Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Nie wiem Magda jak Ty dasz rade bez tych swoich psiakow w swoim "byłym" rejonie :)[/QUOTE]
wszystko pod kontrolą;) własnie mam nowy spis czipów od kierownika. Ten miesiąc jestem bez swojego komputra i jest troche niedogodności. Mój Bismarck też jeszcze pozostal, na ten miesiąc ma "nianię". Później chyba będe tutaj kogoś szukac, aby z nim ciagu dnia wychodził, bo mnie około 10 godzin nie ma, a tak juz chyba pozostanie, ze sama będe. ogólnie nie ogarniam jescze kilku spraw.

Jak już bede miała swoje lokum, komputer i takie tam to bardziej pomogę z ogłoszeniami Ramzesa, no i mma w planach zakup gogli do komputra, bo lekko wysiadam;)

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Magda dasz rade :) :) Ogarniaj sie szybko :D[/QUOTE]
jak już będe wiedziała czy mam kolejną umowę to szukam lokum do wynajmu - na razie ise nie stresuję;)

Dzisiaj sie skończy allegro, to odnowię po raz kolejny, albo podmienię z aukcją Soni, jak Aga ja dzisiaj wyśle do domu.

Posted

[quote name='magda z.']jak już będe wiedziała czy mam kolejną umowę to szukam lokum do wynajmu - na razie ise nie stresuję;)

Dzisiaj sie skończy allegro, to odnowię po raz kolejny, albo podmienię z aukcją Soni, jak Aga ja dzisiaj wyśle do domu.[/QUOTE

czekam na nich jak na szpilach...mają być ok 13.00 ....wczoraj Aneta była na spotkaniu przedadopcyjnym i wyszła zachwycona...takich ludzi to ze świecą szukać, Sonia ma niesamowite szczęscie.....ale tfu tfu aby nie zapeszyć

• 2 weeks later...
Posted

No ladnie .... nikt nie napisal, ze [B]Ramzesik juz od soboty jest w swoim nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Moja sasiadka przyszla do nas i poprosila o jakiegos psiaka dla swojego dobrego znajomego, a sasiada swojej mamy.
Oczywiscie zaproponowalam Ramzesika, bo on juz naprawde dosc sie wyczekal ..............
Pan mieszka w Zgorzelcu, w domku. Obok stoi drugi dom jego syna i synowej.
Dzieci sa juz dorosle, wiec nie ma obaw, ze jakies maluchy beda Ramzesa meczyly.
Niuniek poki co bedzie w kojcu i budzie, ale wlasciwie tylko na noc, bo w ciagu dnia pan jest prawie caly czas w ogrodzie i Ramzes bedzie z nim.
Ramzes zreszta jest prezentem urodzinowym dla swojego pana.
Kiedy tam dotarl, to pan byl bardzo wzruszony i mial lzy w oczach z radosci ....
A Ramzesik jakby czul wszystko i od razu pobiegl wlasnie do swojego pana.......
Ze trafil na przyjecie urodzinowe, to zapoznal sie od razu z cala rodzinka......
Wszyscy chcielo go kupic, wiec podkarmiali Ramzejka najlepszymi smakolyczkami.
Zostal zabrany do domciu, a tam od razu wpakowal sie na kanape .....
Panstwo stwierdziliu wiec, ze to mogl byc kiedys domowy psiak .....
To, ze tak uwielbia zabawki, tez moze o tym swiadzczyc.
Zima, kiedy bedzie naprawde zimno, nie bedzie zostawiony w budzie .....
Tak samo bylo zreszta z poprzednim psiakiem , ktory przezyl z ta rodzina 17 lat .......

Wczoraj od mojej sasiadki uslyszalam, ze pan Ramzejka stwierdzil, ze Ramzes jest za bardzo rozpieszczony ! Chce byc stale w centrum uwagi....
No ale coz ..... czy to mu sie nie nalezalo ??????????
Ja mysle, ze jak najbardziej !!!!!

Badz szczesliwy kochany labuzie !!!!!

Posted

[quote name='obraczus87']Dziewczyny dostaniecie ode mnie, ze nic nie napisałyście :)

Ale wspaniałe wieści :)
hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Nic się nie martw - ja tez nic nie wiedziałam, dostałam sms'a od Gosi, ze jest w domu, ale zeby więcej coś powiedziały;) Czlowiek ledwo wyjedzie i już jest poza informacjami;)
A tak na powaznie to Aga wtedy wyjeżdzała, Beata ganiała na interwencjach, Kasia była wyłączona. A teraz wiadomo, ze jest ok:)

Posted

ojej dziewczyny sorki, że nie powiadomiłam w porę, ale akurat w dniu mojego wyjazdu wszystko wypadło......dopiero wróciłam i ciesze się jak głupia, że Ramzio ma w końcu swojego prywatnego Pana- dziadka :) .....Gosia jutro do Ciebie pyknę :)
Gosia proszę Cię jeszcze jakbyś miała chwilkę podlicz nam chłopaka, czy tam aby nie trzeba dopłacić za naszego rezydenta .....mam jeszcze jeden nie rozliczony bazarek a nie wiem jak stoimy

Posted

Przyszłam cieszyć się razem z Wami z domku Ramzesa :multi:.
Powodzenia chłopaku, jak najbardziej należą ci się teraz wygody i smakołyki a przede wszystkim własny człowiek i jego miłość :lol:.

Posted

wszyscy szalejemy z radości :)......a najbardziej to chyba sam Ramzes, - że jest w końcu jedynakiem...bo to, że u Gosi miał superasnie to oczywiste, ale był jednym z wielu ...a teraz jeden jedyny....cyc malinowy :)

Gosiuchna proszę...rozlicz nam chłopaka

Posted

[quote name='magda z.']Fajnie, że nic nie uległo zmianie:) Ja właśnie podączyłam neta - w poniedziałek się rozminęłam z panem...[/QUOTE]

a z jakim panem Ty się rozminęłaś ?:hmmmm:

Posted

Ramzesio byl rozliczony do 23 marca, wiec nic nie trzeba juz doplacac.

Rozmawialam z pania Krysia, ktora odwiedza Ramzeska i swoja mame, ktora mieszka obok.
Powiedziala, ze pan Ramzesa stwierdzil, ze jego pies nie bedzie jadl zadnych puszek i bedzie mu jedzonko gotowal, jak swojemu poprzedniemu psiakowi.
Farciarz naprawde ......
Wczoraj przejezdzalam sobie obok domku i widzialam niunka. Wyglada naprawde ladnie.
I na pewno jest szczesliwy.