Iv_ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tayga, trzeba było mu najpierw zrobić test na psy i koty :cool3: a potem ewentualnie przygarniać :roll: :razz: Quote
tayga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Myslałam, ze się nada, w rodzinnym domu miał 3 psy w jednym czasie. On i tak myśle, ze bardziej udaje, niż nie lubi... bo fotki cyka zwierzakom, albo mnie woła "chodź zobacz co kizior robi". Zgrywa twardziela. Quote
Agmarek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [B]Cantadorra [/B]u mnie nie ma miętkiej gry ;) niech się chłopaki uczą życia :evil_lol: [B]Tayga [/B]mój TZ nienawidził mojego pierwszego psa bo kudły, drugi też nie dobry bo szczeka. Jedynie sucz akceptuje chociaż najbardziej protestował. A z kotem to było tak że w ciąży byłam, to bał się odmówić :mad: bo zagrożona :roll: Potem przylazł następny, to sam kazał nakarmić więc niech się teraz nie czepia :mad: Owszem. Czepiał się że nie będzie sierściuchów żywił, bo ja palę jak smok i wydajemy masę pieniędzy, więc mnie pewnego dnia wku*** ił na maxa :angryy: i rzuciłam palenie :lol: Od tamtej pory nie słyszę żadnych sprzeciwów :shake: A co nasz kot dzisiaj zrobił? W nocy wlazł pomiędzy nas i spał sobie szczęśliwy :mad: a co mój TZ na to? Nic :-o No tak...twardym trza być a nie miętkim :eviltong: [B]Emigrantko [/B]to następnym razem jak przytachasz chłopa do domu to też mu najpierw zrób test na psy i koty. Proponuję kazać mu spać na podłodze obok łóżka, bo pięterko już zajęte przez Ciebie, Zarę i kociaki. Jak się zgodzi to zdał :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Agmarek'][B]Cantadorra [/B]u mnie nie ma miętkiej gry ;) niech się chłopaki uczą życia :evil_lol: [/QUOTE] W moim życiu za dużo twardości, chcę trochę nauczyć chłopców miękkości. Mam taki plan :) Quote
Emigrantka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [QUOTE] Emigrantko to następnym razem jak przytachasz chłopa do domu to też mu najpierw zrób test na psy i koty. Proponuję kazać mu spać na podłodze obok łóżka, bo pięterko już zajęte przez Ciebie, Zarę i kociaki. Jak się zgodzi to zdał [/QUOTE] Aaaaaaaaaa - te testy to zdal celujaco, innych nie zdal....[B]:evil_lol:[/B] [B]Nie chce chlopa w domu :eviltong:[/B] Quote
Agmarek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [B]Cantadorra [/B]ja też chciałam tak wychować dzieci. Niestety życie mi nie dało :-( Mój starszy syn z racji choroby dostał już odpowiedniego kopa od życia, a my rodzice trzymaliśmy go pod kloszem. Ten dzieciak jest niestety (albo i stety) bardzo wrażliwy i uczuciowy. Być może właśnie dlatego że nieba chcieliśmy mu przychylić. Podoba mi się to że jest wrażliwy dla zwierząt, niestety nie umie przegrywać. Porażka to dla niego tragedia i nie mówię tu o jakichś wielkich sprawach, ale o np. grze w piłkę :roll: Młodszy natomiast...uch...siwy dym :diabloti: Kiedyś przyszłam po niego do przedszkola, a on ??? dusił Bartusia!!! :crazyeye: Dzieciak ma dopiero 4 lata :diabloti: Quote
Agmarek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [B]Emi !!! [/B]Domagamy się porannej kawy :mad: i zdjęć :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 W pracy jestem - MNIE prosze kawe zrobic..... Do konca listopada jeszcze oram.. buuuuuuuuu Buzka i do pozniej Quote
furciaczek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Nie wiem kto bardziej zadowolony z kociatych Ania czy Zara:evil_lol::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Emigrantka']Aaaaaaaaaa - te testy to zdal celujaco, innych nie zdal....[B]:evil_lol:[/B] [B]Nie chce chlopa w domu :eviltong:[/B][/QUOTE] A jakich nie zdał? Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Agmarek, to widzę, że masz podobnie jak ja, starszy wrażliwszy, młodszy zadziora. Ostatnio trener młodszego powiedział, że Marcin tak szybko zmieniał pozycje, że nie nadążał za nim wzrokiem. :) A miała być córeczka, nie wyszło....... Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Emi, ty studiujesz, czy chodzisz do policealnej, czy cos w tym rodzaju? Czemu akurat statystyka z matematyką? Skąd taki pomysł? Będzie to miało wpływ na twoje zatrudnienie, wyższą pensję, czy to twoja pasja? :) A może i w fizyce jestes dobra? To bym cie popytala chetnie o pare rzeczy. Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A kawy ode mnie nie dostaniecie. W koncu chcialabym, żeby ktoś mi zrobił :) Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [IMG]http://www.fede-poland.com/userfiles/Kawa-u%C5%BCywka.jpg[/IMG] Proszę Słoneczka kawkę ;);) Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ciotki, przerwa na wspaniałą uśmiechniętą kawę od Iv :) Dziękuję bardzo :) Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Słoneczny dzień to i kawa uśmiechnięta ;);) tylko mnie koszmarnie boli głowa :roll::roll: chyba skoczę po druga kawkę :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Cantadorra']A jakich nie zdał?[/QUOTE] Postaw sie a zastaw sie typ, bardzo przywiazany do kasy, lubi zyciowe luksusiki - ja.. ja gumiaki i w pole, kasy nie mam tez sobie poradze... on bez kasy strasznie cierpi..... heheheh nie dla mnie ;) Ja prosta kobita jestem... pozniej cos skrobne na ten temat, teraz tylko z doskoku Matematyke i Statystyke zaczelam teraz dopiero w ub poniedzialek, to sa studia ale ze wieczorowe i part time to beda mi sie 4 lata wlekly... z fizyki jestem noga niesamowita.... zupelne zero. Z matematyki tez ale chce SOBIE udowodnic ze dam rade...... :D Quote
Emigrantka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 IV_ dzieki za kawe :) Fura - kope lat..... Siedze w pokoju szkoleniowym i udaje ze pracuje :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Emigrantka']Postaw sie a zastaw sie typ, bardzo przywiazany do kasy, lubi zyciowe luksusiki - ja.. ja gumiaki i w pole, kasy nie mam tez sobie poradze... on bez kasy strasznie cierpi..... heheheh nie dla mnie ;) Ja prosta kobita jestem... pozniej cos skrobne na ten temat, teraz tylko z doskoku [/QUOTE] Nie lubię takich typków :roll: bo kasa to nie najważniejsze dobro w życiu, owszem potrzebne, ale nie najważniejsze ;) Ja jestem minimalistką materialną :evil_lol: to nie znaczy, że nie chcę, czy nie potrzebne mi to i owo, ale nie muszę miec full wypasów, ważne dla mnie żeby spełniało swoje funkcje i miało estetyczny wygląd, żeby nie razić mojej duszy "artysty" :cool3: Quote
Emigrantka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Tamten chory byl jak kasy nie mial....i lazil po domu podesrany.. i humory, i sie nie odzywa i "zadumany" - ja pierdziele takie uklady..... Bylismy w Zakopanym tydzien, ja chcialam po trawie polazic a ten tylko by w BARDZO drogich knajpach siedzial i "sie goscil" Poklocilismy sie juz w sumie w samolocie tam i nie odzywalismy prawie caly tydzien :) Dobrze ze wynajelismy caly domek - ja mialam gore a on dol.... Aaaa, i jeszcze koty tam sobie zaadoptowalam :) Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dobrze, że pogoniłaś dziada :angryy: :evil_lol: W górach to się łazi po górach, a nie po knajpach :mad: noooooo po knajpach od czasu do czasu :cool3: Ja jeżdżę z TZ w Bieszczady co roku i od rana do wieczora wędrujemy po połoninach, bo to uwielbiamy :p Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 np, tu wędrowałam ;);) [IMG]http://i53.tinypic.com/23k6l36.jpg[/IMG] Quote
Emigrantka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Malpa - pokazuje ladne obrazki czlowiekowi a czlowiek w pracy siedzi buuuuuuuuuuuuuu Quote
Iv_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 :cool3: masz rację - pogoń mnie :mad: bo ja jak wpadnę w trans opowieści o górach i wklejania fot to nie ma końca :roll: :oops: :roll: Zbieram się do pracy, koniec śmigania po dogo ;);) Quote
Agmarek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='furciaczek']Nie wiem kto bardziej zadowolony z kociatych Ania czy Zara:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zara? :razz: [quote name='Cantadorra'] A miała być córeczka, nie wyszło.......[/QUOTE] O kurcze! To tak jak u mnie :evil_lol: [B]Iv[/B] piękna kawa, piękne widoki. Ja lubię góry, ale ze względu na fobie wolę oglądać je z dołu :roll: Quote
Recommended Posts