Agmarek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A mnie tylko Szakira nie chce śpiewać. Żadna strata, bo i tak jej małpy nie lubię :eviltong: Z Ostrowskiej to ja tradycyjnie. Szklaną pogodę :oops: a co do tego mięska z ostatniego teledysku, to...mmm...:razz: mnie by się też takie mięsko w domciu przydało :razz: w tym turbanie...czerwony kwiatuszek na głowie...Normalnie cudo :-o a jak tam wódę łoi z kielicha. Taaak. Ja też chcę taką mieć. Przywiążę do kaloryfera i nie będę już musiała sama pić :eviltong: Quote
ewa36 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Łeeeeeee no Ciocia Emi niezłe "mięsko" wyniuchałaś :diabloti: Quote
Emigrantka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 No.... ja na takie mieska to .. mam dobry nos heheh ;) Quote
ewa36 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hehe :) bobrze mieć dobry węch :) A ja dziś moim szczęsciom kupnęłam w sklepie zoo rzeczone ciut wyzej kurze łapki :) podwędzane bo mnie sie gotować nie chciało :) zeżarły jeszcze się wytarzały :) Tak że super i polecam - tak samo jak świńskie uszy - to też sama chrząstka :) Quote
Emigrantka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Zara kiedys wsuwala swinskie uszy ale jakos jej juz nie psai, jak kupie to leza na podlodze i kurz sie na nich tylko zbiera..... Quote
Emigrantka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 MOja dzieciarnia.... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/11/07/20101107_1312.jpg[/IMG] Quote
Emigrantka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Rudy - George Czarna z bialymi dodatkami - Phoebe Bury (lapy) czarny (grzbiet) z bialymi dodatkami - Fred Srebrno czarna pasiasta tygrysica suberyjska - Fiona..... Zdjelam w kuchni poduszki z krzesel do prania - normalnie waruja kazdy na osobnym krzesle ale za twardo im bylo to na Mlodej chlopaka plecaku sie uwalily siersciuchy 3... 4ty u Mlodej na lozku cwaniaczek... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/11/07/20101107_1313.jpg[/IMG] Quote
tayga Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A jak urosły te Twoje sierściuchy :) Nie piszę, ze cudne - to wiadomo :) Quote
TERESA BORCZ Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Sporo mnie nie było, sytuacja podbramkowa, bo miałam sporo bardzo chorych psiaków pomału wracam na dogo ale bez kropki nie działa, kropkę, będę ratować w tym -tygodniu/ Głupio to wygląda ale trudno wytrzymamy chwilowy dyskomfort/ Co do kurzych łapek to nie daję kości żadnych ani nawet niewielkiej ilości mięska w łapach zawartego , poprostu gotuję długo na małym ogniu , i wygotowuję o sie da a potem studzę i wychodzi z tego bardzo piękna galaretka pełna dobrości która psiaki uwielbiają pokrojoną w kostki w normalnej temperaturze a w lecie mocno schłodzone/ Uzupełniam czasem jakimś sypkim dodatkiem w rodzaju algolithu , którego moje nie chcą jeść w innej postaci a jest bardzo bardzo pożyteczny ( preparat z alg zawierający same dobrości dla zdrowia pupili/ pazurków nie daje nigdy ani żadnych drobiowych kości dla bezpieczeństwa/ Takie galaretki można też robić z cielęcych kostek ,chrząstki miękkie można dawać zawsze/ Ja jeszcze dawałabym olej lniany nieoczyszczony tzw budwigowy ucierany ręcznie z naturalnym twarogiem, świetnie działa na różniaste chorobska, leczniczo i profilaktycznie od układu krążenia począwszy a skończywszy na układzie nerwowym przy zwyrodnieniach kręgosłupa a nawet paraliżach super reakcje polecam wypróbowany osobiścia na moich pacjentach/j do kupienia tylko w dobrych zielarskich sklepach, tylko z lodówki w styropianowym zabezpieczeniu także na nowotworowe problemy!!!półlitrowa butelka to koszt 28 zł/ Ważny tez masaż przy takim zaciąganiu łapek, samych ud a także miejsc po obu stronach kregosłupa w odległości kilku cm nie po kręgosłupie najlepiej masażerem na promienie podczerwone /to pobudza układ nerwowy no i zapobiega zanikowi mięśni w tych upośledzonych łapkach Quote
Emigrantka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Teresa - dzeki wielkie ze zajrzalas i dalas tyle dobrych rad...... Musze tegio oleju lnianego poszukac, nie spowoduje to biegunki u psicy? Moja ma sklonnosci do biegunek...... Dzieki bardzoooooooooooooo Quote
Emigrantka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Jak George nie zacznie szczekac to bede bardzo zawiedziona..... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/11/07/20101107_1315.jpg[/IMG] :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Nie strasz.... Czego nie spisz? PM Ci wyslalam, nawet nie odpisalas.... malpo jedna... Buzka Quote
tayga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Już idę spać... Jeszcze tylko przekopałam wysłane wiadomości, co byś mnie od małp nie wyzywała więcej, bo odpisałam!!! Całuski dla całej rodzinki! Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 TERAZ dopiero odpisalas :P Spij smacznie Buzka Quote
Cantadorra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Emigrantka']TERAZ dopiero odpisalas :P Spij smacznie Buzka[/QUOTE]Wy jesteście z Taygą chore? Spać nie możecie? Quote
tayga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja do nocy pilnuję Nali :( Nie idę spać jak się kręci jeszcze, co kilka minut na dwór... I wstaję też wcześnie. Jeszcze trochę i padnę na pysk. Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ja mam stresa z innych powodow - tak, jestesmy z Taygo chore.. na rozne sposoby..hmmmm Quote
Cantadorra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Ja mam stresa z innych powodow - tak, jestesmy z Taygo chore.. na rozne sposoby..hmmmm[/QUOTE] Tayga, a co z Nalą? Emi, a co się dzieje u ciebie? Quote
Emigrantka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 U mnie wlecze sie zwolnienie z pracy a chcialabym to juz miec za soba... jeszcze chyba do konca listopada. Mam kolo 15 wiedziec konkretnie do kiedy pracuje.. skoncza sie bazarki buuuu Quote
tayga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Moja Nala choruje... bardzo. Ma zespół Cushinga, od kilku dni nie trzyma moczu. Teraz trzymajcie kciuki! Pięć minut temu dostała pierwszą dawkę Vetorylu. Quote
Agmarek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Zara kiedys wsuwala swinskie uszy ale jakos jej juz nie psai, jak kupie to leza na podlodze i kurz sie na nich tylko zbiera.....[/QUOTE] My zanim trafiliśmy na suszone płucka próbowaliśmy nóżek, świńskich uszu i Bóg wie czego jeszcze a w efekcie końcowym zanosiłam to wszystko psu koleżanki który był wszystkożerny :lol: do dzisiaj jak mnie widzi to szpera mi w torbie :roll: [quote name='tayga']Teraz trzymajcie kciuki! Pięć minut temu dostała pierwszą dawkę Vetorylu.[/QUOTE] No i ??? :roll: Kiedy będą jakieś efekty? Quote
tayga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Na efekty trzeba poczekać kilka dni :( Muszę się uzbroić w cierpliwość. Quote
Cantadorra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tayga, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że lek zadziała prawidłowo. Quote
Recommended Posts