Agucha Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wczoraj dostałam MMSa ze zdjęciem Pinka. Sama głowa, ale wydaje mi się, że chłopak jest obstrzyżony (?) Nadal czekamy na aktualne zdjęcia a najchętniej filmik z naszym Gremlinkiem :) Ja wyszperałam jeszcze takie 2 zdjątka: Niestety zapas się wyczerpał, teraz muszą być tu wstawianie TYLKO świeże foteczki :cool3::cool3::cool3::p Pinek - Twój następca Tomik - psiowo Cię pozdrawia! ;) Quote
Agucha Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tak, ale to tymczasowy tymczas ;) tutaj link do jego wątku :) http://www.dogomania.pl/threads/185976-M%C5%82ody-peki%C5%84czyk-szkielet-ze-zmasakrowanym-okiem!-Potrzebne-wsparcie-finansowe... Quote
Magdalena Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mówisz - masz znalazl sie kabel, ale film niestety nie dziala mi na kompie :/ jak Marcinowi uda sie coś na to zaradzić - to wstawimy Pinuś padnięty dziś, spi już, wymęczyliśmy go dzisiaj na spacerach :evil_lol: bedzie troche spokoju do rana :evil_lol: a już nie wspomnę o tym jak pieknie się bawił z sąsiadeczką boksereczką. Ale za piłką nie nadązał. Dziewczyna szybsza. Albo chłopak gentelman ;) Quote
tomcug Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Coraz piękniejszy nasz chłopaczek :loveu:, bardzo dziekujemy za wieści i nieustająco prosimy o jeszcze. :cool3: Quote
megi82 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kwitnie nam on....cieszę się,że kochacie go i on pewnie już was też Quote
Agucha Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 http://i396.photobucket.com/albums/pp47/sabachtanka87/PIC_0014.jpg O nie... zostało pół Pinusia :( Quote
Agucha Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zapraszam serdecznie na bazarek imionkowy dla rodziny psiaków, które nie mają środków do życia... Szczeniaczków jest 7 i mamusia 8 :( http://www.dogomania.pl/threads/186018-Wysyp-quot-dzieci-quot-szukamy-rodzic%C3%B3w-chrzestnych!-Bazarek-trwa-do-31-maja-godz.24?p=14714676#post14714676 Quote
Magdalena Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 tomcug napisał(a):Coraz piękniejszy nasz chłopaczek :loveu:, bardzo dziekujemy za wieści i nieustająco prosimy o jeszcze. :cool3: wróciliśmy ze spaceru, Piniosław wylatał się jak nigdy ;) spotkaliśmy gromadkę w składzie: wyżła, spanielka i jeszcze jedno maleństwo i pięknie się z nimi bawił. Biegały, goniły się, skakały na siebie. Najbardziej spodobał mu się wyżeł, tylko czasem miał problem żeby za nim nadążyć. Pod koniec spaceru nie miał już siły :p Był spuszczony ze smyczy, ładnie chodzi przy nas. nie zwracał nawet uwagi na przejeżdzających obok rowerzystów. Mamy trochę czasu dla siebie, bo chłopak padnięty :evil_lol: Quote
Magdalena Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Pinuś ma towarzysza, przyjęliśmy jamnika na dt z zagrożonego powodzią schroniska w Toruniu. Chłopaki ładnie się zgadzają, żadnych problemów. Quote
tomcug Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Magdalena']Pinuś ma towarzysza, przyjęliśmy jamnika na dt z zagrożonego powodzią schroniska w Toruniu. Chłopaki ładnie się zgadzają, żadnych problemów.[/QUOTE] Same dobre wieści - Pinku, dumna z ciebie jestem! :loveu: Quote
Magdalena Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Po nocy stwierdzam, że Pinuś specjalnie zachwycony nie jest ale toleruje gościa... przy okazji szukam domu stałego albo dłuższego dt dla jamniorka... Quote
Agucha Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Magdalena']Po nocy stwierdzam, że Pinuś specjalnie zachwycony nie jest ale toleruje gościa... przy okazji szukam domu stałego albo dłuższego dt dla jamniorka...[/QUOTE] A co nasz kochaś nawywijał? Znów statyw? :D Quote
tomcug Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Agucha']A co nasz kochaś nawywijał? Znów statyw? :D[/QUOTE] Pewnie tak.:p Quote
Magdalena Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Agucha']A co nasz kochaś nawywijał? Znów statyw? :D[/QUOTE] obsiurał fotel jak jamnior wszedł do domu. A jamnior za nim. Piękny przykład :mad: ;) ale jaki ma apetyt przy koledzie. hehe. Quote
tomcug Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Magdalena']obsiurał fotel jak jamnior wszedł do domu. A jamnior za nim. Piękny przykład :mad: ;) ale jaki ma apetyt przy koledzie. hehe.[/QUOTE] No wiesz, pokazał, że to jego rewir. :razz: A jamnior dał do zrozumienia, że niekoniecznie. :cool3: Quote
Agucha Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W końcu Pan i Władca! ;) Ehhh, nawet ciach mu nie pomógl...biedactwo przechodzi burzliwie przez dojrzewanie :D Quote
eliza_sk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zapraszam do naszego nowego psiula - Tofik szorstki III - klon Pana Toffina - cudna Szczotka do wzięcia: http://www.dogomania.pl/threads/186361-TOFIK-szorstki-III-m%C5%82ody-PRZEPI%C4%98KNY-TERIER-mix-cudna-SZCZOTKA-do-wzi%C4%99cia-!?p=14749256#post14749256 Quote
Magdalena Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 i jak tu mnie nie kochać... przybliżyć się? eee.... nie... Quote
Iza i Avanti Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cudnie Pinuś wygląda! I kanapą się dzieli! Kochany psiak! Quote
tomcug Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Najcudniejsze słoneczko na świecie!:loveu: Quote
Magdalena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ktoś mi dzisiaj zeżarł zeszyt z notatkami ze studiów. obaj milczą jak zaklęci, nie mogę znaleźć winnego. ale swoje podejrzenie mam. moja wina, zostawiłam na widoku. dzisiaj przełomowy dzień, chłopcy się ślicznie razem bawili, trącali się łapkami, Pinio podgryzał jamniczka. Miło się patrzyło. Quote
tomcug Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Magdalena napisał(a):ktoś mi dzisiaj zeżarł zeszyt z notatkami ze studiów. obaj milczą jak zaklęci, nie mogę znaleźć winnego. ale swoje podejrzenie mam. moja wina, zostawiłam na widoku. dzisiaj przełomowy dzień, chłopcy się ślicznie razem bawili, trącali się łapkami, Pinio podgryzał jamniczka. Miło się patrzyło. Bardzo cieszą takie wieści.:multi: Quote
Magdalena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 tomcug napisał(a):Bardzo cieszą takie wieści.:multi: mój pożarty zeszyt? o Ty :mad::mad: :evil_lol: Quote
tomcug Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Magdalena napisał(a):mój pożarty zeszyt? o Ty :mad::mad: :evil_lol: To też :eviltong:, ale bardziej chodziło mi o zabawę piesków. ;) Quote
Recommended Posts