Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natelie posiadanie naszego łowickiego psiaka to tylko jeden z wielu obowiązków! :D:lol: Trzeba jeszcze przesyłać zdjęcia, najlepiej mnóstwo, bo Bianka pozwala sobie robić zdjęcia i jest wspaniałą modelką :loveu:

Posted

:) cudnie :) dziewczyny kto zawiezie Biankę do Kruszwicy do natalie ?:) chciałoby się ją miźnąć na dowidzenia :), ale jak się nie da to poproszę ją ode mnie wymiziać :)

Mam takie szczęście do chodzących nieszczęść :) a Bianka szła taka śliczna i zaniedbana że nie dało się jej zostawić samej sobie :) Gapcia jej towarzysza udało się bezpiecznie dostarczyć do domu :) no a po Biankę nikt nawet nie zapytał..

Natalie cieszę się bardzo, że Bianka trafi do kochającego domu :) Dziękuję :)

Posted

Już jestem w domku :) Szczerze, nie mogę się doczekać kiedy ta piękna dama u mnie zagości. Jestem bardzo ciekawa jak się będzie zachowywać, jak na nas zareaguje... Bianeczko, przybywaj :multi:

Posted

I juz wiem ,ze na pewno bedzie to wtorek!Musze byc dzis w pracy ,siła wyższa jak wiecie w naszym państwie!Mam wolny dzień jutro i wiozę mała do domku!Jestesmy juz dogadane telefonicznie z domkiem!No to czekaj na nas Natalie!Wyjeżdzamy myslę około 12 00!Zrobię zdjęcia!Natalie dzwoniła dzis do schroniska i tez juz jest dogadana.Ja zabieram Bianke z lecznicy juz wykąpaną!

Posted

Paula03 napisał(a):
Wspaniałe wieści, liczę na jakąś fotorelacje z podróży!

Dzisiaj kupiłam dla Bianki piękną czerwoną obróżkę i smycz :) Mam nadzieję, że lubi czerwony kolor :lol:

Posted

Pojechały :D natalie już wkrótce Bianka będzie z Tobą:) jej aż mi łzy sie zakręciły :) Piękna ta nasza Bianka:) bielusia jak nie wiem :) Pachnąca jak wiosna i dostałam buziaka na do widzenia :) Romka po powrocie na pewno zdjęcia wstawi :)
Wszystkiego dobrego "Maleńka" Bianeczko:)