Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wyglądał dzis mały złośnik!Jak podniosłam go,zeby zanieśc do boksu bo nie chciał isć to szczeknął mi prosto w twarz i zaczął się wyrywać!Tak bardzo nie chciał wracac do boksu.Przypomina mi w tym mojego staruszka Pako.

Posted

Dziewczyny dostałam dzis bardzo poważne zapytanie w sprawie Kruczka na tyle poważne ,że szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Andrychowie.Kto zna kogos z tamtych okolic?

Posted

Sylwia K napisał(a):
Kruczkowi skończyło się allegro.
Wystawiac nowe czy poczekamy na wizytę przedadopcyjną?

Czekamy bo zapytanie jest bardzo powazne.Zgłoszę sie pewnie w sprawie innego psiaka!Dzieki Sylwia ,ze czuwałaś nad allegro Kruczka!

Posted

Napisałam na krakowskim wątku prośbę o pomoc jak znaleźć kogoś z Andrychowa, zaczekam co dziewczyny napiszą i dam znać.
Romcia szuka kogoś z drugiej strony - od Bielska Białej.

Posted

bahlsa napisał(a):
Napisałam na krakowskim wątku prośbę o pomoc jak znaleźć kogoś z Andrychowa, zaczekam co dziewczyny napiszą i dam znać.
Romcia szuka kogoś z drugiej strony - od Bielska Białej.

Ja też popytałam tu i ówdzie, ale na razie bez rezultatu... Na dogomapie najblizszy wolontariusz do sprawdzania domków jest z Chrzanowa... Ale ktoś się musi zgłosic :)

Posted

A dzisiaj Kruczek był na spacerku razem z Łatką, bo Kruczek nie siedzi już z Żabcią!
Z początku Kruczuś bał się iść, ale potem było już tylko lepiej! :)

Posted

Pani Grażynka musiała go wynieść do boksów adopcyjnych,a potem poszło z górki. Zauważyłam, ze Kruczek boi się napięcia smyczy, tak samo jak Abi. Gdy tylko był napięta, kruczek zaczynał się szarpać.