AGA35 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 oj żle się dzieje topiku że te cioteczki tak szybko z ciebie rezygnuja :-( Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ja z Topika nie zrezygnuje, chyba o tym Topisiu kochany wiesz, prawda? Tylko jak zwykle przez weekend mnie na dogo nie było, bo weekend to czas dla moich domowych ogonów :) Nie rozumiem, dlaczego ludzie deklarują coś, a potem zaprzestają, nie dotrzymują danego słowa... wiem, sytuacja życiowa się czasami drastycznie zmienia, ale żeby aż tyle deklaracji brakowało? ah... i tak bez żadnego słowa się ludzie wycofują... nie potrafię tego zrozumieć... Quote
Monika z Katowic Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topik pięknie dziękuje, bo przyszły deklaracje stałe: Agucha - 5 zł wrzesień, 5 zł październik, :loveu: Kinia 1984 - 10 zł wrzesień. :loveu: To mnie bardzo podniosło na duchu! Dziękuję! Dziękuję![/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor066.gif[/IMG] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Wysłałam 20 zł za czwarte allegro wyróżnione Topika. Zrobi je kochana Lilk_a. :loveu: Zupełnie zmieniłam tekst i dodałyśmy trochę nowych zdjęć.[/SIZE][/FONT] Quote
Szarotka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Henio tez ma zrobione allegro przez Lilke, mam nadzieje, ze obydwa psiaczki znajda domy. :):) Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 to ja mocno trzymam kciuki za Topika, żeby znalazł teraz nowy domek... to już czas na zakotwiczenie w przystani miłości, gdzie będzie miał swojego człowieka do kochania, do zabaw... Topik - do domku maszeruj, ale już... raz dwa raz dwa!!! Quote
mimiś Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Topik, psiaczek w kolorze maskującym -szuka przyjaciela! Quote
Monika z Katowic Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Navy]Topiczek dostał 20 zł - deklarację stałą za wrzesień od [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=#000080][COLOR=Navy]Salibinki. :loveu: Pięknie dziękujemy!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Uwielbiam Topisia i jego watek, bo tu milo i przyjemnie..ale naszą Monie, opiekunkę finansową, koffam tez mocniutko- nigdy nie odmowila pomocy moim psiakom w potrzebie:) Poprosze więc o numer konta, przeleje choc dyszkę na załatanie kawałka dziurki dla Topisia:) Quote
Monika z Katowic Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='gonia66']Uwielbiam Topisia i jego watek, bo tu milo i przyjemnie..ale naszą Monie, opiekunkę finansową, koffam tez mocniutko- nigdy nie odmowila pomocy moim psiakom w potrzebie:) Poprosze więc o numer konta, przeleje choc dyszkę na załatanie kawałka dziurki dla Topisia:)[/QUOTE] Gonia66!:loveu: Kochana jesteś! :loveu: Bardzo dziękuję Ci w imieniu "mojego oczka w głowie" - Topiczka. Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Gonia66!:loveu: Kochana jesteś! :loveu: Bardzo dziękuję Ci w imieniu "mojego oczka w głowie" - Topiczka.[/QUOTE]"Twoje oczko w głowie", to jakby Ty sama;):):) Nie moglabym spac wiedząc, ze się martwisz;):D A tak serio- to Topiś zasługuje na wszystko- to piekny piesek i kochany...a to wszystko dlatego, ze ma takie kochane cioteczki(jaki pan, taki kram;):p) Ty Monia tu nie zagaduj, tylko dawaj numer konta:):);) Quote
Cajus JB Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Umieściłem Topika na nk [url]http://nk.pl/profile/25776426/gallery/album/15/910[/url] Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Cajus JB']Umieściłem Topika na nk [url]http://nk.pl/profile/25776426/gallery/album/15/910[/url][/QUOTE] Cajus JB! Dziękuję serdecznie! :):):) Quote
Akrum Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Topiś, ile jest wejść na twoje konto allegrowe, co? znajdziesz Ty ten domek w końcu, czy nie? Quote
AGA35 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 topiczek szczęśliwy w hoteliku i mu nie spiesznio do domku :-) Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Akrum']Topiś, ile jest wejść na twoje konto allegrowe, co? znajdziesz Ty ten domek w końcu, czy nie?[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topik ma na sierpniowe allegro (drugie) ma wejść 291, na sierpniowe allegro (trzecie) ma wejść 170.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Teraz na nk ma 75 wejść i 8 komentarzy (mój też:)).[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Ufam, ze Topik znajdzie dom, wspaniały dom, bo:[/SIZE][/FONT] [URL="http://glitery.pl/"][IMG]http://moje.glitery.pl/obrazki/252/65/2-Kadego-rankanadzieja-bu-9886.jpg[/IMG][/URL] Quote
Szarotka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wysylam jednorazowke dla Topika :):) sprawdze czy nr. konta jest na pierwszej stronie, jak nie to prosze na pw. Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Szarotka']Wysylam jednorazowke dla Topika :):) sprawdze czy nr. konta jest na pierwszej stronie, jak nie to prosze na pw.[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] Kochana Szarotko! Dziękuję z serca za pomoc. :loveu::loveu: Walczę z całych sił, żeby Topik znalazł domek. Jemu bardzo trzeba domku...[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] Gonia66! Podziękowania i serdeczności za 10 zł - wpłatę jednorazową dla Topika![/SIZE][/FONT]:loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Oczywiscie nie wyslalam, bo nie mialam konta, ale juz mam, wiec poprosze Anie, zeby wplacila. Quote
Akrum Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Topiś kochany, jaką masz dziś pogodę? Bo u mnie pada od samiuśkiego rana i chyba bym musiała sobie zapałki w oczy włożyć, bo powieki mi się same zamykają... SPAAAAĆ!!!! Quote
AGA35 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 chyba wszędzie taka pogoda , smutna i szara :-( Quote
Recommended Posts