Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

andzia_F napisał(a):
a na kiedy jest potrzebny transport?
- jak okaże się że nie ma transportu - Tola pamiętaj o moim TZ- w sobote jedzie do warszawy (tylko jak zwykle niestety śpiesznie do pracy)

To może by Go tak wykorzystać :razz:, bo moja siostra niestety nie przyjedzie zakuwa do sesyji :roll:...

Posted

powodzenia Melisko! macie już psiulkę na jej miejsce? bo może maluszek od Rodziców Maciusia co po poniedziałku ow wetów idzie do schronu :(kruszynka mala,Rodzice deklarują 50 zł. ja też coś ,byśmy zobaczyli jak się to rozwinie

Posted

sonia71 napisał(a):
powodzenia Melisko! macie już psiulkę na jej miejsce? bo może maluszek od Rodziców Maciusia co po poniedziałku ow wetów idzie do schronu :(kruszynka mala,Rodzice deklarują 50 zł. ja też coś ,byśmy zobaczyli jak się to rozwinie

Murka na razie nie może przyjąc nikogo na miejsce Melisy; ma remont boksów no i jej TZ znalazl w lesie psiaka, wszystko jest na wątku hoteliku:-(
Meliska juz w domciu, podobno rodzina bardzo zadowolona.
Wczoraj juz czula sie jak u siebie d domu:loveu:
Więcej napisze zadra jak wroci z Krakowa, bo to Ona rozmawiala z domkiem.

Posted

Murka napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Meliska będzie mieć wreszcie własny domek :)

A do mnie dzwonił dzisiaj pan w sprawie Meliski, zobaczył ją w MP... niestety nie chciał innej suczki, upatrzył sobie właśnie ją.

Też widziałam Meliskę w MP.. pięknie się na zdjęciu prezentowała, nie dziwię się, że wzbudziła takie zainteresowanie..:)

Posted

[quote name='Tola']Wszystkie 4 sunie podobały się i dzwonią tel.
Dzisiaj do cudownego domu w Krakowie pojechala Lady:loveu:
Tylko o piątą sunię Fiszkę nikt nie pyta :-(
http://www.dogomania.pl/threads/183759-Fiszka-ze-schroniska-w-typie-pekińczyka-pilnie-szuka-nowego-DT!Prosimy-o-grosik!!/page13
Fiszkę posłałam do wojtusia, zrobi wizytę u pani z Krakowa, wydrukuje zdjęcia z podanych przeze mnie wątków, oby tylko pani okazała się odpowiedzialna. Zobaczymy, oczywiście emocje odkłądamy na potem, bo różnie to niestety bywa....

Posted

Murka napisał(a):
Melisa jest już w domku :)

Rozmawialam z pania Elą.Wszystkie Panie pokochaly Melisę od pierwszego wejżenia.Przeganiały sie w pieszczotach.Melisa rowniez je zaakceptowała.Wskoczyła na kanapę i czekła na umizgi.:lol::lol::lol:

Posted

zadra napisał(a):
Rozmawialam z pania Elą.Wszystkie Panie pokochaly Melisę od pierwszego wejżenia.Przeganiały sie w pieszczotach.Melisa rowniez je zaakceptowała.Wskoczyła na kanapę i czekła na umizgi.:lol::lol::lol:

To zmieniam tytuł:p
To juz dzisiaj drugi wątek:cool3:

Posted

A ja rozliczam się na koniec :)

Stan konta na 18 maj wynosił +987,50 zł
Wpłaty:

10 zł sonia71
Razem: 997,50 zł

Koszty:
120 zł hotelowanie (19.05-02.06)

997,50 zł - 120 zł = 877,50 zł
Pozostałość po hotelowaniu Meliski wynosi +877,50 zł.