Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaglądam...ale niestety w tej chwili nie dam rady pomóc finansowo:( tylu psom chciało by się po grosiku dać...ale niestety ...jeden psiak, na którego deklarowałam wpłaty nie poszedł do domu ( miał mieć domek,ale rodzina wybrała innego) więc niestety w tej chwili nie pomogę...a oprócz niego mam jeszcze inne deklaracje na psiaki:(

sunia śliczna...moze wiosna przyniesie jej domek:)

Posted

jestem Ago, dziekuje za zaproszenie, postaram się w kwietniu przekazać parę złotych na
Bunię, niestety stałej na razie nie mogę, bo żaden z moich stałych deklarowiczów niestety jeszcze nie znalazł domu, ale postaram się chociaż jakieś jednorazowe

Posted

Tak, Bunia jest już w hoteliku i brakuje nam pieniażków na kolejne miesiące bo neistety zainteresowanie nią jest zerowe a ma kupę ogłoszeń i allegro. Jak Aga35 wejdzie to poda na pw nr konta bo zbieramy na jej konto ;)

Posted

Bunia niestety czuje się zupełnie jak u siebie w domu. Chodzi za mną krok w krok. pilnuje zarówno mnie jak i domu i podwórka. Zgadza się z psami, sukami i kotami