Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlasnie nie! grzeczny byl! a jak go mocno pociagnelam to taki unik, lekki wark i rzut glowa w moja strone i koniec! ani razu mnie nawet nie stuknal! pamietasz Kaje...
przy pysku sie balam- co widac na fotach, efekt niedbalstwa :( ale po glowie sie dal, po uszach, troche miedzy oczami- ale tam trzeba grzebyk, a ja mialam mega szczote. albo mu to wyciac trzeba, tak pozniej pomyslalam.

wez porownaj jego foto z wejscia do schronu, czemu on taki lysy byl?? grzywy nie mial... moze zyl w domu, w cieple? a futro nabral aklimatuzujac sie do budy wlasnie?

czesanie na pewno zna!

na koty ie gapil bardzo, raz skoczyl w ich strone, a potem stal i sie gapili sobie w oczy, z jednym wielkim, starym kotem ;)

a obok stal Axel i Rufi kilka razy chcial go ustawic, ale na moj krzyk nawet nie tknal Axela. mozna wiec powiedziec- karny, posluszny

Posted

Jejku, przepraszam zapomniałam całkiem o Rufim :oops:.
Patrzę na zdjęciach i nie poznaję psiaka :crazyeye:. To on ? Taki kudłacz ?
Bardzo kudłaty kudłacz :lol:. Jest śliczny.

To może teraz powalczyć o szansę dla niego ... ?

Posted

dogo wykonczysz mnie! hehe

czekajcie troche. musi reszta domki znalezc.

myslalam wlasnie niedawno,zeby go na kudlaczach podrzucic, bo on jest juz kudlacz, a nie puchacz ;)

i wiemy,ze ma naprawde fajny charaklter, ja mu robilam ogloszenia pt- lagodny olbrzym.

Posted

czyli mozna by go smialo wyadoptowac gdzies na dwor.
On jak przyszedl to strasznie zle wygladal, mial siersc taka jak Mopik ma -jakby mokra, cienka strasznie.

to przydaloby sie nowy fajny teksty sklecic i znow oglaszac olbrzyma.

Posted

niedaleko wstecz zrobilam nowy tekst, jakis miesiac temu. podmien go do 1 posta i dodaj, ok? mozesz tam cos od siebie dodac, ale generalnie wymien go dzis, ok? chyba na poprzedniej stronie, niedaleko.
ten wierszyk i nowy tekst potem. aktualniejszy

Posted

linka tam nie dalas.
dziekuje za wstawienie go na kudlacze!

ma takie niwyczesane miedzy oczami i mu przeszkadza, zucal grzywka na boki, jak juz byl po czesaniu w kojcu :( musze mu to wyciac. ale wyciagac go tak co chwile :( wtedy wyszedl z Axelem, jak wrocili do pozostalej dwojki to sie nie gryzli, bo sily wyrownane byly, tylko sie obwachiwali. ale zabierac go samego znow, na samo obciecie grzywki?

na smyczy prowadzil go pracownik, duzy facet... ja bym go nie utrzymala, zwlaszcza jak szlismy kolo 2 benkow agresywnych... ale byla awantura.

Posted

jak Nugat.
tez nizszy i gruby jest, grubokoscisty-masywny. Wysokosc widac na foto, przy nogach jednego pana. Z wakacji, tyle, ze tamten pan to naprawde duzy facet.
moze troche wyzszy, niz nugat, ale masywny. Czaczi jeszcze wyzszy i chudy

Posted

wczoraj mu 11 ogloszen zrobilam. z tydz- 2 tyg temu ze 20-30, plus wilczek tez robila, ale ze starym tekstem chyba. mialam go do leni wyslac na tamta strone. zrobisz to? macie kontakt?

Posted

[quote name='Dogo07']Na psy do adopcji ? Napisze jej pw.[/QUOTE]

tak, ta strona jest dobra, bo wyskakuje u samej gory zawsze w wyszukiwarce. a rzadko tam uaktualnienia sa.

Posted

[quote name='Dogo07']Na psy do adopcji ? Napisze jej pw.[/QUOTE]

tak, ta strona jest dobra, bo wyskakuje u samej gory zawsze w wyszukiwarce. a rzadko tam uaktualnienia sa.

Posted

moze wreszcie sie Rufikiem ktos zachwyci, teraz am pewnosc, ze jest lagodny i fajny, takiemu tez latwiej dom znalezc, gdy sie jest go samemu pewnym. bo jakby np chcial ktos z dziecmi, a ja bym nie wiedziala, ze jest grzeczny, to bym go nie proponowala, zeby zwrotu nie bylo lub innej tragedii.

mam chetna pania na duzego psa, moze akurat? :)

Posted

cześć ciotkom:) troche mnie tu nie było.
Szkoda że Rufek dalej siedzi, te ogłoszenia ode mnie musze poodnawiac, bo zapewne sie skonczyły albo pospadały.Fajnie na tej fotce na stronce wyszedł:) Może tam go kto zauważy?...

Posted

wlasnie fajnie, ze go dali z nowa fotka :) bo poprzednia mial fatalna, taki malo zarosniety byl wtedy, przerzedzony.
dziwi mne tylko ,skad takie foto ,widac,ze po moim czesaniu. moze byl na szczepieniu? byl na pewno u gory, w gabinecie wet, w schronie.

ja po cichu marze.. mam kolezanka gromerke, ale jakies 60km od nas. mozeby jej benzyne zafundowac i latem przyjedzie go ogolic fachowo? takiego futr sobie na lato nie wyobrazam w kojcu.........