Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ale super, że wyszedł na spacerek :) On z pyska naprawdę przypomina Romkowego Pakusia :D Cholercia, jest na dogo ktoś z Andrychowa?:mad: Dziewczyny, może by zmienić tytuł wątku?? że wizyta potrzebna??? Szkoda, zeby siedział w schronie, skoro domek na niego czeka... Quote
bahlsa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Podesłałam watek dwóm osobom z Krakowa. kanna poprosiła o czas do poniedziałku, natomiast czekam jeszcze na odp. biafry. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bahlsa napisał(a):Podesłałam watek dwóm osobom z Krakowa. kanna poprosiła o czas do poniedziałku, natomiast czekam jeszcze na odp. biafry. Trzymamy kciuki, żeby się ktoś znalazł... Cholercia, to tak daleko :( Trochę pospamowałam na wątkach na których zbiera się sporo osób ;) Może się ktoś znajdzie, w końcu w kupie siła ;) Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Trzymamy kciuki, żeby się ktoś znalazł... Cholercia, to tak daleko :( Trochę pospamowałam na wątkach na których zbiera się sporo osób ;) Może się ktoś znajdzie, w końcu w kupie siła ;) A gdzie to dokładnie...w samym Andrychowie? Napiszcie na pw adres i telefon oraz czego konkretnie od domku wymagać...na co zwracać uwagę! Poczytam sobie o Kruczku nieco później i ...jeśli zechcecie skontaktuję się z domkiem,by się umówić! Przyznaję się,że nie mam doświadczenia w sprawdzaniu domków. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 zuzlikowa napisał(a):A gdzie to dokładnie...w samym Andrychowie? Napiszcie na pw adres i telefon oraz czego konkretnie od domku wymagać...na co zwracać uwagę! Poczytam sobie o Kruczku nieco później i ...jeśli zechcecie skontaktuję się z domkiem,by się umówić! Przyznaję się,że nie mam doświadczenia w sprawdzaniu domków. W samym Andrychowie ;) Jutro z rana dopytam Romkę o adres (chyba przez weekend nie ma dostępu do dogo..) i napiszę Ci na PW wszystko co i jak :) Dzięki wielkie za zainteresowanie :D Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):W samym Andrychowie ;) Jutro z rana dopytam Romkę o adres (chyba przez weekend nie mam dostępu do dogo..) i napiszę Ci na PW wszystko co i jak :) Dzięki wielkie za zainteresowanie :D Nie ma sprawy...jak się przydam,to mnie znajdziecie na pw...a i podczytam sobie- miły psiak z Kruczka. Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Wysłałam juz wszystkie dane i informacje do Andzike!Dziekujemy za pomoc ,bardzo!Jesli domek będzie ok to w wolny weeked Kruczek będzie juz w domku! Quote
Paula03 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Trzymam kciuki! Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Czekamy co napisze Andzike!A potem jakie będa efekty wizyty przedadopcyjnej! Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Romka napisał(a):Czekamy co napisze Andzike!A potem jakie będa efekty wizyty przedadopcyjnej! Zuzlikowa na pewno sama napisze jakie są jej odczucia :D mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze !!! :) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Romka']Czekamy co napisze Andzike!A potem jakie będa efekty wizyty przedadopcyjnej! Mam nadzieję,że wtorek nie będzie zbyt późnym dniem na wizytę przed adopcyjną? Umówiłam się z p.Dorotą na wtorek właśnie na godzinę ok.16-tą... Mam nadzieję,że będę mogła przekazać dobre wieści i,że...potwierdzą się gdy Kruczuś zamieszka ze swoją nową rodzinką!Trzymajcie kciuki! Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='zuzlikowa']Mam nadzieję,że wtorek nie będzie zbyt późnym dniem na wizytę przed adopcyjną? Umówiłam się z p.Dorotą na wtorek właśnie na godzinę ok.16-tą... Mam nadzieję,że będę mogła przekazać dobre wieści i,że...potwierdzą się gdy Kruczuś zamieszka ze swoją nową rodzinką!Trzymajcie kciuki! Trzymamy, trzymamy !!!! Mam nadzieję, że domek okaże się super i już w następnym tygodniu pojedzie z Romką po nowe życie !!! :) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Andzike napisał(a):Trzymamy, trzymamy !!!! Mam nadzieję, że domek okaże się super i już w następnym tygodniu pojedzie z Romką po nowe życie !!! :) Niech się stanie!!! Quote
Andzike Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Paula03 napisał(a):Żeby domek okazał się tym domkiem!!! Nie wiem czemu, ale jestem pewna, ze tak będzie... A jutro, po wizycie będziemy mieć już 100% pewność:D Quote
zuzlikowa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Andzike napisał(a):Nie wiem czemu, ale jestem pewna, ze tak będzie... A jutro, po wizycie będziemy mieć już 100% pewność:D Dzisiaj..... Quote
bahlsa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 trzymam mocno kciuki za Kruczka i za wizytę. Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wysłałam wczoraj przyszłemu domkowi zdjęcia naszego Kruczka,żeby jeszcze bardziej zachwycił się naszym psiakiem!Na zdjęciach dziewczyn wyszedł zachwycająco. Quote
Paula03 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nie mogę doczekać się wieści z wizyty! Cały czas trzymam kciuki! Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Paula03 napisał(a):Nie mogę doczekać się wieści z wizyty! Cały czas trzymam kciuki! Możecie puścić kciuki!!! Kruczuś...rodzina już jest Twoja,a Ty ich!!! PAKUJ się maluchu!!!Czekają na Ciebie z utęsknieniem! Mało kiedy jestem tak pewna,ale to jest właśnie rodzina Kruczka- 4 osobowa,jeśli nie liczyć zwierzaków(tych naliczyłam 5)...ciepła,rozsądna,zwracajaca uwagę na potrzeby innych...i WSZYSCY wiedzą,że Kruczek jest tym zaginionym członkiem rodziny!Mimo emocjonalności nie tracą jednak realnego podejścia do potrzeb psiaka! Kruczuś na dziś ma miejsce w kuchni przy kaloryferku...bezpieczny ogródek...świadomych potrzeb dojrzałego psiaka ludzi oraz całą masę innych zwierzaczków(...no troszkę przesadziłam,ale doświadczenie rzeczywiście z wieloma zwierzakami,które dożywały u nich starości,a obecne są teraz rybki i 3 miesięczny chomiczek). Rodzina natychmiast wyraziła zgodę na spotkanie się w połowie drogi z Łowicza do Andrychowa...spotkanie nastąpi w Częstochowie!Odpowiada im termin weekendowy... Pokryją koszty paliwa do Częstochowy... a resztę spraw organizacyjnych dogadajcie bezpośrednio- ZAPOWIEDZIAŁAM,ŻE ZADZWONICIE by się umówić konkretnie! Dziewczyny mam takie pytanie od siebie- czy te szeleczki czerwone,to Kruczusiowe? Mógłby je dostać na szczęście?...tak mu w nich ładnie,a i na siusiu w drodze z Częstochowy bezpiecznie można chłopaczka wyprowadzić...Przyznaję się,że odradziłam p.Dorocie ten zakup. I podsumowanie...PAKUJ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ! TWOJA RODZINKA JUŻ NIE CHCE BEZ CIEBIE BYĆ...BRAKUJE IM CIEBIE! Quote
Andzike Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Yupi ja yoł !!!!! Ale się cieszę !!! Miałam dobre przeczucia i cieszę się, ze sie nie pomylilam :D :D :D Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Andzike napisał(a):Yupi ja yoł !!!!! Ale się cieszę !!! Miałam dobre przeczucia i cieszę się, ze sie nie pomylilam :D :D :D Ja też się cieszę! Quote
Recommended Posts