Lara Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Bliss']nie wiem :) czekam na decyzje - będę do dyspozycji po świętach - od wtorku![/QUOTE] czyja decyzje? Quote
Bliss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 no nie wiem właściwie :))) - stowarzyszenia, fundacji czy kogo tam trzeba - domek jest dalej zdecydowany i się nie może doczekać :) Quote
Lara Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Rozumiem, ze potrzebna jest wizyta przedadopcyjna, pewnie Jayo i Esperanza jako osoby, ktore znalazly Marysie beda chcialy ja przeprowadzic :-D gadalas juz z ktoras z nich? Dzis dziewczyny sa w schronisku, ale jutro mozna zapewne do nich dzwonic. Wg mnie nie ma na co czekac, jesli sunia juz po sterylce gotowa isc do domku. Quote
Bliss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jak rozmawiałam z Karoliną to mówiła że chce ją jeszcze kilka dni zatrzymać - co i mnie szczerze mówiąc pasuje jako że się zobowiązałam do pomocy wszelakiej - dla Stasi, dla Bajki, dla dziewczyn czy kto tam będzie chciał ;) Karolina mówiła, że dała mój namiar esperanzie (mam nadzieję, że dobrze piszę) i czekam na kontakt :) Quote
karolina_g_k Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dalam numer esperanzie, ma dzwonic ;) Bajka zostaje u mnie na pewno do piatku, kiedy to zdejmujemy szwy po sterylce. Chce ja oddac juz w pelni "sprawna", dopilnować. Będę spokojniejsza. Oczywiscie jak dla mnie nie ma żadnego problemu i mala może zostac do "po swiętach" ;) Dziś bylysmy na drugim antybiotyku. Ranka pieknie sie goi, sucha, nie zaczerwieniona, nie napuchnięta. Pan weterynarz bardzo byl zadowolony. Quote
Lara Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wow! Zaraz zapomnicie o tym, ze kiedys jakis tam zabieg byl ;-) Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 wstępny termin wizyty przedadopcyjnej - środa :multi: trzymajcie kciuki :kciuki: wieści z dziś - p. Stasia zrobiła miejsce koło łóżka na posłanko i przeżywa :) - a potem z rezygnacją machnęła ręką i stwierdziła że i tak mała u niej w łóżku wyląduje :evil_lol: więc trzymajmy kciuki żeby wizytacja wypadła pomyślnie ;) Quote
Lara Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A czy Pani Stasia nie będzie miała skłonności do utuczenia Marysieńki? ;) Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Lara']A czy Pani Stasia nie będzie miała skłonności do utuczenia Marysieńki? ;)[/QUOTE] nie :loveu: - w myślach czytasz? poruszyłam ten temat i dostałam wykład na temat właściwych ilości i że pies jest nieszczęśliwy jak brzuchem po ziemi ciągnie zamiast brykać radośnie :cool3: Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a z resztą - jeśli dojdzie to do skutku to składam oświadczenie publiczne, że raz na jakiś czas obfocę to cudo żeby ciotki mogły zespołowo ocenić stan lalki małej :) Quote
karolina_g_k Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No ja sobie nie wyobrażam innej opcji jak fotorelacja raz na jakis czas. Ucho stanelo juz totalnie ;) Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 pokazywałam to ucho :) - pięknie się podoba - jest w ,,typie" nowej (ewentualnej) właścicielki :) ona na moje szczurki mówi że są takie ,,za dziwne" ona woli kundliszki :loveu: Quote
Bliss Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Karolina - napisałam PW - przepraszam że zawracam gitarę ale musiałam :(( Quote
Bliss Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 nie, nie - domek się nie rozmyślił :) chodzi trylko o to że ja jutro mam pogrzeb i kontakt ze mna bedzie utudniony - podałam Karolinie bezpośredni kontakt z domkiem bo nie mogę Beki teraz znaleźć nie wiem czemu - ta wyszukiwarka mnie nie lubi chyba ... Quote
karolina_g_k Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Czekam na wyniki dzisiejszych rozmów :) Quote
Bliss Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 wpadłam do domu dopiero - coś wiadomo? :nerwy: Quote
karolina_g_k Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wiadomo. Domek super :) Tylko trzeba ustalic kiedy Bajka mialaby trafić do Pani Stasi. Quote
Bliss Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='karolina_g_k']Wiadomo. Domek super :) Tylko trzeba ustalic kiedy Bajka mialaby trafić do Pani Stasi.[/QUOTE] :iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Bliss Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 aaaaaaaaaaaaa przeżywam to jakby to miał być mój pies :p poniekąd pewnie będzie bo się razem z moim psiulami i dziećmi mała będzie ,,chować" i powiem szczerze - mimo bardzo smutnej okoliczności w jakiej mi przyszło dziś uczestniczyć cały czas me myśli do psiołki uciekały :roll: wiem jestem chora na głowę .... Quote
Recommended Posts