Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ania, Bubu z dogo wie coś o 2 miesięcznej astce do oddania.
W Gdyni w schronisku jest sporo szczylków - tu musisz pisać do Natalia_aa.

Ja jeszcze dostałam dziś sms takiej treści:
"Witam, przekazałam pani nr tel panu, który chce oddać 4 miesięcznego amstaffa".

Jeszcze tu zaraz powyżej dziewczyny wstawiły mixiki aściki czarnuszki.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Zadzwonił dziś do mnie pan z Ostródy który szuka astka do pół roku-kto takie ma to prosze podac do siebie numer tel na pw/przekaze mu. Facet do sprawdzenia.

Tak w Gdyni czekają 3 śliczne mniejsze szczeniaki:

oraz trochę podrośnięte (5 mies)Oliver i Demon:

kontakt do Natalii "[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji pod numerem: 661-665-695 lub mailem: [email protected][/FONT] "

Posted

andzia69 napisał(a):
Belissa - doczytałam, ze psiaki trzymane są w mieszkaniu - tak? jaka jest cena za dobę?

Tak, pieski są trzymane w dużym mieszkaniu w bloku , cena do ustalenia w zależności od wyżywienia:p

Posted

Asior napisał(a):
Doddy, a ten facet ze szczecina co oferował kiedyś tymczas do asta???
nie mógł by wziąć malucha na tymczas??

Ten pan miał psa z Łodzi na DT. Pilotowała go Agnieszka32. Może ona jest w kontakcie z tym panem.

Posted

qrcze ile maluszków które teraz z ludziem w domku być powinny .... jak Fionka wyzdrowieje to postaramy się chyba o siostrzyczkę dla niej ... tylko musiałaby być własnie taka malusia bo ten nasz gronkorożec kazdej dorosłej suni chce kill bill zrobić :mad: ... psiowatym zresztą tez :mad:

Posted

Właśnie Aga1234 mi napisała na gg, że ona i Ania są w kontakcie ze schroniskiem w Szczecinie w sprawie białaska, bo Aga1234 chce go wziąć do siebie do domu na DT.

Później wstawię fotki suni pręguski, która się cieszy do ludzi całą sobą. :loveu:

Posted

PRZEPIĘKNA 10 MIESIĘCZNA AMSTAFFKA SZUKA DOMU!!!

w sobotę zawożę ją z anią z poznania do hoteliku w szczecinku.
sunia ma szczepienia, jest odrobaczona, jest niesamowicie przytulaśna, włazi na kolana, rozdaje buziaki, psy toleruje.
zostawiona sama na pół godziny zamknięta w kuchni, zdemolowała drzwi, zrobiła kupę i siku...może to ze stresu....a może to był "powód" dla którego właściciel się jej pozbył?

Posted

słuchajcie, mój kuzyn uparł się że chce psa amstafa, ma już suczkę i głupie pomysły, które do tej pory udaje mi się wybijac mu z głowy na bieżąco (na szczęście). ogólnie dom jest nienajgorszy, wychowawczo mam zastrzeżenia ale ja marudna jestem, opiekuńczo jest ok, pies będzie zadbany, wychuchany, wykarmiony. tylko kastrat na 1000% i raczej bez agresywnych pomysłów, macie pomysł na jakiegoś sprawdzonego?
kuzyn mieszka w Dąbrowie Górniczej.

Posted

pogadam z jego kobitą, ona ma najrozsądniejsze podejście, jak ona uzna, że ok, to podołają wszystkiemu :)
wiek chyba nie ma znaczenia, a Nesti jest sucza zołza ale nie atakuje zajadle, ot ustawia, nawet z moją Mozunią jakos się dogadywały, na sztywnych łapach ale było znośnie. jest przyzwyczajona do innych psów od szczeniaka i nie jest twardzielką.

Posted

andzia69 napisał(a):
Magda - ona jest w typie;) śliczna sunieczka...chyba ma dużo robali, bo brzusio taki duży:-(

dzięki za potwierdzenie:)też zwróciłam na to uwagę, nie wiem czy wet jej coś dał, ona cały czas siedzi w zewnętrznym kojcu, jest lokalne stow., ale już z mojego doświadczenia, to nikt jej na DT nie weźmie:shake: dopiero dzisiaj wróciłam i mi ją sąsiadka podesłała, podobno bardzo płacze; ja nie mam nawet jak jej zabrać-kończę swoją pracę i zajmuję się ściganiem promotora z czytaniem, bo przegina, nie ogarnę 2 psów w mieszkaniu, zwłaszcza szczylka. Dużo tych maluchów ostatnio u Was, chyba moda się kończy i pseudochy się pozbywają towaru, który nie schodzi:shake:

Posted

do bolesławieckiej przechowalni trafił taki miks wczoraj, szczeniaczka nadal siedzi:placz: fioneczka Ty blisko nas jesteś, nie macie jakiegoś domu dla malucha, do Bogatyni rzut kamieniem, a boksy są otwarte i dziurawe, bo to tylko przechowalnia-nie obowiązują tam przepisy co do warunków jak w schronie, a psów coraz więcej, więc wywóz pewnie zaplanują niedługo
na razie tylko fota, bo nic nie wiem-pies