Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']To weźcie Kruczka na spacer i zróbcie jeszcze trochę zdjęć (od biedy ja mogę allegro zrobić, tylko nie umiem takich ładnych)[/QUOTE]

No to w sobotę zabieramy Kruczka na sesję!

Posted

Przed chwila wysłałam prośbe na Pw do Sylwii K z prosba o "nieustajace'allegro dla Kruczka!Czyli jak tylko ogłoszenie sie konczy to jest odnawiane i tak do skutku czyli domku.Ja za nie płacę.Kto przygotuje tekst do ogłoszenia i zdjęcia?I kto wysle do Sylwii K jak tylko sie zgodzi?

Posted

[quote name='mamanabank']Kruczek jest jednym z moich ulubieńców...[/QUOTE]

Mamanabank masz tekst do ogłoszeń ,który przekazalysmy Bhalsie moze mogłabys przekażac go Sylwi,przeciez mamy juz gotowca!

Posted

skopiowałam z ogłoszenia bahlsy, bo w mailach juz go nie mam:

Kruczek mały poczciwy pies czeka na dom.

Kruczek wygląda jak psiak z elementarza albo bajek dla dzieci. Jest już bardzo dojrzałym psiakiem, ma 10 lat. Musiał się komuś znudzić lub był za stary bo podrzucono psiaka pod zakład pracy. Kruczek jest rozczulający ze swoim siwym pyszczkiem, spojrzeniem starszego psiaka i drobnym ciałkiem ale ciekawy świata i chętnie pozwalający na głaskanie. Szukamy domku który pokocha naszego Kruczka i da mu domek do końca jego dni.
Adopcja na terenie całej Polski, pomożemy w transporcie.
Kontakt:
Romka
[email protected]
tel. 604 101 165
Figafiga
[email protected]
mamanabank
[email protected]
tel. 608 404 770