane dla ciebie - twoja Bianeczka dziś w schronie.... jestem zadowolona z tych zdjęć - najpiękniejsze!!!! Bianka ty modelko nasza!!! Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziękuję Wam bardzo za zdjęcia ;) Bianeczka jest cudowna :loveu: Tylko te jej smutne oczy... Księżniczko, nie smuć się. Twoje nowe "człowieki" już na Ciebie czekają. Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jej życie w ostatnim czasie było bardzo smutne, błakała się z cieczką po ulicy, szukała ratunku u ludzi, a ludzie ją odpędzali, tupali nogami na nią, teraz jest smutna w schronisku ale najważniejsze, że jest bezpieczna, teraz tylko sterylizacja i DOMEK!!!! argusiowa, jak to dobrze, ze zabrałaś ją tego dnia do lecznicy :-) Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Figa, cudne zdjęcia (ale co się dziwic jak modelka cudna :D ) Rozmawialam ze Zbyniem - oczywiście wizyta tak jak przypuszczałyśmy byla tylko formalnościa :D Dom Natalie został zarekomendowany jako idealny dla Bianki :D :D :D Bianeczko, jeszcze tylko sterylka i jedziesz do nowego lepszego życia !!!:multi::multi::multi: Quote
jabinia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Powodzenia sunio w nowym domku!!!!.Będę z tobą w kontakcie wzrokowym. Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Andzike napisał(a):Figa, cudne zdjęcia (ale co się dziwic jak modelka cudna :D ) Rozmawialam ze Zbyniem - oczywiście wizyta tak jak przypuszczałyśmy byla tylko formalnościa :D Dom Natalie został zarekomendowany jako idealny dla Bianki :D :D :D Bianeczko, jeszcze tylko sterylka i jedziesz do nowego lepszego życia !!!:multi::multi::multi: Hmmm, ciekawe czy Bianka już wie, że za chwilę jej życie całkiem się odmieni... Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, w imieniu swoim, rodziców i Bianki :multi: Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Natalie, to my wszyscy dziękujemy Tobie i Twoim rodzicom za mądrą decyzje :) Ale nie ma tak łatwo... Masz nas zasypywać wieściami, fotkami i filmikami z Bianką jak już u Was będzie:evil_lol: Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zbynio i do mnie dzwonił :-) Dziękuję A i natalie do mnie dzwoniła, też dziękuję :-) Na pewno będzie dobrze :-D Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jabinia napisał(a):Powodzenia sunio w nowym domku!!!!.Będę z tobą w kontakcie wzrokowym. Jak to jak to? Prosimy o szczegóły :-) Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Właśnie! My chcemy mnóstwo zdjęć i wieści co u Bianki!!! A kiedy dokładnie Bianka będzie już w domku? Quote
natalie1988 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja jestem gotowa na przyjęcie Bianki w każdym momencie. Teraz zależy kiedy będzie sterylka i kiedy uda się ją dostarczyć do K-cy :) A o zdjęcia i newsy bądźcie spokojni :D Quote
jabinia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To ja jestem tym tajemniczym Zbyniem(jabinia) Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jabinia napisał(a):To ja jestem tym tajemniczym Zbyniem(jabinia) Tak myślałam :D :D :D ale siedziałam cicho, czekając aż sam się ujawnisz :D Quote
Recommended Posts