mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To weźcie Kruczka na spacer i zróbcie jeszcze trochę zdjęć (od biedy ja mogę allegro zrobić, tylko nie umiem takich ładnych) Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mamanabank']To weźcie Kruczka na spacer i zróbcie jeszcze trochę zdjęć (od biedy ja mogę allegro zrobić, tylko nie umiem takich ładnych)[/QUOTE] No to w sobotę zabieramy Kruczka na sesję! Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A z tych zdjęć ,które mamy to już nic nie da sie wykroic?Odpowiedzcie i zaraz poprosze Sylwie K. o nieustajace allegro dla Kruczka! Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oczywiście, że się da, ale może nowe będą lepsze! Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przed chwila wysłałam prośbe na Pw do Sylwii K z prosba o "nieustajace'allegro dla Kruczka!Czyli jak tylko ogłoszenie sie konczy to jest odnawiane i tak do skutku czyli domku.Ja za nie płacę.Kto przygotuje tekst do ogłoszenia i zdjęcia?I kto wysle do Sylwii K jak tylko sie zgodzi? Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No i jest Sylwia!Dziewczyny kto da tekst do ogłoszeń i wybierze zdjecia?Kruczek miałby wieksze szanse! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mamanabank']Kruczek jest jednym z moich ulubieńców...[/QUOTE] Mamanabank masz tekst do ogłoszeń ,który przekazalysmy Bhalsie moze mogłabys przekażac go Sylwi,przeciez mamy juz gotowca! Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 skopiowałam z ogłoszenia bahlsy, bo w mailach juz go nie mam: Kruczek mały poczciwy pies czeka na dom. Kruczek wygląda jak psiak z elementarza albo bajek dla dzieci. Jest już bardzo dojrzałym psiakiem, ma 10 lat. Musiał się komuś znudzić lub był za stary bo podrzucono psiaka pod zakład pracy. Kruczek jest rozczulający ze swoim siwym pyszczkiem, spojrzeniem starszego psiaka i drobnym ciałkiem ale ciekawy świata i chętnie pozwalający na głaskanie. Szukamy domku który pokocha naszego Kruczka i da mu domek do końca jego dni. Adopcja na terenie całej Polski, pomożemy w transporcie. Kontakt: Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
Sylwia K Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jeśli dam rade to jeszcze dzis zrobię, jeśli nie to jutro dopiero niestety Quote
Sylwia K Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=992610633 ma już allegro Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Akceptuje warunki podaj konto i płace za miesiąc z góry!Zmieniam zdanie to drugie allegro poproszę tez wyróżnione!DZIĘKUJĘ! Quote
Figafiga Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 wzruszające zdjęcia Kruczka zwróćcie uwagę na jego smutną minkę.... Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wygłaskałam dzisiaj Kruczka, czekał na głaski ale tak spokojnie, nie narzucał się, jest w boksie z energiczną Żabką i małą Łatką Quote
Sylwia K Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/8154/kruczek1.jpg dodałam jeszcze to zdjęcie -jest strasznie rozczulające Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czyli Łatka siedzi teraz z Kruczkiem i Żabcią! No to dobrze, bo w sobotę akurat cały boks zabieramy na spacer! Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 W sobotę troszkę biegał po schronisku!I to były krotkie chwile radości w smutnym życiu schroniskowym. Quote
Paula03 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kruczek jest kochany w sobotę przychodził do mnie, żebym go głaskała! Quote
Recommended Posts