Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super, że wyszedł na spacerek :) On z pyska naprawdę przypomina Romkowego Pakusia :D
Cholercia, jest na dogo ktoś z Andrychowa?:mad:
Dziewczyny, może by zmienić tytuł wątku?? że wizyta potrzebna???
Szkoda, zeby siedział w schronie, skoro domek na niego czeka...

Posted

bahlsa napisał(a):
Podesłałam watek dwóm osobom z Krakowa.
kanna poprosiła o czas do poniedziałku, natomiast czekam jeszcze na odp. biafry.

Trzymamy kciuki, żeby się ktoś znalazł... Cholercia, to tak daleko :(

Trochę pospamowałam na wątkach na których zbiera się sporo osób ;) Może się ktoś znajdzie, w końcu w kupie siła ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Trzymamy kciuki, żeby się ktoś znalazł... Cholercia, to tak daleko :(

Trochę pospamowałam na wątkach na których zbiera się sporo osób ;) Może się ktoś znajdzie, w końcu w kupie siła ;)

A gdzie to dokładnie...w samym Andrychowie?
Napiszcie na pw adres i telefon oraz czego konkretnie od domku wymagać...na co zwracać uwagę!
Poczytam sobie o Kruczku nieco później i ...jeśli zechcecie skontaktuję się z domkiem,by się umówić!
Przyznaję się,że nie mam doświadczenia w sprawdzaniu domków.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
A gdzie to dokładnie...w samym Andrychowie?
Napiszcie na pw adres i telefon oraz czego konkretnie od domku wymagać...na co zwracać uwagę!
Poczytam sobie o Kruczku nieco później i ...jeśli zechcecie skontaktuję się z domkiem,by się umówić!
Przyznaję się,że nie mam doświadczenia w sprawdzaniu domków.

W samym Andrychowie ;) Jutro z rana dopytam Romkę o adres (chyba przez weekend nie ma dostępu do dogo..) i napiszę Ci na PW wszystko co i jak :)
Dzięki wielkie za zainteresowanie :D

Posted

Andzike napisał(a):
W samym Andrychowie ;) Jutro z rana dopytam Romkę o adres (chyba przez weekend nie mam dostępu do dogo..) i napiszę Ci na PW wszystko co i jak :)
Dzięki wielkie za zainteresowanie :D

Nie ma sprawy...jak się przydam,to mnie znajdziecie na pw...a i podczytam sobie- miły psiak z Kruczka.

Posted

Romka napisał(a):
Czekamy co napisze Andzike!A potem jakie będa efekty wizyty przedadopcyjnej!

Zuzlikowa na pewno sama napisze jakie są jej odczucia :D mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze !!! :)

Posted

[quote name='Romka']Czekamy co napisze Andzike!A potem jakie będa efekty wizyty przedadopcyjnej!

Mam nadzieję,że wtorek nie będzie zbyt późnym dniem na wizytę przed adopcyjną?
Umówiłam się z p.Dorotą na wtorek właśnie na godzinę ok.16-tą...
Mam nadzieję,że będę mogła przekazać dobre wieści i,że...potwierdzą się gdy Kruczuś zamieszka ze swoją nową rodzinką!Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Mam nadzieję,że wtorek nie będzie zbyt późnym dniem na wizytę przed adopcyjną?
Umówiłam się z p.Dorotą na wtorek właśnie na godzinę ok.16-tą...
Mam nadzieję,że będę mogła przekazać dobre wieści i,że...potwierdzą się gdy Kruczuś zamieszka ze swoją nową rodzinką!Trzymajcie kciuki!

Trzymamy, trzymamy !!!! Mam nadzieję, że domek okaże się super i już w następnym tygodniu pojedzie z Romką po nowe życie !!! :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Żeby domek okazał się tym domkiem!!!

Nie wiem czemu, ale jestem pewna, ze tak będzie... A jutro, po wizycie będziemy mieć już 100% pewność:D

Posted

Wysłałam wczoraj przyszłemu domkowi zdjęcia naszego Kruczka,żeby jeszcze bardziej zachwycił się naszym psiakiem!Na zdjęciach dziewczyn wyszedł zachwycająco.

Posted

Paula03 napisał(a):
Nie mogę doczekać się wieści z wizyty! Cały czas trzymam kciuki!

Możecie puścić kciuki!!!
Kruczuś...rodzina już jest Twoja,a Ty ich!!! PAKUJ się maluchu!!!Czekają na Ciebie z utęsknieniem!

Mało kiedy jestem tak pewna,ale to jest właśnie rodzina Kruczka- 4 osobowa,jeśli nie liczyć zwierzaków(tych naliczyłam 5)...ciepła,rozsądna,zwracajaca uwagę na potrzeby innych...i WSZYSCY wiedzą,że Kruczek jest tym zaginionym członkiem rodziny!Mimo emocjonalności nie tracą jednak realnego podejścia do potrzeb psiaka!
Kruczuś na dziś ma miejsce w kuchni przy kaloryferku...bezpieczny ogródek...świadomych potrzeb dojrzałego psiaka ludzi oraz całą masę innych zwierzaczków(...no troszkę przesadziłam,ale doświadczenie rzeczywiście z wieloma zwierzakami,które dożywały u nich starości,a obecne są teraz rybki i 3 miesięczny chomiczek).

Rodzina natychmiast wyraziła zgodę na spotkanie się w połowie drogi z Łowicza do Andrychowa...spotkanie nastąpi w Częstochowie!Odpowiada im termin weekendowy...
Pokryją koszty paliwa do Częstochowy...
a resztę spraw organizacyjnych dogadajcie bezpośrednio- ZAPOWIEDZIAŁAM,ŻE ZADZWONICIE by się umówić konkretnie!

Dziewczyny mam takie pytanie od siebie- czy te szeleczki czerwone,to Kruczusiowe?
Mógłby je dostać na szczęście?...tak mu w nich ładnie,a i na siusiu w drodze z Częstochowy bezpiecznie można chłopaczka wyprowadzić...Przyznaję się,że odradziłam p.Dorocie ten zakup.

I podsumowanie...PAKUJ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ! TWOJA RODZINKA JUŻ NIE CHCE BEZ CIEBIE BYĆ...BRAKUJE IM CIEBIE!