Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam zdjątka :) Nelcia chyba dość gładko przeszła zmianę otoczenia, apetyt ma, jest czujna i wszystko w porządku. Podesłałam Panciowi wątek, więc może zrobi nam niespodziankę ;)

I tu moja słodzinka śliczna :

Posted

majuska napisał(a):
No to chyba o to chodziło, kanapa jest cały czas eksploatowana:loveu:
Bardzo sie cieszę i zyczę dużo szczęścia Nelikowi i całej rodzince!!!!

Majuska bardzo dziękuję i ja również polecam się w naszym regionie :)

Posted

Posmiałam!!!Tak biedna Eliza_sk ten domek przezywała.....a tu główny warunek tez spełniony.Super,ze sunia od razu czuje sie u siebie.Pozdrawiamy Pana,który dał jej dom.

Posted

[quote name='halcia']Posmiałam!!!Tak biedna Eliza_sk ten domek przezywała.....a tu główny warunek tez spełniony.Super,ze sunia od razu czuje sie u siebie.Pozdrawiamy Pana,który dał jej dom.

Tymczasy miewam tylko w ekstremalnych sytuacjach, to był mój drugi psi - i wiesz halciu jak to się wydaje te spod swoich skrzydeł, a Nelka jest wyjątkowa, skradła serce wszystkich - taka kochana, grzeczna i wdzięczna sunieczka.

A tu Nelcia i świnka morska, którą sunia próbuje zachęcać do zabawy, ale tamta coś niekumata jest i nie podejmuje zaproszeń :evil_lol:

Posted

Ale wiecie co było najlepsze - że jak już wyjeżdżali, dziewczynki wsiadły do samochodu, zaprosiły Nelkę, a ta mała zdrajczyni - wskoczyła od razu - nie pomachawszy mi ogonem nawet ! My z mamą świeczki w oczach, a ta uśmiech na pusiolu i wygląda przez szybę :)

Posted

Niewdzięcznica jedna - za to spanie pod kołdrą, za spacerki, za znoszenie zapachu tych śmierdzących stópek, za zakrapianie zapalonych uszek, za pyśne jedzonko !!!

Posted

[quote name='eliza_sk']Niewdzięcznica jedna - za to spanie pod kołdrą, za spacerki, za znoszenie zapachu tych śmierdzących stópek, za zakrapianie zapalonych uszek, za pyśne jedzonko !!!

Toż to najwspanialszy fetysz na świecie!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja tez uwielbiam zapach psich łapek....Czyli zdrajczyni,niewdzięczna i nie specjalnie wierna.Natomiat podrózniczka.A Ty tylko o podrózy wspomniałas o innych cechach, które teraz wylazły-nie:diabloti::eviltong::evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Toż to najwspanialszy fetysz na świecie!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

halcia napisał(a):
Ja tez uwielbiam zapach psich łapek....

Wiem, wiem - nie ma nic lepszego ! A moja mama mówi, że to ja jestem nienormalna jak wącham psie łapy i jak mówiłam, ze Nelkowe śmierdzą wybornie :loveu:

Posted

Bączków moje nie puszczają.Ziew jedno ma dobry,to co wisi mi od rana nad twarzą,drugie któremu capi zieje TZ-wi.Mamy isc na przegląd i czyszczenie zębów,ale TZ powiedział ,ze on na" niezywego swojego psa nie bedzie patrzył."..i sama nie wiem co robic.Czy warto przysypiac/tzn głupi jaś-czyli pół narkozy/ by zrobic ten przeglad.Bez przyspienia nie wchodzi w gre zagladanie do paszczy.

Posted

A w temacie bączków - to czy Wasze też robią oczy kotka Shreka jak puszczą bączka - mój Funior rozgląda się wtedy jak niewiniątko po podłodze wokół siebie i nie wie co się stało :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
A w temacie bączków - to czy Wasze też robią oczy kotka Shreka jak puszczą bączka - mój Funior rozgląda się wtedy jak niewiniątko po podłodze wokół siebie i nie wie co się stało :)

Moja Katia jest mniej subtelna - jak puści bąka to obwąchuje tylną część ciała i aromatyzuje się. :razz:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Wiem, wiem - nie ma nic lepszego ! A moja mama mówi, że to ja jestem nienormalna jak wącham psie łapy i jak mówiłam, ze Nelkowe śmierdzą wybornie :loveu:

Też uwielbiam zapach psich łap ,plus jeszcze zapach mokrego psiego futra.Czysta poezja......

Posted

[quote name='Diuna B.']Też uwielbiam zapach psich łap ,plus jeszcze zapach mokrego psiego futra.Czysta poezja......

No nie, moja collaczka jak zmoknie to okropnie cuchnie, jak mokry kurczak. Za to Montuś ma przecudny zapach, to zależy chyba od rodzaju sierści....

Posted

Mam zdjątka Nelki-Fasolki, która za swoją życiową misję wzięła sobie pilnowanie świnki morskiej - jak ktoś przyjdzie do domu i spróbuje do świnki się zbliżyć to zostaje obszczekany. Bardzo przywiązała się do dziewczynek, kiedy wychodzą z domu to przez chwilę jeszcze stoi pod drzwiami i popiskuje, no i najczęściej z nimi szaleje. Sama wybrała sobie zabawkę, a jest to piłeczka od tenisa i często przynosi ją by jej rzucać. Nelka już jest członkiem naszej rodziny i za nic jej nie oddamy bo jest kochana.