Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Wysłałam wczoraj przyszłemu domkowi zdjęcia naszego Kruczka,żeby jeszcze bardziej zachwycił się naszym psiakiem!Na zdjęciach dziewczyn wyszedł zachwycająco.

Romko...są naprawdę zachwyceni...już bardziej nie można! A co najważniejsze- w ich rodzinie tradycją jest mieć psiaki i to zawsze ratowane z niedoli psiaki!

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany!Jak bardzo się cieszę!Musimy dograć szczegóły z przyszłą pania Kruczka i ze schroniskiem.Ale na 100% jedziemy w sobotę o godzinie 8 00!Kruczuś to jeszcze tylko kilka dni!

Posted

Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha.Dziewczyny:Kaja i Paula zróbcie jutro zdjęcia Kruczka w schronisku ,nowa pani Kruczka czyta nasz wątek!

Posted

Romka napisał(a):
O rany!Jak bardzo się cieszę!Musimy dograć szczegóły z przyszłą pania Kruczka i ze schroniskiem.Ale na 100% jedziemy w sobotę o godzinie 8 00!Kruczuś to jeszcze tylko kilka dni!

Kruczuś, nie świadom jeszcze niczego,więc doczeka,ale jak domek?...z trudem!Ale to dobra pora...Kruczusiowie będą mieli dla siebie więcej wolnego i spokojnego czasu!
Zdzwaniaj się z domeczkiem dziewczyno...zdzwaniaj...
a wiecie,że fotki wszystkich Kruczków obiecali...łał-wygadałam się,a chciałam niespodziankę zrobić...NIC TO,i tak się będziemy cieszyć!!!

Posted

Romka napisał(a):
Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha.Dziewczyny:Kaja i Paula zróbcie jutro zdjęcia Kruczka w schronisku ,nowa pani Kruczka czyta nasz wątek!

No to wpadłam...tajemnice same pozdradzałam!:lol:
Ale mam nadzieję,że mi to wybaczone bedzie!:evil_lol:...POZDROWIONKA DLA DOMKU!

Posted

Romka napisał(a):
Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha.

NO TO LICZYMY I NIECH PŁYNĄ SZYBCIEJ!

Wybaczcie mi ten słowotok i zalew postami...po prostu nie lubię 13-tki...usiłuję ją zlikwidować!...ale już przestaję-co za dużo to nie zdrowo...lecę do mojego Frania,który też dzisiaj domek znalazł i tak wspaniały jak Kruczuś...chłopaki szczęście sobie przyniosły,więc i Franiusiowy wątek pokazuję...
zobaczcie jaki cielaczek kumplem małego Kruczka się stał z woli losu!

http://www.dogomania.pl/threads/184152-FRANIO-z-Dobrocina_PILNIE-wizyta-w-ok.TRZEBNICY!_Mo%C5%BCe-b%C4%99dzie-DOM!_WIZYTA-Trzebnica!

Posted

i ja do Kruczka docieram :) cieszę się że nasz staruszek znalazł taki fajny domek::multi::loveu::multi:

a skoro Kruczek domek znalazł to i nasza Laseczka na pewno też znajdzie:)

Posted

argusiowa napisał(a):
i ja do Kruczka docieram :) cieszę się że nasz staruszek znalazł taki fajny domek::multi::loveu::multi:

a skoro Kruczek domek znalazł to i nasza Laseczka na pewno też znajdzie:)

I ANTOŚ ,Argusiowa!ANTOŚ!

Posted

Romka napisał(a):
Zuzlikowa czy ja Ci już dziękowałam?Nie? No to bardzo Ci dziekuję!:Rose::Rose::Rose::Rose:

Kochana...sama wizyta była przyjemnością...takich ludzi warto poznawać!Ja jestem wdzięczna,że mi to umożliwiłyście!
...i chociam nieco egzaltowana piszę ZAWSZE szczerze!Dzięki!

Posted

bahlsa napisał(a):
Jejku, jakie wieści! :Cool!:
Tak bardzo się cieszę, że Kruczusiowi się udało!
Może Państwo Kruczusia zalogują się i będą pisać o nim?

Namawiajcie...namawiajcie...może się uda!!! I cudne foteczki by były...namawiajcie!

Posted

:iloveyou::laugh2_2:Kruczusiu jupijajjjjjjjjjjjjj! Na wielkie szczescie dla ciebie serdunko - milosci :thumbs::thumbs:kciuki mocno trzymamy i nie puszczamy!