Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mama_Alfika napisał(a):
Dostaje chude mięsko z kurczaka z ryżem i marcheweczką i widzę, że taka dietka jej służy :loveu: Odzyskuje świetną figurę :evil_lol: :evil_lol::diabloti:

Rzeczywiście Nela zrobiła się bardziej filigranowa :loveu:
Muszę Nesce taką dietę zafundować :evil_lol:

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Taak, u nas tez niestety bardzo kiepsko, dobrze, że psiaki poszły na Sylwestra z rodzicami, do znajomych na wieś - tam było cicho i Majka się uspokoiła, bo w domu nie wiedziała gdzie się schować :(

Posted

eliza_sk napisał(a):
Taak, u nas tez niestety bardzo kiepsko, dobrze, że psiaki poszły na Sylwestra z rodzicami, do znajomych na wieś - tam było cicho i Majka się uspokoiła, bo w domu nie wiedziała gdzie się schować :(

Oj tak, to była ciężka noc :( Neska przez kilka godzin trzęsła się ze strachu i do dzisiaj ma opory przed spacerami. Wychodzi i nasłuchuje, czy coś strzeli :(

• 1 month later...
Posted

Iwonko, Alfik tak cierpliwie bez sprzeciwu znosi te zabiegi? Nie protestuje?

U nas gdy jednocześnie były w domu dwa psiaki, Nora i Żabka, to często zdarzały się podobne łóżkowe ekscesy ;) Żabka uwielbiała robić Norze, jak to nazywaliśmy, "maseczkę" tzn. wylizywać jej cały pyszczek ze szczególnym uwzględnieniem oczek. Nora niespecjalnie lubiła ten zabieg, ale Żaba znalazła sposób :D Zawsze gdy tylko Nora robiła sobie manicure i zapominała przy tym o całym świecie, Żabka wkraczała do akcji ;)

Żałuję, że częściej nie sięgałam wtedy po aparat...

Posted

No ja mam nadzieję, że niedługo ... (po ponad roku) i ja zacznę publikować takie foto, bo moim już do siebie też coraz bliżej. Dziś Majtek się wtulił w Fuksa na łóżku, jednak nim wyjęłam telefon, to już nastąpiło przetasowanie.

• 1 month later...