Aimez_moi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tak kochaniutki lansuj się i pokazuj pokazuj....:):) Quote
anawa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Hej Anawa co z pieskiem ??[/QUOTE] Nie mam żadnych nowych wieści. Szukamy najlepszego pod słońcem domku...... Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 A my spokojnie czekamy..... No moze nie tak bardzo spokojnie......:) Quote
anawa Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ogłoszenia są, odzew też jest ale na razie nic konkretnego. Pani z Fundacji powiedziała mi, że Borysowi jest u nich bardzo dobrze: odżywił się, robi się coraz weselszy, warunki ma świetne, wszyscy są w nim zakochani więc potencjalny domek musi byc sto razy lepszy, żeby uznali go za odpowiedni dla Boryska. Wymagania są duże i uważam, że to bardzo dobrze :) Quote
Szarotka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Hej Borysek :):) dobrze, ze masz tak dobrze :):) Quote
Aimez_moi Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mhy domek musi byc super bo biedak na pewno sporo przeszedl...... Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Telefony były. Spróbuje dziś się skontaktować z Fundacją, może są jakieś dobre wieści........ Borys jest, w każdym razie, bezpieczny a tu potrzebujemy pilnie pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dzwoniłam do Fundacji. Borys jest szczęśliwy, odżywiony, przybrał kilka kilogramów. Zjadał 2 kg karmy plus kilka korpusów, do tego marchewki, jabłka i tran. Teraz zakopuje jedzenie w słomie. Uśmiecha się pokazując przy tym ząbki. Wygrzewa się w słońcu i podąża za jego promieniami. Nie sprawia żadnych problemów, jest zdrowy, grzeczny i potulny. Jest mu tam bardzo dobrze dlatego nie spieszymy się z adopcją tylko spokojnie szukamy najlepszego domku pod słońcem. Tylko do takiego Borys zostanie wydany. Ma nową sąsiadkę, bernardynkę. Obwąchują się nawzajem, kroi sie przyjaźń :) Chyba nie wytrzymam i pewnego pięknego, wiosennego dnia pojadę na wycieczkę odwiedzić Borysa :) Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja też bardzo się cieszę, ..... Fajny widok gdy "malutki piesek" zakopuje jedzonko.....:) Quote
ANETTTA Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Borys mieszka obok Buby bernardynki jest piekny i wwwwwwwwwielki ... choc Fundacja nie prosi o kase ..to mysle ze jej potrzebują ...aby pomóc następnemu .... Quote
anawa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Anettta, a Ty znasz Borysa i Bubę osobiście? Byłaś może w tym przepięknym miejscu, gdzie przebywają? Quote
Aimez_moi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Razem te psiaki musza wygladac rewelacyjnie..... Quote
ANETTTA Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 anawa..... Bube osobiscie ganiałam po polach i zawoziłam a Boryska poznałam ....widziałam byłam tylko chwilkę tak tak w tym pięknym bajecznym miejscu byłam..... oba psiaki są razem tzn obok w kojcach nie mam jednak fotek Boryska nie robiłam Boryskowi raz ze bylo ciemno a dwa ze rozstanie z Bubą mimo ze jechała ze mna tylko godzinkę ale sam fakt ze przez moment była moja itd itd (musiałam sie popłakać ,,,,) taka juz jestem choc wiem ze ona tam szczęśliwa to nei raz mi mi łezka w oku staje ... z tych łaciatych widziałam ramzeska i stefanka Quote
anawa Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='ANETTTA'] a dwa ze rozstanie z Bubą mimo ze jechała ze mna tylko godzinkę ale sam fakt ze przez moment była moja itd itd (musiałam sie popłakać ,,,,) taka juz jestem choc wiem ze ona tam szczęśliwa to nei raz mi mi łezka w oku staje ... Dokładnie tak samo i ja się zachowałam, żegnając się z Borysem. Ale nie tylko ja płakałam. Weterynarze, u których Borys przebywał przed podróżą też mieli nietęgie miny a pani doktor ryczała, tak, jak ja....... Pojadę odwiedzić Borysa w jakiś piękny, wiosenny dzień i może poznam Bubę.... Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie dajemy o sobie zapomnieć Sliczności.....:) Quote
Recommended Posts