Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mało powiedziane. On jest nieprawdopodobnie piękny i przekochany. Tona szczęścia i miłości. Zazdroszczę jego przyszłemu właścicielowi........
Szarotka, dzięki za wklejenie zdjęć :p

Posted

Borys ma ogłoszenia na Allegro, alegratce, olx, rozglos.net, adopcjapsa.pl, kupiepsa.pl, cafeanimal.
Jakie jeszcze portaleogłoszeniowe możecie polecić, bo jakaś pustka mnie ogarnęła?

Posted

anawa napisał(a):
Ale chciałabym te bardziej "chodliwe" a nie takie, gdzie pies z kulawą nogą nie zagląda.......

Takich rzeczy to ja nie wiem, wiem, ze mm od Fiony oglaszala psy w gazecie i szlo dobrze.

Posted

Telefony już są ale na razie nic konkretnego........ Potencjalny dom zostanie bardzo dokładnie sprawdzony przez Fundację. Nie oddamy Borysa byle komu!!!

Posted

Landseer........................ coż to takiego???? Był bernardynem, potem moskiewskim stróżującym, mastifem pirenejskim a teraz............... landseer............. Wszystko jedno.......... I tak jest najpiękniejszy i najcudowniejszy, nawet, jeśli pomieszany..........

Posted

No rzeczywiście........ Tu najbardziej widać podobieństwo....... W takim razie Borys to jednak...... landseer. Nawiasem mówiąc jeszcze nigdy nie słyszałam o takiej rasie ale człowiek uczy się całe życie.....;)