zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):Wysłałam wczoraj przyszłemu domkowi zdjęcia naszego Kruczka,żeby jeszcze bardziej zachwycił się naszym psiakiem!Na zdjęciach dziewczyn wyszedł zachwycająco. Romko...są naprawdę zachwyceni...już bardziej nie można! A co najważniejsze- w ich rodzinie tradycją jest mieć psiaki i to zawsze ratowane z niedoli psiaki! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 O rany!Jak bardzo się cieszę!Musimy dograć szczegóły z przyszłą pania Kruczka i ze schroniskiem.Ale na 100% jedziemy w sobotę o godzinie 8 00!Kruczuś to jeszcze tylko kilka dni! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha.Dziewczyny:Kaja i Paula zróbcie jutro zdjęcia Kruczka w schronisku ,nowa pani Kruczka czyta nasz wątek! Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):O rany!Jak bardzo się cieszę!Musimy dograć szczegóły z przyszłą pania Kruczka i ze schroniskiem.Ale na 100% jedziemy w sobotę o godzinie 8 00!Kruczuś to jeszcze tylko kilka dni! Kruczuś, nie świadom jeszcze niczego,więc doczeka,ale jak domek?...z trudem!Ale to dobra pora...Kruczusiowie będą mieli dla siebie więcej wolnego i spokojnego czasu! Zdzwaniaj się z domeczkiem dziewczyno...zdzwaniaj... a wiecie,że fotki wszystkich Kruczków obiecali...łał-wygadałam się,a chciałam niespodziankę zrobić...NIC TO,i tak się będziemy cieszyć!!! Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha.Dziewczyny:Kaja i Paula zróbcie jutro zdjęcia Kruczka w schronisku ,nowa pani Kruczka czyta nasz wątek! No to wpadłam...tajemnice same pozdradzałam!:lol: Ale mam nadzieję,że mi to wybaczone bedzie!:evil_lol:...POZDROWIONKA DLA DOMKU! Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):Wszystko dograne!Teraz pozostaje liczyć dni a potem godziny do wyjazdu naszego malucha. NO TO LICZYMY I NIECH PŁYNĄ SZYBCIEJ! Wybaczcie mi ten słowotok i zalew postami...po prostu nie lubię 13-tki...usiłuję ją zlikwidować!...ale już przestaję-co za dużo to nie zdrowo...lecę do mojego Frania,który też dzisiaj domek znalazł i tak wspaniały jak Kruczuś...chłopaki szczęście sobie przyniosły,więc i Franiusiowy wątek pokazuję... zobaczcie jaki cielaczek kumplem małego Kruczka się stał z woli losu! http://www.dogomania.pl/threads/184152-FRANIO-z-Dobrocina_PILNIE-wizyta-w-ok.TRZEBNICY!_Mo%C5%BCe-b%C4%99dzie-DOM!_WIZYTA-Trzebnica! Quote
argusiowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 i ja do Kruczka docieram :) cieszę się że nasz staruszek znalazł taki fajny domek::multi::loveu::multi: a skoro Kruczek domek znalazł to i nasza Laseczka na pewno też znajdzie:) Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 argusiowa napisał(a):i ja do Kruczka docieram :) cieszę się że nasz staruszek znalazł taki fajny domek::multi::loveu::multi: a skoro Kruczek domek znalazł to i nasza Laseczka na pewno też znajdzie:) I ANTOŚ ,Argusiowa!ANTOŚ! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zuzlikowa czy ja Ci już dziękowałam?Nie? No to bardzo Ci dziekuję!:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
bahlsa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jejku, jakie wieści! :Cool!: Tak bardzo się cieszę, że Kruczusiowi się udało! Może Państwo Kruczusia zalogują się i będą pisać o nim? Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):Zuzlikowa czy ja Ci już dziękowałam?Nie? No to bardzo Ci dziekuję!:Rose::Rose::Rose::Rose: Kochana...sama wizyta była przyjemnością...takich ludzi warto poznawać!Ja jestem wdzięczna,że mi to umożliwiłyście! ...i chociam nieco egzaltowana piszę ZAWSZE szczerze!Dzięki! Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 bahlsa napisał(a):Jejku, jakie wieści! :Cool!: Tak bardzo się cieszę, że Kruczusiowi się udało! Może Państwo Kruczusia zalogują się i będą pisać o nim? Namawiajcie...namawiajcie...może się uda!!! I cudne foteczki by były...namawiajcie! Quote
Nadziejka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 :iloveyou::laugh2_2:Kruczusiu jupijajjjjjjjjjjjjj! Na wielkie szczescie dla ciebie serdunko - milosci :thumbs::thumbs:kciuki mocno trzymamy i nie puszczamy! Quote
Figafiga Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Tyle nowych informacji, powoli ogarniam. Kruczek, ale masz szczęście...;-) Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mamanabank napisał(a):I ja się dołączam do radości :-D A ja sobie wpadłam przywitać się z Kruczkami...pozdrawiam i cioteczki ciepleńko...i dni odliczam jak żołnierz! Quote
Romka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mamanabank napisał(a):I ja się dołączam do radości :-D O ,Mamanabank ma znów komputer!Hurra! Quote
Romka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jestem umówiona z Grazynką w schronisku o 8 00 i zabieramy Kruczusia! Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Paula03 napisał(a):Kruczek jeszcze chwilkę! ...naprawdę chwilkę!!! I wygrzejesz sie już nie za kratkami, a na milutkiej trawce!...jeszcze tylko chwilkę! Quote
Recommended Posts