Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']No i zniknely :):)
Witam :D Przepraszam, że tak późno, ale Bianka zasnęła z łapką na mojej ręce pod (pod stołem :D) i nie chciałam się ruszać, żeby jej nie obudzić :D Jest cuuuuudna :D Fotki z komórki, więc proszę nie narzekać na jakość :D

Posted

[quote name='Szarotka']Napisz cos wiecej; jak sie zachowywala, czy odrazu byla przyjacielska itp??
Od razu przyjacielska, dosłownie się we mnie wtuliła :D Kochana psina. Chociaż wydaje mi się, że trochę się boi taty...ale próbuje go "zdobyć" :D W ogródku kradła mu buziaki :multi: Teraz śpi, z pełnym brzuszkiem.

Posted

Trochę czasu minie, zanim moje dziewczyny się dogadają. Na razie Sonia-stary głupolek zaczyna szczekać, warczeć. Wtedy Bianka odpowiada tym samym... No ale mam nadzieję, że niedługo się zaprzyjaźnią.

Mały spacerek

Posted

super wieści, a zdjęcia z Bianką rewelacja - nie nasiedziała się chociaż w schronie!!!

a tak poza tematem widziałam dziś psa w typie Bianki biegającego po ulicy jak jechałam do lekarza - pewnie niedługo trafi kolejny białas - tak to jest jeden pies znajduje dom, a drugi wchodzi na jego miejsce.
Niech Bianka żyje zdrowa i wesoła u tak wspaniałej rodzinki. Pozdrawiam!!!

Posted

Uwaga, uwaga - rozliczenia :-)

Wydatki:
40zł kapiel
120zł transport

Wpływy:
kapiel - 20zł Romka, 20zł argusiowa
transport- 150zł natalie, 20zł Romka

Zostało
50zł od natalie dla skarpety

natalie, Romka, argusiowa - łowickie psiaki Wam dziękują

Posted

Dziewczyny zdjecia są ale wróciłam wczoraj tak zmęczona,że nie miałam siły wejść na forum i wstawic zdjęcia.W Kruszwicy piekna pogoda a u nas deszcz pewnie to było przyczyną mojego zmęczenia.Zdjęcia przesłałam rano do Mamanabank jesli ona nie zdąży ich wstawić to ja zrobię to dopiero wieczorem. Moje psiaki dzielnie na mnie czekały i w domu nie było żadnej niespodzianki.A były same az do 18 30!

Posted

Bianka jest wspaniała podrózniczką!Po pozegnaniu Argusiowej wyruszyłysmy w trasę.Bianka najpierw oglądała widoki za oknem a potem połozyła się na kolanach Grazynki i drzemała.Zatrzymałysmy sie na siusiu po Kutnem,był tez spacerek,picie wody.Potem juz bez zatrzymywania sie do Kruszwicy.W Kruszwicy przed domem komitet powitalny w osobie Zbynia z Fundacji Bokserów i to on pierwszy zobaczył nasza Biankę!A potem juz domek Natalie i jej rodziny.Zwiedzanie domku,podworka i budy!Jako dobrze wychowana suczka Bianka weszła do domu dopiero na wyrazne zaproszenie Natalie.Imie pozostaje bez zmian!