Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominika_06']trzeba się wziąść do robienia ogłoszeń...ona i tak ma już duzo ogłoszeń wątpie że w naszym zapyziałym Jastrzębiu znajdzie sie ktoś kto weżmie tą sunie na DT... Fredzio aż do Sosnowca pojechał....bidulka tak mi jej szkoda![/QUOTE]

Fredzio do Mikołowa pojechał. Sosnowiec to akademik

Posted

dziękuję za zaproszenie na wątek :-) pomogę w rozsyłaniu go dalej na PW wg listy użytkowników tylko na jakie litery był już rozsyłany? bo nie chcę się dublować, porozsyłam też znajomym

Posted

Ada ten DT to zbawienie, wiesz ze sterylka w kazdej chwili. Bez DT to ona ma zerowe szanse na adopcje.
Diana, wielkie dzieki. Ja to tak rozsylalam watek gdzie i do kogo sie dalo.

Posted

W pierwszym poście brakuje podstawowych informacji, w jakim Nesi jest wieku, czy jest wysterylizowana/zaszczepiona, jak zachowuje się w stosunku do innych psów/zwierząt etc.
Nie każdy ma czas na czytanie całego tematu. Przydałyby się też nowe zdjęcia, zrobione najlepiej gdzieś na zewnątrz, w naturalnym świetle

Posted

Czy przy sterylizacji bedziecie korzystac ze skarpety sterylkowej (dotacja dla bezdomnych suk)? Jezeli jeszcze o tym nie myslalyscie to kliknijcie na bannerek Akcja-sterylizacja w moim podpisie i same sie zorientujcie w warunkach dotacji.
A jak wyglada jej wlasna skarbonka? Przepraszam, ale nie nadazam czytac wszystkich watkow, przydalaby sie aktualizacja w pierwszym poscie chyba.
Serdeczne pozdrowienia.

Posted

Dwa zdjęcia Nesi, zdążyłam zrobić jak wyszła na budke ; )

[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/7853/zalaocznik.jpg[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/8372/zalacznikc.jpg[/IMG]

Posted

Ale dziwi mnie to, że Nesi podobno gryzie :) I shanti mówiła nam to już dość dawno, a w tym czasie wzięłyśmy ją na spacer i nie była do nas agresywna... Potem okazało się, że rzucała się na pracownika, może ona nie lubi mężczyzn :D Albo po prostu bardziej zdziczała, na dworze..

Posted

Psiara prosilam zebys w pierwszym poscie umiescila nicki osob deklarujacych wplaty dla Misi. Przejrzyj prosze watek, o ile dobrze pamietam to sa juz dwie osoby deklarujace wplaty. Bez uzupelnienia pierwszego posotu, jest to utrudnione.