Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja juz dzwoniłam do lecznicy!Bianka juz w lecznicy czeka na zabieg:dzis lub jutro! Quote
kajkoowa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 natelie posiadanie naszego łowickiego psiaka to tylko jeden z wielu obowiązków! :D:lol: Trzeba jeszcze przesyłać zdjęcia, najlepiej mnóstwo, bo Bianka pozwala sobie robić zdjęcia i jest wspaniałą modelką :loveu: Quote
oska1983 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No to już niedługo Bianka będzie w swoim domku. Strasznie się cieszę, ona ma takie oczka jak moja sunia :) i niedługo te oczka będą wesołe Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jeszcze Bianka nie wie jakie ją szczęście spotka! Quote
Figafiga Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bianka pomyślnie przeszła sterylkę, wybudzona...byłam z Mają u weta i się zapytałam o Bianeczkę - niech przyszli opiekunowie się ucieszą ;-) Quote
argusiowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :) cudnie :) dziewczyny kto zawiezie Biankę do Kruszwicy do natalie ?:) chciałoby się ją miźnąć na dowidzenia :), ale jak się nie da to poproszę ją ode mnie wymiziać :) Mam takie szczęście do chodzących nieszczęść :) a Bianka szła taka śliczna i zaniedbana że nie dało się jej zostawić samej sobie :) Gapcia jej towarzysza udało się bezpiecznie dostarczyć do domu :) no a po Biankę nikt nawet nie zapytał.. Natalie cieszę się bardzo, że Bianka trafi do kochającego domu :) Dziękuję :) Quote
natalie1988 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Już jestem w domku :) Szczerze, nie mogę się doczekać kiedy ta piękna dama u mnie zagości. Jestem bardzo ciekawa jak się będzie zachowywać, jak na nas zareaguje... Bianeczko, przybywaj :multi: Quote
argusiowa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Na pewno bedzie to udane spotkanie:) takie zakochane od pierwszego razu :) Quote
natalie1988 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Szarotka napisał(a):A kiedy Bianka ma jechac ?? W poniedziałek lub wtorek :) Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 I juz wiem ,ze na pewno bedzie to wtorek!Musze byc dzis w pracy ,siła wyższa jak wiecie w naszym państwie!Mam wolny dzień jutro i wiozę mała do domku!Jestesmy juz dogadane telefonicznie z domkiem!No to czekaj na nas Natalie!Wyjeżdzamy myslę około 12 00!Zrobię zdjęcia!Natalie dzwoniła dzis do schroniska i tez juz jest dogadana.Ja zabieram Bianke z lecznicy juz wykąpaną! Quote
Paula03 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wspaniałe wieści, liczę na jakąś fotorelacje z podróży! Quote
natalie1988 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Paula03 napisał(a):Wspaniałe wieści, liczę na jakąś fotorelacje z podróży! Dzisiaj kupiłam dla Bianki piękną czerwoną obróżkę i smycz :) Mam nadzieję, że lubi czerwony kolor :lol: Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie wiem gdzie kupilas,ale na dogo jest duzo okazji do kupienia roznych rzeczy dla psa i pomocy innym przy tej samej okazji: http://www.dogomania.pl/threads/183424-MEGA-BAZAR-75-taksowych-obroA-y-szelek-na-Bratka-i-LAE-bork-do-23-04 Quote
argusiowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Na PEWNO BĘDZIE ZACHWYCONA:) ups sorki za duże litery mam niemiecką klawiaturę od niedawna i mylę klawisze :) Quote
Figafiga Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 tylko żeby obróżka nie farbowała, bo będzie Bianka biało czerwona ;-) Quote
mamanabank Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No to szerokiej drogi piękna damo, w czerwonym na pewno będzie Ci do pyska :-) Nie mogę się doczekać zdjęć... Quote
argusiowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pojechały :D natalie już wkrótce Bianka będzie z Tobą:) jej aż mi łzy sie zakręciły :) Piękna ta nasza Bianka:) bielusia jak nie wiem :) Pachnąca jak wiosna i dostałam buziaka na do widzenia :) Romka po powrocie na pewno zdjęcia wstawi :) Wszystkiego dobrego "Maleńka" Bianeczko:) Quote
Recommended Posts