Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa juz wiem bo jedno imie poszlo od Dory
orajt to tak :
Lila i Lusia
oraz
Jogi ,Franek i Felek :D
pasuje wszystkim ???
aaa ja tylko ze swojej strony ,ze Felek to mi pasuje do tego czarnego misia :):)

ach i zaraz robie edit z namiarami na mnie i tekstem oglosznie w pierwszym poscie

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
czasami mi ręce opadają...skoro tyle osób mówi że nie tak z tekstem to niech sami napiszą coś lepszego...

Ja nie mówię, że coś nie tak z tekstem, tylko że ten piękny tekst może być wzbogacony o kilka wskazówek... to chyba nie źle, prawda?

A imię Yogi strasznie tu pasuje do maluchów, super :)

Posted

pewnie że niektóre rzeczy można w tekście zmienić :) czy coś dodać, jak się komu podoba :) mnie pasuje jaki jest plus np imiona, kontakt i inne potrzebne rzeczy :)

Posted

najbardziej potrzebna rzecz to domki
pan pisla ze na jego ogloszenie na gumtree byly dwie odpowiedzi ,ale bardziej jako zapytanie niz zainteresowanie takie glebsze , mam nadzieje ze tekst halbiny przyciagnie domki

Posted

polubek pewnie ,ze mozna :)

acha i tak napisze po cichutku ,ze byc moze ten czarny cudak pojedzie w piatek do domu , zadzwonila dzisiaj pani w jego sprawie , wstepnie nie ma nic przeciwko kastracji w przyszlosci , umowe podpisze jeszcze tylko jutro wizyte odpracuje

Posted

ja również...tak samo z resztą jak za każdego z maluszków ;)
Ja miałam 1 zainteresowaną kobitkę, ale bardziej dlatego, że pieski mają niebieskie oczy niż, że to maluchy haszczakowate... na szczęście mama tej kobitki nagadała jej, że to pies, który potrzebuje dużo ruchu, czasu i w ogóle że to zupełnie coś innego niż ich śp.pies (bernardyn :P )

Mam nadzieję, że na maluchy się zdecydują osoby, które mają świadomość jak z haszczakami jest czasem ciężko a nie tylko zwracają uwagę na wygląd.

Posted

no wiec czarnuszek jedzie jutro do domu :) , jade rano po niego do falenicy a pani przyjedzie po niego do mnie do domu :)
i mam zapytanie na maila o sunie .... tfu tfu tfu zeby nie zapeszyc :)

Posted

czarnuszek juz z nowa pania :)
rudemu chlopcu pan tez znalazl domek
czyli zostaje trojka dzieciakow :) , no i mam nadzieje ze ten domek co maila mi napisal tez sie zdecyduje

Posted

w poniedzialek jade na wiyzte dla rudaski , Elimrko uklony w Twoja strone bo to na cafe animal pani znalazla maluchy :) , a ja dostalam kolejnego maila tym razem z ogloszenia ktore wrzucilam na gumtree i byc moze tez sie uda