Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Myslałam, ze się nada, w rodzinnym domu miał 3 psy w jednym czasie.

On i tak myśle, ze bardziej udaje, niż nie lubi... bo fotki cyka zwierzakom, albo mnie woła "chodź zobacz co kizior robi". Zgrywa twardziela.

Posted

[B]Cantadorra [/B]u mnie nie ma miętkiej gry ;) niech się chłopaki uczą życia :evil_lol:
[B]Tayga [/B]mój TZ nienawidził mojego pierwszego psa bo kudły, drugi też nie dobry bo szczeka. Jedynie sucz akceptuje chociaż najbardziej protestował. A z kotem to było tak że w ciąży byłam, to bał się odmówić :mad: bo zagrożona :roll:
Potem przylazł następny, to sam kazał nakarmić więc niech się teraz nie czepia :mad:
Owszem. Czepiał się że nie będzie sierściuchów żywił, bo ja palę jak smok i wydajemy masę pieniędzy, więc mnie pewnego dnia wku*** ił na maxa :angryy: i rzuciłam palenie :lol: Od tamtej pory nie słyszę żadnych sprzeciwów :shake:
A co nasz kot dzisiaj zrobił? W nocy wlazł pomiędzy nas i spał sobie szczęśliwy :mad: a co mój TZ na to? Nic :-o No tak...twardym trza być a nie miętkim :eviltong:
[B]Emigrantko [/B]to następnym razem jak przytachasz chłopa do domu to też mu najpierw zrób test na psy i koty. Proponuję kazać mu spać na podłodze obok łóżka, bo pięterko już zajęte przez Ciebie, Zarę i kociaki. Jak się zgodzi to zdał :evil_lol:

Posted

[quote name='Agmarek'][B]Cantadorra [/B]u mnie nie ma miętkiej gry ;) niech się chłopaki uczą życia :evil_lol:
[/QUOTE]

W moim życiu za dużo twardości, chcę trochę nauczyć chłopców miękkości. Mam taki plan :)

Posted

[QUOTE]
Emigrantko to następnym razem jak przytachasz chłopa do domu to też mu najpierw zrób test na psy i koty. Proponuję kazać mu spać na podłodze obok łóżka, bo pięterko już zajęte przez Ciebie, Zarę i kociaki. Jak się zgodzi to zdał
[/QUOTE]

Aaaaaaaaaa - te testy to zdal celujaco, innych nie zdal....[B]:evil_lol:[/B]

[B]Nie chce chlopa w domu :eviltong:[/B]

Posted

[B]Cantadorra [/B]ja też chciałam tak wychować dzieci. Niestety życie mi nie dało :-(
Mój starszy syn z racji choroby dostał już odpowiedniego kopa od życia, a my rodzice trzymaliśmy go pod kloszem. Ten dzieciak jest niestety (albo i stety) bardzo wrażliwy i uczuciowy. Być może właśnie dlatego że nieba chcieliśmy mu przychylić. Podoba mi się to że jest wrażliwy dla zwierząt, niestety nie umie przegrywać. Porażka to dla niego tragedia i nie mówię tu o jakichś wielkich sprawach, ale o np. grze w piłkę :roll:
Młodszy natomiast...uch...siwy dym :diabloti:
Kiedyś przyszłam po niego do przedszkola, a on ??? dusił Bartusia!!! :crazyeye: Dzieciak ma dopiero 4 lata :diabloti:

Posted

Agmarek, to widzę, że masz podobnie jak ja, starszy wrażliwszy, młodszy zadziora. Ostatnio trener młodszego powiedział, że Marcin tak szybko zmieniał pozycje, że nie nadążał za nim wzrokiem. :) A miała być córeczka, nie wyszło.......

Posted

Emi, ty studiujesz, czy chodzisz do policealnej, czy cos w tym rodzaju? Czemu akurat statystyka z matematyką? Skąd taki pomysł? Będzie to miało wpływ na twoje zatrudnienie, wyższą pensję, czy to twoja pasja? :)
A może i w fizyce jestes dobra? To bym cie popytala chetnie o pare rzeczy.

Posted

Słoneczny dzień to i kawa uśmiechnięta ;);)
tylko mnie koszmarnie boli głowa :roll::roll: chyba skoczę po druga kawkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']A jakich nie zdał?[/QUOTE]

Postaw sie a zastaw sie typ, bardzo przywiazany do kasy, lubi zyciowe luksusiki - ja.. ja gumiaki i w pole, kasy nie mam tez sobie poradze... on bez kasy strasznie cierpi..... heheheh nie dla mnie ;)

Ja prosta kobita jestem... pozniej cos skrobne na ten temat, teraz tylko z doskoku

Matematyke i Statystyke zaczelam teraz dopiero w ub poniedzialek, to sa studia ale ze wieczorowe i part time to beda mi sie 4 lata wlekly... z fizyki jestem noga niesamowita.... zupelne zero. Z matematyki tez ale chce SOBIE udowodnic ze dam rade......

:D

Posted

[quote name='Emigrantka']Postaw sie a zastaw sie typ, bardzo przywiazany do kasy, lubi zyciowe luksusiki - ja.. ja gumiaki i w pole, kasy nie mam tez sobie poradze... on bez kasy strasznie cierpi..... heheheh nie dla mnie ;)

Ja prosta kobita jestem... pozniej cos skrobne na ten temat, teraz tylko z doskoku

[/QUOTE]

Nie lubię takich typków :roll: bo kasa to nie najważniejsze dobro w życiu, owszem potrzebne, ale nie najważniejsze ;)
Ja jestem minimalistką materialną :evil_lol: to nie znaczy, że nie chcę, czy nie potrzebne mi to i owo, ale nie muszę miec full wypasów, ważne dla mnie żeby spełniało swoje funkcje i miało estetyczny wygląd, żeby nie razić mojej duszy "artysty" :cool3:

Posted

Tamten chory byl jak kasy nie mial....i lazil po domu podesrany.. i humory, i sie nie odzywa i "zadumany" - ja pierdziele takie uklady.....

Bylismy w Zakopanym tydzien, ja chcialam po trawie polazic a ten tylko by w BARDZO drogich knajpach siedzial i "sie goscil"

Poklocilismy sie juz w sumie w samolocie tam i nie odzywalismy prawie caly tydzien :)

Dobrze ze wynajelismy caly domek - ja mialam gore a on dol....

Aaaa, i jeszcze koty tam sobie zaadoptowalam :)

Posted

Dobrze, że pogoniłaś dziada :angryy: :evil_lol:
W górach to się łazi po górach, a nie po knajpach :mad: noooooo po knajpach od czasu do czasu :cool3:
Ja jeżdżę z TZ w Bieszczady co roku i od rana do wieczora wędrujemy po połoninach, bo to uwielbiamy :p

Posted

:cool3: masz rację - pogoń mnie :mad: bo ja jak wpadnę w trans opowieści o górach i wklejania fot to nie ma końca :roll: :oops: :roll:

Zbieram się do pracy, koniec śmigania po dogo ;);)

Posted

[quote name='furciaczek']Nie wiem kto bardziej zadowolony z kociatych Ania czy Zara:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Zara? :razz:

[quote name='Cantadorra'] A miała być córeczka, nie wyszło.......[/QUOTE]
O kurcze! To tak jak u mnie :evil_lol:
[B]Iv[/B] piękna kawa, piękne widoki. Ja lubię góry, ale ze względu na fobie wolę oglądać je z dołu :roll: