sunnivaa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ojej...moze można sie pocieszyc ze taki upał i dlatego:sad: Quote
kora78 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 a on taki puchaty i tak sie meczy.... postaram sie go wyczesac, gdy bede nastepnym razem :) kizi moze przydaloby sie jakis sprzet strzyzacy skombinowac? zebysmy mogly psy ciachac w schronie? taki, co da rady na taka siersc, jak ma Rufi. zwykle nozyce u niego sie nie sprawdza, zajechac sie mozna. moze jakas maszynka?? Quote
kizimizi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 ja strzyge swoje psy na lato taka "niewarczaca" zeby sie nie bały ale to sie szybko zapycha, zacina i zaraz jest tępe i do niczego.... Takie nieprofesjonalne sie nie nadaja! Quote
kizimizi Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Oj Rufiku ale nam poleciałeś w dół. Psiak już cały skołtuniony, nhic nie widać po kory ostatnich staraniach i wyczesywaniach. Nie chciał wyjsc z budy jak ostatnio ale jak podeszła Pani pracownik to do niej podszedł. Pozłoscil sie trochę na nowych kolegów ale tak niegroznie. Rufi ma 2 nowych kolegów w boksie i "starego" już kolegę, pięknego DONka, który boi sie niesamowicie. Rufikowi by sie koniecznei nowe ogłoszenia przydały. ALe do tego tzreba koniecznie nowy tekst bo z tym sie już nic nie da zrobic. Moze uda mi sie niedługo trochę popromowac chłopaka w necie. A tu tylko 2 fotki: Quote
kizimizi Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 czy ktoś mógłby pomoc z nowym tekstem dla Rufika to go trochę poogłaszam -na stary już nie można bo się duplikuje. Roboczo zrobiłam taki ale nie jest najlepszy: Rufi jest pięknym, nieszczęśliwym psem, jednym jakich wiele w dolnośląskich schroniskach. Rufi przebywa w kojcu z dużym sędziwym psem, żyją sobie zgodnie. Jednak jest to boks na samym końcu schroniska, gdzie rzadko zapuszczają się odwiedzający, bo w międzyczasie wybiorą już czworonożnego przyjaciela. Rufi mimo swej nietypowej urody ma więc małe szanse na adopcję. Jeśli już widzisz to ogłoszenie tak wspaniałego i nietypowego psiaka, chyba teraz nie odwrócisz wzroku? Rufi z pewnością będzie wdzięczny do końca swego życia i odpłaci za okazane dobro po stokroć. Rufi jest dużym psem (jak kaukaz) Ma około 60cm w kłębie. Jest spokojny i towarzyski. Wiek ok 5 lat. Szczepienia: p/wściekliźnie. Rufi jest zaczipowany. Sierść; Szorstka, srebrna, wymaga czesania. kontakt 664 532 841 [email protected] Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 mowie Ci, ze on taka lekka grzywke na oczach dostal tego psa trzeba regularnie czesac postaram sie nastepnym razem, jak bedzie wiecej czasu siedza teraz w boksie we 4, 2 duze i 2 sredniaki mniejsze. sporo ich tam Quote
agata51 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dopiero teraz zauważyłam banerek. Jaki cudny kudłacz! Jutro sobie poczytam. Jest na wątku kudłaczy? http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIECYTOWANIE-ZDJĘĆ!!/page503 Przepraszam, że bez uzgodnienia, ale wrzuciłam go tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/189208-Śląsk-Poszukuje-psa!/page6 Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 nic nie trzeba uzganiac. wrzucac trzeba, gdzie tylk osie da kazdego psa :) ja tam bylam na watku, a choroba o rufciu nie pomyslalam....... glupia ja czy jest na kudlaczach to ja nie wiem, moze kizimizi go wysylala... Quote
kizimizi Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 kora78 napisał(a):nic nie trzeba uzganiac. wrzucac trzeba, gdzie tylk osie da kazdego psa :) ja tam bylam na watku, a choroba o rufciu nie pomyslalam....... glupia ja czy jest na kudlaczach to ja nie wiem, moze kizimizi go wysylala... taaa na kudłaczach juz chyba jest Quote
sunnivaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 oj kizimizi ja wiem ze dla ciebie to puchacz a nie kudłacz:) Quote
kora78 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 to dla mnie byl puchacz, a nie kudlacxz :lol: ale teraz grzywke dostl, to niech mu bedzie, ze kudlacz juz jest :lol: Quote
kizimizi Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 w sumie dla mnie to on ani puchacz ani kudłacz to po prostu Rufi :) ps. a jaets watek "puchaczy" na dogo? bo on na kudłacze byłw rzucany (tak mi sie bynajmniej wydaje). Quote
wilczek007 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Rufi!!! kurka wodna , moja sunia jest twoja miniaturą!!! nie no...Narazie podniose a potem gdzies porozgłaszam. Quote
kizimizi Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 wilczek007 napisał(a):Rufi!!! kurka wodna , moja sunia jest twoja miniaturą!!! nie no...Narazie podniose a potem gdzies porozgłaszam. dzieki za podrzucenie ale za pomoc ogłaszaniu bedziemy baaaardzo wdzieczni :) Quote
agata51 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Może pakiecik ogłoszeń na jakimś bazarku? Dyszkę ma ode mnie. Quote
kora78 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 super!! kto zna jakies pakiety teraz bna bazarku? marta cos znalazla i dala na watku buni. niech i tam rufi leci. kto sie tym zajmie? Quote
kizimizi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 ja sie moge zajactym ale dopiero w sobote. To moze niechy ktos juz je kupi a ja w sobote zrobie tekst dla Rufiego i dla Buniaczka bo na stary nie mozna Quote
kora78 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 agata kup ten pakiecik, co? jest podany na watku buni a tekst potem kizi wysle, fotki najlepsze sa na watku Quote
kizimizi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Jak kupicie pakiecik to tylko napiszcie na watku komu mam wysłać tekst i fotki i aj sie juz tekstem i pozniej aktywacja ogloszen zajme Quote
agata51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cioteczki, błagam, zajmijcie się pakiecikiem, ja wyślę kaskę (na jakie konto?). Trafił mi się tymczasik - dodatkowe 4 spacerki (przy tych upałach!), wizyty u weta (psiak po kastracji), po drodze sunia z pościeranymi poduszkami w przednich łapkach znaleziona pod krzakiem. Nie wyrabiam. Znalazłam coś takiego: http://www.dogomania.pl/threads/191397-Bazarek-ogłoszeniowy-na-leczenie-chorych-kociąt Cenne, bo nie ma kolejki. Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zamowilam jak dostane konto do wplaty to przesle agatkowi. tekst wysle kizi i fotki, tak? Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 a dzis chlopaka odwiedzilysmy. on jest ogromny!! i tyle ma juz siersci wylazacej. grzywke na oczach dostal lekka. w kojcu ma 2 sredniaki i jednego tez duzego psa, ale ardzo grzecznego. jeden sredniak bojazliwy, drugi niestety zaczepny. rufi mu zabki pokazuje, a na nas przy kracie ostro szczekal i balabym sie go poglaskac Quote
kora78 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [email protected] na tego maila prosze wyslac tekst i fotki platnosc po robocie. bedzie zrobione w ten sam dzien, bo tam zero chetnych!!!! kizi wysylaj!! Quote
agata51 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dajcie nr konta, bo 4.09. wyjeżdżam na wakacje. Quote
Recommended Posts