Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]ha! i do tego jest to listopad czyli miesiąc w którym mam urodziny :cool3:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

no pierwszy raz bede lubila listopad:D

a my jedziemy do PL za pare minut,:hand:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]ha! i do tego jest to listopad czyli miesiąc w którym mam urodziny :cool3:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

Ja też :) Którego?

[quote name='chita']no pierwszy raz bede lubila listopad:D

a my jedziemy do PL za pare minut,:hand:[/QUOTE]

No jak można listopada nie lubić,ja,moja siostra i moja jedna z córek jesteśmy urodzone w listopadzie :)

Posted

[quote name='chita'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-wcDBilIO-nQ/Tu7fsqWkASI/AAAAAAAADmc/WtB9ZFhhUy0/s640/Listopad.jpg[/IMG]

haha! widzial ktos lepszy team:cool3:[/QUOTE]

Ło bożenaaa........ :-o:-o:diabloti:

A u mnie Birra z Honką akurat na grudzień się załapały :-)
tyż urodzinowo ;-)

Posted

[quote name='bira']Ło bożenaaa........ :-o:-o:diabloti:

A u mnie Birra z Honką akurat na grudzień się załapały :-)
tyż urodzinowo ;-)[/QUOTE]
oooj, szkoda, że bira w tym samym miesiącu nie weszła
ale i tak super!

karolina, bezpiecznej drogi :)
może się w końcu zdzwonimy jak będziesz w pl

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]29 a Ty???[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ja z siostrą bliźniaczki-13 listopad,córa 22 listopad,wszystkie skorpiony :)

Posted

[quote name='tatankas']Ja z siostrą bliźniaczki-13 listopad,córa 22 listopad,wszystkie skorpiony :)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale się złożyło Wam :)
ja już jestem strzelcem i ogólnie otaczam się gronem męskim... mam kolegów z 20, 24,25,28 i 30 :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
listopad to wylęgarnia fajnych ludzi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
listopad to wylęgarnia fajnych ludzi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
mówisz? bo ja już się martwię, co z tej mojej córci-listopadowego skorpiona wyrośnie ;)

Posted

[quote name='agaga21']mówisz? bo ja już się martwię, co z tej mojej córci-listopadowego skorpiona wyrośnie ;)[/QUOTE]

Moja skorpionowo listopadowa córa całkiem,całkiem,choć niezły ubaw jest.Ma 8 lat.Uparciuch jak nie wiem,wszystko wymusza dalej płaczem,nie da się oskubać,o swoje potrafi się upomnieć.Jest sumienna i obowiązkowa.No i kocha zwierzaki :)

Moja starsza z września panna-tu dużo gorzej,niby ma 10 lat,ale jest dużo mniej pewna siebie,trzeba ją do wszystkiego motywować,jest roztrzepana,tempo pracy żółwia wodnego na lądzie ;)Zastanawiam się czemu jeszcze nosi głowę na karku,bo wszystkiego zapomina,wszystko gubi.

Najmłodsza rozwydrzona rybka,z 3 marca-będzie miała 4 latka.Kłótliwiec okropny,uparciuch,wszystko wymusza krzycząc,albo się odwraca i idzie-gdzie? sama nie wiem,po prostu idzie jak najdalej od osoby,która jaj czegoś dać nie chce.

Masakrę mam z tymi swoimi łobuzami,a gaduły,niby ja największa z rodziny gaduła,ale z nimi szans nie mam,a jak się zaczną kłócić między sobą to mała wojna domowa.Również między nimi ciągła rywalizacja o wszystko.W samochodzie najlepiej z nimi jeździć z tak włączonym radiem,żeby ich nie słyszeć :D Niestety ostatnio musiałam radio odłączyć przy naprawie samochodu i przez 20 minut nasłuchałam się ich przekomarzania,że głowa bolała.Podam jeden przykład ich rozmowy z samochodu:

KARINA-10 LAT:"A u mnie w klasie jest dziewczynka,która sobie złamała rękę w dwóch miejscach".

ELIZA-8 LAT:"A u mnie w klasie jest chłopczyk,który już dwa razy miał złamaną tą samą nogę".

AMELIA-PRAWIE 4 LATA:"A u mnie w pseckolu jest Aleks,on gryzie wsystkie dzieci".:D:D:D

Posted

[quote name='tatankas']
Moja starsza z września panna-tu dużo gorzej,niby ma 10 lat,ale jest dużo mniej pewna siebie,trzeba ją do wszystkiego motywować,jest roztrzepana,tempo pracy żółwia wodnego na lądzie ;)Zastanawiam się czemu jeszcze nosi głowę na karku,bo wszystkiego zapomina,wszystko gubi.

[/QUOTE]
właśnie opisałaś mojego męża-pannę z 1 września!
roztrzepany, rozkojarzony, wszystko gubi, zapomina, jak ma coś zrobić to się zabiera za to jak do jeża :D

Posted

[quote name='agaga21']oooj, szkoda, że bira w tym samym miesiącu nie weszła
ale i tak super!

karolina, bezpiecznej drogi :)
może się w końcu zdzwonimy jak będziesz w pl[/QUOTE]

karte sim zgubilam znow, ale postaram sie jutro odzyskac numer to zadzwonie;)

a ja jestem Lew, prawdziwy i typowy lew:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']oooj, szkoda, że bira w tym samym miesiącu nie weszła
ale i tak super!

[/QUOTE]

Ano szkoda, to była by dopiero banda ;-)

Co do tych zodiaków, to u mnie cała gama ;-) Seban 24 maj- bliźniak, Inga 31.10- skorpion:angryy: Uparta jak cholera, nie podskozysz jej, Bianka 28 września-waga, niby powinna być wyważona itd a to diabeł wcielony, zero wyważenia:mad: Do tego uparciuch, krzykacz, wymuszacz.. także chyba średnio z tą wagą. a ja strzelec 19.12. Najpożądniejsza w całym domu:cool3: No i Birka 23.10- też skorpion... idealnie pasuje do definicji skorpiona:mad: O Honce nie mamy pojęcia, ale przymujemy, że jest z lipca ;-)

Posted

mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie :oops:

zapraszamy na wątek Tumisia - 10 letniego psiaka, którego "właściciel" usiłował pozbyć się wrzucając go na posesję do młodego, bardzo agresywnego psa. Tumiś cudem ocalał i cały w ranach trafił do Starogardzkiego schroniska. Niestety nie potrafi odnaleźć się w nowej rzeczywistości i wylizuje łapy do krwi. Bardzo potrzebuje nowego domu...
Prosimy - zajrzyjcie do biednego Tumisia:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219857-Po-10-latach-wynocha-%28-smutna-historia-Tumisia?p=18250147#post18250147"]http://www.dogomania.pl/threads/2198...7#post18250147[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219857-Po-10-latach-wynocha-%28-smutna-historia-Tumisia?p=18250147#post18250147"][IMG]http://i51.tinypic.com/2utj1ic.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='chita']
[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-EKamRZLOBRo/Tt_JLttnemI/AAAAAAAADlM/shlaP1R1gzU/s512/_DSC9875.JPG[/URL]

w rzeczywistosci to jeszcze gorzej wyglada, chyba przez lampe tak kiepsko widac[/QUOTE]
To sobie świąteczny make up strzeliłaś ale fiolet podobno cały czas w modzie ;)
Pozdrowionka śle i głaski dla psicy :lol:

Posted

[quote name='chita']karte sim zgubilam znow, ale postaram sie jutro odzyskac numer to zadzwonie;)

a ja jestem Lew, prawdziwy i typowy lew:eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
Jak i ja :)
do kiedy Bejbe jesteście?

Posted

[quote name='NATKA']To sobie świąteczny make up strzeliłaś ale fiolet podobno cały czas w modzie ;)
Pozdrowionka śle i głaski dla psicy :lol:[/QUOTE]

no juz zeszlo, nie bedzie szału na sylwestra:shake::evil_lol:

[quote name='fonia123']mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie :oops:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219857-Po-10-latach-wynocha-%28-smutna-historia-Tumisia?p=18250147#post18250147"]http://www.dogomania.pl/threads/2198...7#post18250147[/URL]

[/QUOTE]

zaraz lecedo Tumisia:loveu:

[quote name='Soema']Jak i ja :)
do kiedy Bejbe jesteście?[/QUOTE]

chyba jakos do 3go ale czekam na bratowa bo ma rodzic lada chwila;)

[quote name='agaga21']karolina, chyba nie masz neta ale jak tu w końcu się pojawisz, to przyjmij od nas najserdeczniejsze życzenia świąteczne :):):)[/QUOTE]

mam z doskoku, dzieki Kochana:loveu: jutro jade do Gosi ale jak wroce to zadzwonie i Ci opowiem jaka Dumka jest fajna:cool3:

Posted

[quote name='bira']Wesołych i Spokojnych Świąt :-)[/QUOTE]

dziekuje:)

[CENTER] nie zdąze odwiedzic wszystkich watkow dlatego wszystkim zyczymy spokojnych i zdrowych swiat...:x-mas::tree1:[/CENTER]