Jump to content
Dogomania

Freya,Oskar, Xawcio- chorowite maluchy już w KOCHAJĄCYCH domach :) Axa czeka na dom..

Recommended Posts

Posted

założyłam mamutkowi wątek na forum malamutów...ale niewiele mam do powiedzenia na jego temat:( może dałoby się coś więcej o nim dowiedzieć?

[url]http://www.forum[/url]. alaskan. malamut.org/viewtopic.php?t=3447&sid=a26546a4463506325b0305831688bbbc

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę kupic karmę dla szczeniaczkow
jest w tej chwili w dobrej cenie - tylko ważność do 22-04 więc jakieś dobre 3 tygodnie
jeśli chcecie poproszę o adres na jaki ma byc worek wyslany

Posted

[quote name='Dakotka']mogę kupic karmę dla szczeniaczkow
jest w tej chwili w dobrej cenie - tylko ważność do 22-04 więc jakieś dobre 3 tygodnie
jeśli chcecie poproszę o adres na jaki ma byc worek wyslany[/QUOTE]

super:):) bardzo dziękujemy!:loveu::loveu:jak wejdzie Owieczka albo Agnieszka to poda adres...bo ja nie wiem czy mam dobry:oops:

Posted

[quote name='andzia69']super:):) bardzo dziękujemy!:loveu::loveu:jak wejdzie Owieczka albo Agnieszka to poda adres...bo ja nie wiem czy mam dobry:oops:[/QUOTE]

ok
karma zamowiona
teraz tylko adres wysyłkowy i we wtorek powinna być u Was

Posted

Na pierwszej stronie przydałyby się aktualne informacje co się dzieje z małymi i suczką. Ludzie linkują w róznych miejscach (NK, GoldenLine, Facebook,...) takie historie, żeby ludzie mieli szansę pomóc. Tylko nie każdy ma czas wszystko przeczytać od początku by być na bieząco...Wrzućcie proszę na początku kilka zdań... że maluchy w hoteliku itd. :)
Ukłony w stronę wszystkich, którzy pomogli :)

Posted

[quote name='Szarotka']Zal mi Azy :(:([/QUOTE]
Tak Szarotko i mnie też, mam dogomaniackiego doła.
Ratujemy jedne zwierzaki a innym nie możemy pomóc,
Owieczka będzie obserwowac teren, gdyby Aza gdzieś sie pojawiła w poszukiwaniu szczeniaków, to odległość 6 km od miejsca działki do miejsca pobytu szczeniaków, na razie się nie pojawiła.
co tu więcej pisać, sześć wspaniałych szczeniaków i brak Azy

Posted

Szkoda, ze nie dalo sie jej zabrac w tym samym czasie. Ja wiem, ze zrobilyscie co moglyscie , ale mimo to mi jej zal.
Czy ktos tam chodzi na te posesje sprawdzic czy ona nie wrocila ??

Posted

[quote name='andzia69']Aga - wyślij jak masz Dakotce adres do wysyłki karmy;)[/QUOTE]

Andziu nie mam adresu hoteliku, ale jeżeli masz namiar na Izę z Olszowej Woli, to to jest ten adres :)

Posted

[quote name='go-ja']Dzięki! Pięknoty z tych maluchów! Jak dobrze, że Pani Mama Owieczki taka DOBRA KOBIETA jest... Cała akcja super! :)[/QUOTE]

hahaha :megagrin: Agnieszka24 a może Twoja mama mnie adoptowała oczym obie nie wiemy i my siostry jakieś :cool3: Fakt Agnieszko nie daj sobie mamy odebrać bo to złota kobieta jest :loveu:

Posted

[quote name='andzia69']założyłam mamutkowi wątek na forum malamutów...ale niewiele mam do powiedzenia na jego temat:( może dałoby się coś więcej o nim dowiedzieć?

[url]http://www.forum[/url]. alaskan. malamut.org/viewtopic.php?t=3447&sid=a26546a4463506325b0305831688bbbc[/QUOTE]

Link się nie otwiera... :(

Posted

[quote name='agnieszka24']Żeby otworzył się link trzeba usunąć spacje ;)
Owieczko wyślij adres hoteliku Dakocie, bo chciała wysłać karmę dla naszych maluszków :loveu:[/QUOTE]
Hyhyhy ja jakas nie kumata jestem :D Dzieki ;)

Już wysłałam adresik :)

Posted

jest moze jakas szansa zeby dowiedziec sie czegokolwiek o malamucie?

akurat 2 lata temu adoptowałam stamtad swojego ktory jest niesamowicie podobny. moze to jakas nasza rodzinka :( chciałabym jakos pomoc ale moj nie zaakceptuje drugiego samca na swoim terenie ;/

one od dawna tam koczują?

Posted

[quote name='_Diesel_']jest moze jakas szansa zeby dowiedziec sie czegokolwiek o malamucie?

akurat 2 lata temu adoptowałam stamtad swojego ktory jest niesamowicie podobny. moze to jakas nasza rodzinka :( chciałabym jakos pomoc ale moj nie zaakceptuje drugiego samca na swoim terenie ;/

one od dawna tam koczują?[/QUOTE]

jeśli nie możesz wziąść dorosłego to moze tego szczyla byś na tymczas wzięła... :( On musi trafić do DT bo jest najbardziej wycofany z miotu... :(

O Tatusiu postaram sie dowiedziec ale najlepiej zapytać mamy Agnieszki24

agnieszko24 ?