Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj dostałam MMSa ze zdjęciem Pinka. Sama głowa, ale wydaje mi się, że chłopak jest obstrzyżony (?)
Nadal czekamy na aktualne zdjęcia a najchętniej filmik z naszym Gremlinkiem :)

Ja wyszperałam jeszcze takie 2 zdjątka:

Niestety zapas się wyczerpał, teraz muszą być tu wstawianie TYLKO świeże foteczki :cool3::cool3::cool3::p

Pinek - Twój następca Tomik - psiowo Cię pozdrawia! ;)

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mówisz - masz

znalazl sie kabel, ale film niestety nie dziala mi na kompie :/ jak Marcinowi uda sie coś na to zaradzić - to wstawimy
Pinuś padnięty dziś, spi już, wymęczyliśmy go dzisiaj na spacerach :evil_lol: bedzie troche spokoju do rana :evil_lol: a już nie wspomnę o tym jak pieknie się bawił z sąsiadeczką boksereczką. Ale za piłką nie nadązał. Dziewczyna szybsza.
Albo chłopak gentelman ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Coraz piękniejszy nasz chłopaczek :loveu:, bardzo dziekujemy za wieści i nieustająco prosimy o jeszcze. :cool3:

wróciliśmy ze spaceru, Piniosław wylatał się jak nigdy ;) spotkaliśmy gromadkę w składzie: wyżła, spanielka i jeszcze jedno maleństwo i pięknie się z nimi bawił. Biegały, goniły się, skakały na siebie. Najbardziej spodobał mu się wyżeł, tylko czasem miał problem żeby za nim nadążyć. Pod koniec spaceru nie miał już siły :p Był spuszczony ze smyczy, ładnie chodzi przy nas. nie zwracał nawet uwagi na przejeżdzających obok rowerzystów.
Mamy trochę czasu dla siebie, bo chłopak padnięty :evil_lol:

Posted

[quote name='Magdalena']Pinuś ma towarzysza, przyjęliśmy jamnika na dt z zagrożonego powodzią schroniska w Toruniu. Chłopaki ładnie się zgadzają, żadnych problemów.[/QUOTE]

Same dobre wieści - Pinku, dumna z ciebie jestem! :loveu:

Posted

[quote name='Magdalena']Po nocy stwierdzam, że Pinuś specjalnie zachwycony nie jest ale toleruje gościa... przy okazji szukam domu stałego albo dłuższego dt dla jamniorka...[/QUOTE]

A co nasz kochaś nawywijał?
Znów statyw? :D

Posted

[quote name='Agucha']A co nasz kochaś nawywijał?
Znów statyw? :D[/QUOTE]

obsiurał fotel jak jamnior wszedł do domu. A jamnior za nim.
Piękny przykład :mad:
;)

ale jaki ma apetyt przy koledzie. hehe.

Posted

[quote name='Magdalena']obsiurał fotel jak jamnior wszedł do domu. A jamnior za nim.
Piękny przykład :mad:
;)

ale jaki ma apetyt przy koledzie. hehe.[/QUOTE]
No wiesz, pokazał, że to jego rewir. :razz:
A jamnior dał do zrozumienia, że niekoniecznie. :cool3:

Posted

ktoś mi dzisiaj zeżarł zeszyt z notatkami ze studiów. obaj milczą jak zaklęci, nie mogę znaleźć winnego.
ale swoje podejrzenie mam.

moja wina, zostawiłam na widoku.

dzisiaj przełomowy dzień, chłopcy się ślicznie razem bawili, trącali się łapkami, Pinio podgryzał jamniczka. Miło się patrzyło.

Posted

Magdalena napisał(a):
ktoś mi dzisiaj zeżarł zeszyt z notatkami ze studiów. obaj milczą jak zaklęci, nie mogę znaleźć winnego.
ale swoje podejrzenie mam.

moja wina, zostawiłam na widoku.

dzisiaj przełomowy dzień, chłopcy się ślicznie razem bawili, trącali się łapkami, Pinio podgryzał jamniczka. Miło się patrzyło.

Bardzo cieszą takie wieści.:multi: