Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

Niestety to nie ten :(
Ma inną krawatkę niestety. Tego psiaka ciągnie się aż do mostka, a Kapsel ma krótszą.
Dzięki wielkie za przeszukanie psiaków w pamięci.

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sunia byłą tu wstawiana...ale ma osobny wątek od niedawna więc wklejam:

http://www.dogomania.pl/threads/179091-Mix-astki-z-depresjAE-pilnie-potrzebne-dt

Sunia-roboczo Rumba-jest w depresji, przez pierwsze 5 dni w schronisku nic nie jadła, na początku była też trochę agresywna i nie chciała wychodzić z budy. w tym momencie sunia powoli zaczyna jeść, mieszka z pracownikami, jeden z nich bardzo się stara żeby było jej jak najlepiej, chodzi na spacery, przytula itd.,ale nie jest cały czas w schronisku, a sunia tylko przy nim zachowuje się troszkę bardziej pewnie.
Rumba jest przerażona sytuacją, chodzi przy ziemi, ma strach w oczach i dalej bardzo kiepsko je. na pewno nie może na stałe zamieszkać u pracowników, a pobytu w boksie może nie przeżyć. Pilnie potrzebny jest dt.

Posted

Rumba ostatnio, gdy byliśmy w schronie (czyli w środę) była bardziej przyjazna, nadal trochę się boi, ale podchodzi, żeby ją głaskać. Woli mężczyzn niż kobiety, jest w stosunku do nich bardziej ufna - bo w schronie sami faceci. Przywiązała się do pracownika, który z nią przebywa.

Tutaj wątek bullowatych spod Lublina: http://www.dogomania.pl/threads/179807-Bullowate-spod-Lublina-proszAE-o-wsparcie-DT-i-DS?p=14099968#post14099968
Niedługo wątek założę też Ginger.

Posted

Dziewczyny, porobię psiakom nieco ogłoszeń - tym, które uważacie w największej potrzebie - ale potrzebna mi mała metryczka, tj: imię, płeć, wiek, stosunek do zwierząt, stosunek do ludzi, uwagi dot. psa, zabiegi wet - szczepienia, choroby, kastracja/sterylka, krótki opis, miasto i województwo, w którym przebywa, kontakt do osoby w sprawie adopcji, no i 3-4 ładne zdjęcia. Najlepiej na maila: [email protected] - ogłoszenia będę wznawiać.

Posted

andzia69 napisał(a):
niestety teraz straszna cisza w adopcjach...ja ogłaszam 3 maluszki astowate i zero telefonu jak na razie:(

Właśnie jak ogłaszałam Popka to widziałam ogłoszenia tych maluchów. Jeżeli już na takie słodziaki nie ma zainteresowania to ... Ehh :(

Posted

mgie napisał(a):
Właśnie jak ogłaszałam Popka to widziałam ogłoszenia tych maluchów. Jeżeli już na takie słodziaki nie ma zainteresowania to ... Ehh :(

teraz jest cisza...ale może jutro rozdzwonią się telefony!:) miejmy nadzieję:):)

a moze dla Popka dobrze by było znaleźć dt....to byłoby najlepsze wyjście...tylko gdzie taki znaleźć...:(

Lady Swallow - dzięki za cheć pomocy w ogłoszeniach;) pomyślę;)

Posted

andzia69 napisał(a):
teraz jest cisza...ale może jutro rozdzwonią się telefony!:) miejmy nadzieję:):)

a moze dla Popka dobrze by było znaleźć dt....to byłoby najlepsze wyjście...tylko gdzie taki znaleźć...:(

Lady Swallow - dzięki za cheć pomocy w ogłoszeniach;) pomyślę;)

No właśnie ...

przemek81 napisał(a):

Widziałam na wątku Popka. Wielkie dzięki

Posted

fioneczka napisał(a):
a może "naszą" Agnieszkę poprosimy ?? może pojedzie tam z TZ i córunią ... hmmm może się zgodzi to nie tak daleko chyba ok 50 km

Asiu, ja mogę pojechać ale jedynie w sobotę i to po południu, albo w niedzielę (to jest ponad 70 km ode mnie, bo nie mieszkam w samym Szczecinie), no i pod warunkiem, że pogoda będzie dobra.
W tygodniu to niestety, niemożliwe, bo pracuję do późna do ok.18 (a nieraz i dłużej) i z Piczką do weta jeżdżę co drugi dzień.

Posted

justysiek napisał(a):
ciotki moge dac dt dla bulowatego do konca miesiaca, mam teraz miesiac praktyk, nie ma mnie w domu ok 2 czy 3 godz dziennie, tymczas domowy, najlepiej szczeniak, albo podrosniety do 6 miesiecy, sopiero zaczynam z bulowatymi i chcaialbym zobaczyc czy dam sobie rade, zapewniam duzo milosci, cieplo, jesli bylaby mozliwosc prosilabym o wpsarcie karma czy ew leczenie jesli bylaby potrzeba. sorki ze zasmiecam, ale moze przyda sie pomoc podkresleam ze do konca miesiaca. kontakt tel 660 002 101, mieszkam obecnie w strachowicach.

moge dac dt jeszcze przez 2 tyg, ale chyba nie ma potrzeby skoro do tej pory nikt sie nie zglosil, pozdrawiam.

Posted

PSIAKI Z GORZOWSKIEGO SCHRONISKA

to sunia Alma oddana przez właściciela -ma 3 lata i jest w styczniu zaszczepiona
ogólnie ok doo ludzi i innych psów,była z innym w boksie,jednak podczas karmienia atakuje inne psy,nie wiem czy to tylko w schronie na skutek większego zapotrzebowania.

to fotka od znalezionej suni,Pan ,który ją znalazł zadzwonił do mnie ,że sunia zaraz będzie rodzić...a to gdyż jest ona taaaka gruba! lubi jeść i leżeć...jest ok do ludzi,z innymi psami nie miała kontaktu,jest na kwarantannie.Wiek,ok 6 lat.
Myślę,że sunia to pupilka starszych ludzi,którzy ją kochali ponad wszystko i rozpieszczali

......

Posted

CD gorzowskich psiaków

o tym psiaku niestety mamy tylko info,że został znaleziony,jest krótko w schronie,ma ok 3 lata,jednak to adhd, bardzo żywotny,otwarty psiak,lubi jeść,ruch i ludzi

Posted

Toć to wieprz a nie pies :D

A Ruda... jest piękna ;)
Ja nie wime co za sentyment mam ostatnio do rudo białego.!

Tak Asior mogę Ci dać Najdę :)
100% likwidator :bigcool: