karolina_g_k Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 U nas wszystko dobrze. Miejsce nacięcia suche, czyste i nienapuchnięte. Bajka czuje się dobrze. Ładnie zjadla, nie ma problemu z zalatwianiem się. Noc spokojna. ;) Quote
karolina_g_k Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wszystko ok. Wczoraj bylysmy wyjać wenflon bo lapka bolala i mala zaczela kulec. Noc w porządku. Apetyt dopisuje, żadnych problemów póki co. Dzis antybiotyk. 30 zl na obie dawki antybiotyku dostaniemy z kundelkowej skarbonki od Obraczuś, baaardzo, baaardzo dziekujemy :loveu: Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 hello dziewczynki :)) mam domek dla laluni :)) Quote
esperanza Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 W jakim mieście jest ten domek? Czy możesz mi albo karolinie_g_k podać szczegóły? Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 rozmawiałam już z karoliną - przez tel :)) domek obok mnie w Konstancinie :)) u pani która miała wcześniej suczynkę-kundlinkę 18 lat!! Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 no i dalej - Pani Stasia oczywiście zgadza się na wizytę tylko się zamartwia że się nie spodoba bo ma malutkie mieszkanko :( ja wiem że psiula miłości miałaby aż nadto - poprzednia sunie spała z pańcią w łóżku itd ;) Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 pokazywałam jej fotki - już się zakochała - więc początek dobry :) Pani stasia pracuje - ale tylko 6 godzin dziennie więc nie ma problemu - jesteśmy zaprzyjaźnione - powierzam jej własne dzieci z mojej strony oczywiście zapewnię pomoc w transporcie - plus mam koleżankę wetkę więc opieka na wszystkich frontach zapewniona - wiecie domek w rodzaju nie pałac ale za to kochany :) Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przepraszam że tak na raty pisze ale emocjonuję się okrutnie :)) widziałam tą małą i kombinowałam strasznie bo mi w serducho zapadła malizna prześliczna :) Quote
Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Malutka Marysia nie potrzebuje palacu, ale bliskosci, a gdzie ja znajdzie jak nie w malutkim ieszkanku z ukochana Pańcią :-D Ja mysle, ze wizyty przedadopcyjne to powinny robic psiaki, bo to im ma sie podobac ;-) Powodzenia! oby sie udalo! Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja czytałam tu gdzieś że dzieci ją nazwały Bajka i pani Stasia powiedziała że Bajka brzmi pięknie :) Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bliss ma od nas sznupka Miszkę kochanego - myślę, że jak domej jej zaprzyjaźniony to bez obaw można psiaka powierzyć :) Quote
karolina_g_k Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :) Ja nie mam wymogów metrażowych. Dla mnie tylko serce przyszlego wasciciela musi byc duże. Moi synowie nazwali mala Bajka i ona pięknie reaguje na to imię. Bliss podalam twój nr telefonu esperanzie. Nie wiem czy juz sie z Toba kontaktowala, ale jesli nie to napewno zrobi to w najbliższej przyszlości. Jesli powierzasz Pani Stasi swoje dzieciaki to swietnie bo Bajka uwielbia dzieci :) Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 powierzam i to bez stresu :) - traktują ją trochę jak babcię - ale nie babuleńkę w chustce tylko taką wiecie żwawą i z ikrą :) to jest po prostu samotny człowiek ciężko życiem doświadczony - ma również wnuki własne - jej wnuczka chodzi z moją małą do przedszkola - ale mieszkają dosyć daleko od siebie więc Stasia głównie siedzi sama suczynka byłaby centrum wrzechświata ;) ona bardzo długo cierpiała po stracie swojej Miki - musiała ją uśpić jakieś 3 lata temu - psina miała 18 lat!!! od małego u niej i się zarzekała że nigdy więcej bo drugiej takiej to już nie ma - wiecie jak to jest :) no ale pokazałam jej to cudo no i wpadła :D - jest podobna do tamtej tylko trochę maść inna :) mówi że faktycznie brakuje jej futra i kogoś kto się cieszy jak wraca do domu ... dajcie im szansę na poznanie :) - mogę dowieźć, przewieźć czy co tam trzeba :) Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 aa no i mieszkanko małe ale świat jest duży no nie? ;) Quote
malagos Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 to ja jestem dziwnie spokojna, zę Bajka trafi do dobrego domu. ;) :) A ze Karolina będzie za nia płakać, no cóż....dom tymczasowy to paskudne zajęcie :p Quote
karolina_g_k Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Oj będzie Karolina plakać, bedzie na pewno... A Bajka się zmienia. Nie wiem pod jakim wplywem ale jej uszy postanowily zrobić z niej nietoperza ;) i zaczynaja sterczeć. Jedno jest juz prawie (bo w 3/4) jak u rasowego Onka. Jesli uda mi sie dziewczynke uchwycic to Wam pokażę Quote
karolina_g_k Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mam! Sprzed chwili [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/8986/bajusiam.jpg[/IMG] Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 aaaaaaaaa!!!! cud miód i orzeszki :D rozmawiałam ze Stasią raz jeszcze - martwiła się bo powiedziała mi że na te 18 lat raz Miki nie upilnowała i szczeniorki były :) jak objaśniłam, że ze szczeniorków nici to radość już pełna była :D Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jeśli się jutro zobaczymy - ale pewnie raczej w poniedziałek to pokażę to szałowe ucho ;) Quote
Bliss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 luuuudzie :loveu: dziś już Stasia przyleciała pytać czy psinka czeka :razz: - wytarmosiła moje za to mówiła, że jej śniło futro już :cool3: Quote
Lara Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Fajnie! To jaki plan adopcyjny? kiedy Pani pozna malutka, a malutka Panią? :-D Quote
Bliss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nie wiem :) czekam na decyzje - będę do dyspozycji po świętach - od wtorku! Quote
Recommended Posts