Cantadorra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Emi, przykro mi, że czeka cie zwolnienie z pracy. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz nową. Trzeba być dobrej myśli, inaczej ciężko się żyje. Quote
Agmarek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Tayga, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że lek zadziała prawidłowo.[/QUOTE] Nie może być inaczej :lol: Emi ja się tak męczyłam w pracy pół roku. Myślałam że się w końcu sama zwolnię, bo nie wytrzymywałam już presji... Życie zdecydowało jednak za mnie mszcząc się na mojej pracodawczyni :lol: Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tayga- trzyamamy kciuki za psice i za Ciebie..... ************* Lubie co robie ale nienawidze miejsca dzie pracuje i "directorate" pod jaki nas przniesli jakies 3.5 roku temu bo od wtedy zaczelo mi sie pieklo w pracy. Jak mam rano isc to mi zoladek wysiada. Wszystko mi wysiada, plecy, ucho itd itp - mialam robione wszystkie badania, nic nigdy nie wychodzi i tylko jedna diagnoza - nerwy. Sama sie nie moge zwolnic (kasa), byla propozycja odejscia niby samej z 4 miesieczna wyplata i o to wystapilam (w sluzbie zdrowia bardzo zwalniaja i ta propozycja wyszla dla wszystkich szpitali wiec zlozylam aplikacje). Na szczeblu szpitala zostala przyjeta, czekam na akceptacje "regionalna" i to sie szlag wlecze. Jak mi nie przejdzie to... pochlastam sie chyba... Wiec trzymajcie kciuki... bleee No, wygadalam sie, dzieki Quote
Agmarek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Emi dasz radę. Zdolna dziewczyna jesteś, ale jak chcesz...to ja trzymam kciuki. Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzieki - trzymajcie kciuki zebym z gola dupa nie odeszla tylko zebym dostala te 4 miesiace wyplaty - to by mi dalo czas na spokojne szukanie nowej pracy.... bez stresu. U nas w tej chwili z praca jest naprawde masakra.. a moja dzialka jest bardzooooooooooooooooo waska - systemy kliniczne, szkole lekarzy/pielegniarki w szpitalach jak pacjentow notatki na kompach prowadzic, kilkanascie systemow komputerowych plus MS Office.... Buzka Quote
Agmarek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak dzisiaj Emi? Lepsiejszy humor? :razz: Quote
tayga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Emigrantka']trzymajcie kciuki zebym z gola dupa nie odeszla [/QUOTE] Hmmm... to mógłby być niezły widok :eviltong: Uśmiechnij się!! Skoro gorzej byc nie moze, to znaczy ze będzie lepiej :) Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tayga - JEST lepiej... znalazlam co szukalam..... dla Ciebie - az sobie podskakuje Wlasnie mi odpisali z jednego veta online apteki, zrealizuja polska recepte, Vetoryl za 30 tabletek po 120mg wychodzi £61.57 (przelicz sobie, nie wiem po ile funty sa, wychodzi mi kolo 265 zlotych, nie wiem ile za wysylke, wysla bezposrednio do Ciebie) Pisze tu bo mi PW cos szwankuje, daj mi numer swoj (komorke lub domowy z kierunkowym) na [email][email protected][/email] to zadzwonie i wytlumacz co masz zrobic :) Wohooooooooooooooooooooooo :) Quote
tayga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Emi... normalnie Cię kocham!!! Wysłałam maila z danymi :) Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tez sie ciesze.... juz myslalam ze nie przeskoczymy tej UK-skiej recepty.... a roznica w cenie niesamowita przeciez.... Bedziemy trzymac jakby moze komus tez sie przydalo.... Zeby tylko Nala sie lepiej czyla :) Quote
Agmarek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='tayga']Emi... normalnie Cię kocham!!![/QUOTE] Małpy :obrazic: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Agmarek']Małpy :obrazic:[/QUOTE] lesbijki ;) Quote
Agmarek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Emigrantka']lesbijki ;)[/QUOTE] Tysz :diabloti: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Chodz, bedzie trojkacik... heheheh Quote
Agmarek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Emigrantka']Chodz, bedzie trojkacik... heheheh[/QUOTE] Ekh...yyy...ten...teges...ja to nie, ale mój TZ na pewno by się ucieszył :diabloti: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Chlopa nie kcemy phewwwwwwwwwwwwwww :P Quote
tayga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Masz rację!! Po co nam chłop :eviltong: Ja mam w domu dwóch i... oszczany kibelek czasami. Dlatego Nala i Nikusia są płci słusznej - trzeba było testosteron zniwelować trochę :) Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Jak slysze jak sie Mloda kloci z Mlodym w domu to Bogu dziekuje ze sie rozwiodlam.... Spokoj w domu (no prawie, bo Mloda ma pyskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ze az.. nie wiem po kim hehehe) - no ale w koncu sie wyprowadza chyba kiedys..... Ja lubie sama z psica i z kotami :) Quote
tayga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak gdzieś na bazarku będa wibratory to Ci w prezencie kupię :eviltong::diabloti::oops: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Agmrek - Ciem tysz koffffffffffffffffffffamy.... no, nie rycz juz.....:loveu: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Komu? Mnie? No chyba Cie pogibalo - a na co mi to? Ja wole spacer z psica po lesie... zeby bylo jasno...... Goooooooooooooooooooooooopiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='tayga']Jak gdzieś na bazarku będa wibratory to Ci w prezencie kupię :eviltong::diabloti::oops:[/QUOTE] wsadz sobie w d... na co [U][B]mi [/B][/U]to? ja wole z psica po lesie.... dla mnie chlop (czy jakiekolwiek jego czesci naturalne czy zastepcze) to rzecz zbedna no... jasno sie wyrazilam? :P Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 o, myslalam ze nie wyslalo ale wyslalo, posty przeskoczyly itd.... Quote
Agmarek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Emigrantka']wsadz sobie w d...[/QUOTE] No wiesz...to zależy co kto lubi...:oops: ale żeby tak od razu??? Na forum??? :crazyeye: Wstyd dziewczynki. Wstyd :eviltong: Quote
Emigrantka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 a tam wstyd - sami swoi tutaj heheheh a wstyd temu co ma skojarzenia.. ja to tak w przenosni a nie doslownie sugerowalam... wstyd Agmarek wstyd heheheh Quote
Recommended Posts