Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bjuta - przynajmniej się uśmiałam jak to przeczytałam :lol: Najpierw było tak :crazyeye: jak czytałam, a potem :lol::lol::lol: I znów powiedzą w pracy że ześwirowałam, bo siedziałam i się na maksa śmiałam sama do siebie, że: jak Akrum znajdzie dom... pomyłki się zdarzają ;) WYBACZAM :loveu: Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziękuję! [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG] Mnie się nawet zdarzyło TZ nazwać innym imieniem. Trochę się zdziwił. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] Ten hotelik w Przebieczanach odkryliśmy dla Dina i Kajtka (mieszkali w schronie ponad 10 lat aż zafundowaliśmy im emeryturę) tutaj są fotki z hoteliku a na stronie 59 filmik z podwórka i domku. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie/page55[/URL] No i przypominam, że[SIZE=5] brakuje 195 deklaracji stałych! [/SIZE] Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bjuta, weszłam właśnie na stronkę [url]http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie/page55[/url] - super to wszystko opisałaś i te zdjęcia, normalnie teksty rozwalające :) Ale Topik będzie miał fajne warunki - tam na pewno otworzy się na człowieka. Quote
Kinia1984 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bjuta az sie usmialam z tej fotorelacji:) Quote
Ajula Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 piękna akcja :) cieszę się, że psiak zaczyna nowe życie w kwietniu postaram się jakis grosik dorzucić Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Topik właśnie siedzi u kago w samochodzie z walizeczką .Zaczoł wlasnie nowy ,lepszy etap swojego życia!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Fotki z mojego ostaniego ,dzisiejszego spotkania z topikiem wkleję wieczorkiem. Quote
Monika z Katowic Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 TOPIK, ten skatowany, sponiewierany TOPIK dzięki Wam ma SZANSĘ! :) DOGOMANIA TO NIE JEST zwykła strona internetowa. To gniazdo dla Ludzi Dobrych, Wrażliwych i AKTYWNYCH. W koszyczku TOPIKA zjawiły sie pierwsze pieniądze: [B][U]100 zł - darowizna od Violetty Bennic.[/U][/B] OGROMNE PODZIEKOWANIA!:) :) :) Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jutro kończę bazarek Gapcia. Wieczorem, jak mi nic nie wyskoczy, zacznę majstrować kolejny. Na Topika:) Quote
salibinka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ogromnie się cieszę, że Topik znalazł takie fajne miejsce. I to koło Krakowa :). Quote
Lolalola Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Aga35 wyslalam do Ciebie wiadomosc,mam nadzieje,ze dojdzie:)pieniadze wyslane-melduje:) Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Szarotka']Topik czy ja Ci juz cos obiecalam ??[/QUOTE] Ciotka Szarotka się pogubiła :D:D Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']Ciotka Szarotka się pogubiła :D:D[/QUOTE] Wlasnie chodze po watkach i spisuje :):) Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']Ciotka Szarotka się pogubiła :D:D[/QUOTE] Ja sama się gubię. Amik z Lutkiem mi się mylą, Moto odróżniam bo czarny, Lucky to Lucky, a mój własny pies na szczęście nie wirtualny:) Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No tak Lutek chyba spadl haniebnie bo go dzisiaj nie widzialam :(:( Quote
anouk92 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ciotki jesteście niesamowite - I looooveee YOu!!!!!! Topik farciarzu trzymaj się!!!! Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Akrum']Bjuta - przynajmniej się uśmiałam jak to przeczytałam :lol: Najpierw było tak :crazyeye: jak czytałam, a potem :lol::lol::lol: I znów powiedzą w pracy że ześwirowałam, bo siedziałam i się na maksa śmiałam sama do siebie, że: jak Akrum znajdzie dom... pomyłki się zdarzają ;) WYBACZAM :loveu:[/QUOTE] Akrum znalazlas ten dom, bo inaczej nie moge Topikowi dac tej dychy ??? Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Szarotka']Akrum znalazlas ten dom, bo inaczej nie moge Topikowi dac tej dychy ???[/QUOTE] Hahaha :lol: no z tego co widzę, to znalazłam :multi: Quote
Recommended Posts