Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, ze potrzebna jest wizyta przedadopcyjna, pewnie Jayo i Esperanza jako osoby, ktore znalazly Marysie beda chcialy ja przeprowadzic :-D gadalas juz z ktoras z nich? Dzis dziewczyny sa w schronisku, ale jutro mozna zapewne do nich dzwonic. Wg mnie nie ma na co czekac, jesli sunia juz po sterylce gotowa isc do domku.

Posted

jak rozmawiałam z Karoliną to mówiła że chce ją jeszcze kilka dni zatrzymać - co i mnie szczerze mówiąc pasuje jako że się zobowiązałam do pomocy wszelakiej - dla Stasi, dla Bajki, dla dziewczyn czy kto tam będzie chciał ;)

Karolina mówiła, że dała mój namiar esperanzie (mam nadzieję, że dobrze piszę) i czekam na kontakt :)

Posted

Dalam numer esperanzie, ma dzwonic ;)
Bajka zostaje u mnie na pewno do piatku, kiedy to zdejmujemy szwy po sterylce. Chce ja oddac juz w pelni "sprawna", dopilnować. Będę spokojniejsza. Oczywiscie jak dla mnie nie ma żadnego problemu i mala może zostac do "po swiętach" ;)
Dziś bylysmy na drugim antybiotyku. Ranka pieknie sie goi, sucha, nie zaczerwieniona, nie napuchnięta. Pan weterynarz bardzo byl zadowolony.

Posted

wstępny termin wizyty przedadopcyjnej - środa :multi:
trzymajcie kciuki :kciuki:
wieści z dziś - p. Stasia zrobiła miejsce koło łóżka na posłanko i przeżywa :) - a potem z rezygnacją machnęła ręką i stwierdziła że i tak mała u niej w łóżku wyląduje :evil_lol:

więc trzymajmy kciuki żeby wizytacja wypadła pomyślnie ;)

Posted

[quote name='Lara']A czy Pani Stasia nie będzie miała skłonności do utuczenia Marysieńki? ;)[/QUOTE]

nie :loveu: - w myślach czytasz?

poruszyłam ten temat i dostałam wykład na temat właściwych ilości i że pies jest nieszczęśliwy jak brzuchem po ziemi ciągnie zamiast brykać radośnie :cool3:

Posted

a z resztą - jeśli dojdzie to do skutku to składam oświadczenie publiczne, że raz na jakiś czas obfocę to cudo żeby ciotki mogły zespołowo ocenić stan lalki małej :)

Posted

pokazywałam to ucho :) - pięknie się podoba - jest w ,,typie" nowej (ewentualnej) właścicielki :)

ona na moje szczurki mówi że są takie ,,za dziwne" ona woli kundliszki :loveu:

Posted

nie, nie - domek się nie rozmyślił :)

chodzi trylko o to że ja jutro mam pogrzeb i kontakt ze mna bedzie utudniony - podałam Karolinie bezpośredni kontakt z domkiem bo nie mogę Beki teraz znaleźć nie wiem czemu - ta wyszukiwarka mnie nie lubi chyba ...

Posted

[quote name='karolina_g_k']Wiadomo.
Domek super :)
Tylko trzeba ustalic kiedy Bajka mialaby trafić do Pani Stasi.[/QUOTE]

:iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

aaaaaaaaaaaaa

przeżywam to jakby to miał być mój pies :p

poniekąd pewnie będzie bo się razem z moim psiulami i dziećmi mała będzie ,,chować"

i powiem szczerze - mimo bardzo smutnej okoliczności w jakiej mi przyszło dziś uczestniczyć cały czas me myśli do psiołki uciekały :roll:
wiem jestem chora na głowę ....