NiJaSe Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 robota robota grunt ze szczeniory sa w domkach i ze sunia zostaje u pana :) Quote
jolek68 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 skromna jesteś, wiem o tym :) ale to co dla nich zrobiłaś i to praktycznie prawie sama...szacun :) Quote
NiJaSe Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 na szczeniaki jest zawsze wziecie , fakt troche sie napracowalam zeby te domki posprawdzac i uczulic na to ze mimo iz to mixy to moga miec duzo cech haszczych. Teraz niech rosna zdrowo :) Quote
jolek68 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 masz dobrą rękę i Twoje sunie też to będą maluchy miały dobrze :) Quote
NiJaSe Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 kopiuje maila od pani czarnuszka "Witam! Przesyłam Pani zdjęcia pieska i jedno moje z kicią, z którą się wychowuje. Niestety zdjęcia są trochę niewyraźne ponieważ piesek jest tak żywiołowy, że trudno znaleźć moment w którym by postał spokojnie. Na podwórku i w ogrodzie tak szaleje, że to jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne. Na dwóch zdjęciach jest jeszcze malutki. Widać na reszcie zdjęć jak szybko rośnie i zjadałby wszystko łącznie z naszymi palcami :) Postaram się przesyłać zdjęcia w miarę jak będzie piesek rósł. Pozdrawiam Ewelina Sopińska PS. Piesek nazywa się tradycyjnie REX ;)" hmmm cholewa w pracy nie moge fot dolaczac , wrzuce je wieczorem :) i sms od pani tej rudej sunieczki : "sunia rosnie , ale wszerz nie wzwyż :), zostala odrobaczona. Sunie nazwalismy Enima , w dzien najbardziej poszkodowany jest Cyprianek ( 3-lerni synek panstwa prz.autora ;p) , sunia gania go i gryzie , codziennie ma porwane ubranka :-). Szczek i rozrabia , jest szczesliwa , My tez :-D " Quote
NiJaSe Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Pozostala trojka szczeniat zostala wyadoptowana przez pana , dwa trafily do jednego domku do jego rodziny a trzeci do osoby z miejscowosci pana ktora odpowiedziala na nasze ogloszenia ,ale poniewaz pan mial ta osobe pod reka to zostawilam zalatwienie im miedzy soba sprawy. Domki tez sa napewno ok. i psiaki beda na oku :) Quote
Recommended Posts