diana79 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Nesi kiedy Ci się w końcu poszczęści??? Quote
diana79 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 nowe ogłoszenia alegratka.pl olx.pl hiperogloszenia.pl cafeanimal.pl gumtree.pl ojej.pl szerlok.pl morusek.pl kupiepsa.pl psy.euromanial.eu kupujsprzedaj.pl adopcjapsa.pl aukcjezwierzat.pl e-zwierzak.pl adopcjepsow.org gieldaogloszen.pl przygarnijzwierzakapl neeon.pl e0gratka.info katowiczak.pl nasipupile.pl najpewniej.pl slaskieogloszenia.pl darmobranie.pl hodowcy.com bazarek.biz oglosze.pl pineska.pl miastokluczbork.pl ogloszenia.com rozglos.net adin.pl psiamania.pl petsy.pl polskastrefa.eu oglosili.pl gablota.com Quote
diana79 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 ja nie wiem czy tylko mnie się tak Nesi bardzo podoba? :loveu: jest przepiękna :loveu: tylko dlaczego nie ma nią wcale zainteresowania mimo ogłoszeń stale powtarzanych na kilkudziesięciu portalach ? :-( Quote
wiosna Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Było jedno zapytanie - pani chciała ją na okres próbny, i jeśli by się spodobała to może mogłaby zostać. Wytłumaczyłam pani, że jazdę testową to może w salonie samochodowym, a nie na żywym psie :roll: Trzymajcie jednak kciuki, trafi się dla maleństwa domek! Diana - Ty ją poznałaś na żywo? Quote
diana79 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='wiosna']Było jedno zapytanie - pani chciała ją na okres próbny, i jeśli by się spodobała to może mogłaby zostać. Wytłumaczyłam pani, że jazdę testową to może w salonie samochodowym, a nie na żywym psie :roll: Trzymajcie jednak kciuki, trafi się dla maleństwa domek! Diana - Ty ją poznałaś na żywo?[/QUOTE] i bardzo dobrze jej powiedziałaś :evil_lol: nie poznałam Nesi na żywo, choć pewnie w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza :loveu: pisał dziś ktoś do mnie z prośbą o więcej fotek Nesi bo się bardzo podoba, dodał jeszcze że jego mama jest stale w domu, nic więcej nie napisal, przesłałam mu inne fotki Nesi i podałam kontakt mailowy i tel do Ciebie, może coś z tego będzie... Quote
Atrisko Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='diana79']ja nie wiem czy tylko mnie się tak Nesi bardzo podoba? :loveu: jest przepiękna :loveu: tylko dlaczego nie ma nią wcale zainteresowania mimo ogłoszeń stale powtarzanych na kilkudziesięciu portalach ? :-([/QUOTE] bo to jest cudna sunia...taka nasza księżniczka...zaglądam z nadzieją że już coś i proszę...już coś...więc moocno trzymam kciuki , bardzo mocno żeby się księżniczce poszczęściło tym razem... Quote
diana79 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 musi jej się kiedyś poszczęścić :-) ale kiedy??? Quote
diana79 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 a co tam w ogóle u Nesi słychać? jak sobie radzi? nadal nie umie sama zostawać w domu? Quote
Atrisko Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nessi już dawno doopkę w swoim domku grzać powinna...ale u Wiosny tak dobrze się czuje,że chyba tamten domek uznała za swój... Quote
viola005 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 moja deklaracja stala poleci w tych dniach kurcze, zeby jej sie udalo ile razy czytajac rozne watki mowilam w duchu, ze tego psa to bym sama wziela gdybym byla w Polsce, mialabym ze 20 dzis, wlacznie z Nessi, bo lubie dropiate Quote
diana79 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='viola005']moja deklaracja stala poleci w tych dniach kurcze, zeby jej sie udalo ile razy czytajac rozne watki mowilam w duchu, ze tego psa to bym sama wziela gdybym byla w Polsce, mialabym ze 20 dzis, wlacznie z Nessi, bo lubie dropiate[/QUOTE] Viola wstrzymaj się jeszcze proszę z deklaracją bo teraz przelewy będą robione na fundację Wiosny a nie ma jeszcze podanego konta do przelewów Quote
agrabcia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nie moge uwierzyć, że taka śliczna sunia jeszcze domku nie ma. Mam nadzieje, że to kwestia czasu i zaczną domki w kolejce się ustawiać. Quote
wiosna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Sliczna ona, ale do obcych to nie chce podejść nijak. Płochliwe w niej serduszko mieszka, trudno jej jakoś ciągle. Biega koło mnie jak mały borderek koło stada owiec - kręci się, podchodzi to z tej strony, to z tamtej, smakołyka zawsze chętnie zje, ale jak jest luzem to głaskać się nie chce, złapać ją też ciężko. A może jej byśmy takiego domu na wsi szukali, żeby mogła biegać luzem koło człowieka? Tylko jak taki znaleźć, żeby ktoś na początku nie dał jej uciec, pozwolił się zadomowić i dopiero później powoli puszczał, ale jednak zawsze pilnował..? Ehh ;/ Formalności z kontem się ciągną dalej, niby chwila, ale mnie rozłożyło w ubiegłym tygodniu kompletnie i nic nie załatwiłam. Quote
diana79 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wiosna dziękujemy za info o Nesi :-) ja już nie wiem gdzie ją jeszcze ogłaszać aby znalazła dom Quote
Ada-jeje Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 A ja potwierdzam wplate dla Nessi od viola005 dla Nesi za LUTY[B] 25,00 PLN :loveu: [/B] Quote
diana79 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Nesi pamiętamy o Tobie malutka :-) Quote
Ada-jeje Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A ja jeszcze potwierdze wplate dla Nessi od od mania1979[B] 30,00 PLN :loveu: [/B] Quote
agrabcia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mam wpłacić swoja deklaracje na konto PRO ANIMALS ? nowego konta jeszcze nie mam Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzis zostala zakupiona karma dla Nessi za kwote [B]169 zl. za 30 kg.[/B] Quote
diana79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Wiosna jeszcze nie podała nowego konta, więc chyba na razie trzeba jeszcze poczekać no chyba, że można jeszcze wpłacać na razie na PRO ANIMALS? Quote
wiosna Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ..bo ja konta jeszcze nie mam fundacyjnego :-( To jest okropne, zostałam z przeogromnym i strasznie drogim stadem zwierząt i właściwie bez środków.. Może dziś się w końcu uda? Ja się chyba inaczej powieszę :-( Quote
mania1979 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='wiosna']..bo ja konta jeszcze nie mam fundacyjnego :-( To jest okropne, zostałam z przeogromnym i strasznie drogim stadem zwierząt i właściwie bez środków.. Może dziś się w końcu uda? Ja się chyba inaczej powieszę :-([/QUOTE] chcesz porzucić te biedaki,które mają tak dobrze u Ciebie??:cool3::cool3: nie wieszaj się:eviltong: tylko zmykaj załatwiać te konto!!! ja wpłaciłam na stare dane bo im dłużej sie czeka tym mniej kasy na koncie..:evil_lol: a Nesi niech zmyka już do swojego domku..zadomowiła się u Wiosny,ale chyba nie na stałe??:razz: Quote
Recommended Posts