Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martyna2006']50 złotych to duża przesada,tym bardziej, że to krajówka..:/ Bartek daj znać jak będzie coś wiadomo :] Kiedyś prezenter był bezpłatny,potem 10-20 zł,a teraz...nawet 50.Może za rok 100 wezmą,jak dalej tak będą...
Teraz w Toruniu MP kosztuje 10 zł za dzień.W Rzeszowie 20(z tego co pamiętam,bo mama płaciła),ale jakie nagrody,fajne pucharki i dobra jakościowo karma do tego.Jak dla mnie Częstochowa powinna wziąć przykład z Rzeszowa.[/quote]

Ja w Głogowie np. nic nie płaciłem, a dostałem duży puchar (często takich za BOG nie ma) + rozeta + smycz dla psa :lol:.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna a na MP trzeba wpłacić w Toruniu w dniu wystawy czy wcześniej czy przy zgłoszeniu trzeba było ? Bo ja już zakręcona jestem z tym wszystkim ;P

Posted

Ja bym na waszym miejscu zrobila bunt i olała ta Częstochowe.. bo czy warto wystawiac na wystawie która jest organizowana jak jakas wystawa na pipidówie i was wogole nie szanuja? Zrobcie tak samo vicewersa!

Posted

[quote name='marymek']Bartek - to pytanie już było chyba 10 razy zadawane :lol:
Ja się zgłosiłam na Sobotę i Niedzielę, EveL też jest zgłoszona na Niedzielę ;-)[/quote]

...było zadawane, ale mało osób odpowiadało, że na 100% przyjedzie :razz:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Indigo][B]Bardzo prosze o kontakt Młodą prezenterkę, z którą widziałam się w Trencinie/SK przy SH!
Mam fotki, ale nie wiem, jak je przesłać...[/B][/COLOR][/SIZE]
Pzdr.

Posted

GR.MŁODSZA
1.Ela Jedlińska + Zw.Dnia
2.Wiktoria Sapala

GR.STARSZA
1.Prezenterka z whippetem(wybaczcie,padnięta jestem zapomniałam imienia)
2.Martyna Sapala(ja)
3.?
4.Prezenterka z Jużakiem

GRATULACJE :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...