idusiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 sedzik, a moze cie ktos gdzies wypatrzy co? Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kup kocyk dla psiaka, zafunduj Sedowi fiprex! Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 idusiek napisał(a):kup kocyk dla psiaka, zafunduj Sedowi fiprex! Link sie nie wyswietla...a kocykow nigdy za wiele ;) http://www.dogomania.pl/threads/183608-KOCYK-DLA-MALUCHA-ALBO-DLA-PSIAKA-NOWE-wiosenne-na-fiprexy-dla-ostowiakA-w-do19-04?p=14478474#post14478474 Quote
idusiek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tak, tak, zapraszamy ciotki w imieniu Seda, Yogiego i Doriana po kocyki:) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 idusiek napisał(a):sedzik, a moze cie ktos gdzies wypatrzy co? O bida :(:( Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 idusiek napisał(a):szukać to se mozemy, ogłoszen potrzeba :( Barakuje tak ?? Quote
maarit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Przypadkiem ten watek znalazłam.Ale ma psina pecha:( Quote
idusiek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 nie ma.... bo nikt się nie interesuje nawet ogólnie :( Quote
wtatara Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 napiszę do tkasiek oby się zajęła ogłoszeniami Sedzika- kiedys mu robiła. córeczka zajęła jej nawet ten pieskowy swiat.Dla młodej mamy liczy się jak narazie tylko Iwonka Quote
marzenawtf Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 biedny ten psiak, znów porzucony.. podajcie jakiś tekst do ogłoszeń i zdjęcia, zajmę się ogłaszaniem Seda. mój mail: [email protected] Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='marzenawtf']biedny ten psiak, znów porzucony.. podajcie jakiś tekst do ogłoszeń i zdjęcia, zajmę się ogłaszaniem Seda. mój mail: [email protected] To super :):) biedak ....................:placz::placz::placz::placz::placz::shake::shake::-(:-( Quote
marzenawtf Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 tutaj mamy listę stron, gdzie można zamieszczać ogłoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2 czekam na opis Seda.. Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='idusiek'] TO CO JA O NIM NAPISAŁAM. Czyli tekst juz jest. Quote
marzenawtf Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dziewczyny mam do was ogromną prośbę, zajrzyjcie proszę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/184240-pies-potr%C4%85cony-przez-TIR-a-biega-po-ulicy sytuacja jest dramatyczna, może znacie kogoś kto mógłby pomóc? Quote
Fela Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A propos tekstu do ogłoszeń o Sedzie (to, co jest na stronie schroniska bardzo smutne, ale mało mówi o samym psie - więcej o jego nieudanej adopcji - i chyba trochę zniechęca, zamiast zachęcić do adopcji). Znam seda, po powrocie do Teresina widziałam go kilka razy. Oceniam go tak: Pies spokojny i zrównoważony. Posłuszny. Ponieważ ma już swoje lata, energia go nie rozpiera. Potrzebuje spokoju i serca. Więcej wymagań nie ma ;-) W zamian odwdzięczy się ogromnym przywiązaniem. Sed nie sprawia prpoblemów wychowawczych. Ładnie chodzi na smyczy. Nie wyrywa ręki z barku. Co jakiś czas upewnia się, że człowiek jest z nim. Przybiega na wołanie - nie ma z tym najmniejszego problemu. W stosunku do ludzi jest bardzo łagodny i całkowicie uległy. (Nie zauważyłam jeko rzekomej niechęci do mężczyzn). Jak każda żywa (i rozumna) istota miewa swoje sympatie i antypatie. Nie przepada za innymi psami - no cóż, nie musi. Z suczkami żyje w przyjaźni. Kocha dzieci - z wzajemnością. Dzieci kochają jego. Ma w tej chwili ok. 7 lat (na stronie schroniska jest 3, ale to pomyłka) i wszystkie zalety faceta w średnim wieku. Swoje już ptrzeżył, przygód nie szuka, doceni stabilizację. Ma rozum i mądrość taką, jak przystoi na wiek średni. To genialny materiał na przyjaciela - jeszcze na dłuie, długie lata. Quote
idusiek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 extra, dzieki za tekst ! juz podmieniłam na stronie, łącznie ze zmianą wieku. Quote
marzenawtf Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Fela napisał(a):A propos tekstu do ogłoszeń o Sedzie (to, co jest na stronie schroniska bardzo smutne, ale mało mówi o samym psie - więcej o jego nieudanej adopcji - i chyba trochę zniechęca, zamiast zachęcić do adopcji). Znam seda, po powrocie do Teresina widziałam go kilka razy. Oceniam go tak: Pies spokojny i zrównoważony. Posłuszny. Ponieważ ma już swoje lata, energia go nie rozpiera. Potrzebuje spokoju i serca. Więcej wymagań nie ma ;-) W zamian odwdzięczy się ogromnym przywiązaniem. Sed nie sprawia prpoblemów wychowawczych. Ładnie chodzi na smyczy. Nie wyrywa ręki z barku. Co jakiś czas upewnia się, że człowiek jest z nim. Przybiega na wołanie - nie ma z tym najmniejszego problemu. W stosunku do ludzi jest bardzo łagodny i całkowicie uległy. (Nie zauważyłam jeko rzekomej niechęci do mężczyzn). Jak każda żywa (i rozumna) istota miewa swoje sympatie i antypatie. Nie przepada za innymi psami - no cóż, nie musi. Z suczkami żyje w przyjaźni. Kocha dzieci - z wzajemnością. Dzieci kochają jego. Ma w tej chwili ok. 7 lat (na stronie schroniska jest 3, ale to pomyłka) i wszystkie zalety faceta w średnim wieku. Swoje już ptrzeżył, przygód nie szuka, doceni stabilizację. Ma rozum i mądrość taką, jak przystoi na wiek średni. To genialny materiał na przyjaciela - jeszcze na dłuie, długie lata. czyli ten tekst zamieszczać w ogłoszeniach?? :) postaram się coś zadziałać wieczorem jak dam radę, strasznie pracowity weekend mi się szykuje.. Sed jest w Warszawie, zgadza się? a może by zrobić ogłoszenia w formie papierowej i porozwieszać w okolicy? ja dostęp do drukarki będę miała w poniedziałek dopiero. Quote
pumcia02 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ja nawet nie wiedzialam, ze on juz 7 latek... Quote
idusiek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jak makiem zasiał cisza.... tak Sed pierwszej młodości nie jest. Quote
Recommended Posts