furciaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='chita']na swieta, ale za to na dwa tygodnie-narazie starczy:p juz prawie 13:cool3:[/QUOTE] No moze na kaw wpadniesz, daleko nie masz...Hekcia pomiziac:cool3::diabloti: Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='furciaczek']No moze na kaw wpadniesz, daleko nie masz...Hekcia pomiziac:cool3::diabloti:[/QUOTE] no i sie wkopałas:p bo tak sie sklada ze musze jechac do torunia:razz: Quote
furciaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='chita']no i sie wkopałas:p bo tak sie sklada ze musze jechac do torunia:razz:[/QUOTE] To kiedy ta wizyta poadopcyjna sie odbedzie??:evil_lol: Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='furciaczek']To kiedy ta wizyta poadopcyjna sie odbedzie??:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomiedzy 18grudnia a 3 stycznia:diabloti: pojde Ci na reke i sie dostosuje, w koncu na swieta Twoj zwierzyniec wraca wiesz podejrzewam ze bedziesz miec maly sajgon:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak będziesz w Toruniu i do nas nie wpadniesz, to............ Quote
furciaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Hahaha chita masz przerabane...bo jeszcze do Ani z Torunia pewnie bedziesz musiala zajzec:evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jak będziesz w Toruniu i do nas nie wpadniesz, to............[/QUOTE] O,o to żem sie wkopała:loveu: za dwa dni bedzie rok jak u Ciebie ostatnio byłam:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tak to jest jak się człowiek przyzna do czegoś:) Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='furciaczek']Hahaha chita masz przerabane...bo jeszcze do Ani z Torunia pewnie bedziesz musiala zajzec:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no tylko do Ani to moj Tz chce nawet jechac bo jej tz ma takie fajne zabawki i on by se poogladal:evil_lol: wszem i wobec do niczego sie juz nie przyznaje:shake::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Przyjeżdzajcie:) Ja potrzebuje testera dla Misia - myślę ,że się nadasz:) Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Przyjeżdzajcie:) Ja potrzebuje testera dla Misia - myślę ,że się nadasz:)[/QUOTE] hahaha a to takie "zaproszenie":obrazic: zawsze w ogloszeniu mozesz dopisac 'nie testowany na ludziach i zwierzetach':eviltong: Quote
Soema Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jak będziesz w Toruniu i do nas nie wpadniesz, to............[/QUOTE] Sandomierz masz po drodze :loveu: To za to żeś nie dała rady w sierpniu! [quote name='Ania+Milva i Ulver']Przyjeżdzajcie:) Ja potrzebuje testera dla Misia - myślę ,że się nadasz:)[/QUOTE] Tak, tak !! :grins: Nie bój się chita, on smycze jednym kłapnięciem przegryza :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [ Tak, tak !! :grins: Nie bój się chita, on smycze jednym kłapnięciem przegryza :loveu:[/QUOTE] Oj tobie to nic nie można powiedzieć... :evil_lol: Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Soema']Sandomierz masz po drodze :loveu: To za to żeś nie dała rady w sierpniu! Tak, tak !! :grins: Nie bój się chita, on smycze jednym kłapnięciem przegryza :loveu:[/QUOTE] O to jakis wyjatkowo słodki Misio musi byc:loveu::evilbat: [quote name='Ania+Milva i Ulver'][ Oj tobie to nic nie można powiedzieć... :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: wiem cos o tym:eviltong: Quote
baster i lusi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Soema']Sandomierz masz po drodze :loveu: :loveu:[/QUOTE] a z Sandomierza do Leżajska to rzut beretem. Quote
chita Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='baster i lusi']a z Sandomierza do Leżajska to rzut beretem.[/QUOTE] hahaha:evil_lol: i pomyśleć ze to mają być wakacje...:lol: Quote
Tengusia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 no i byl kicaj i nie ma kicaja :niewiem: .... ja to bym sie bala z taka bestia spac w jednym lozku :diabloti: Quote
chita Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Tengusia']no i byl kicaj i nie ma kicaja :niewiem: .... ja to bym sie bala z taka bestia spac w jednym lozku :diabloti:[/QUOTE] no widzisz a ja sie nie boje sypiać z bestią:eviltong: dokladnie rok temu byłysmy juz w drodze do domu...jak ten czas zleciał:loveu: Aniu:Rose: za nękanie mnie fotami zołzy i przekonanie ze chce tego psa:evil_lol: Soema:Rose: za pomoc w wyborze posłanka i za to samo co Ani:evil_lol: i:Rose: dla wszytskich nas tu odwiedzajacych:loveu: a to mały skrot naszego pierwszego roku...w pigułce;) [video=youtube;KgRLMzBTKKw]http://www.youtube.com/watch?v=KgRLMzBTKKw[/video] wieczorem wrzuce filmiki:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Chita- chcesz dostac po dupsku....:mad: Weź mi idz z tymi filmikami:placz::placz: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zatem życzę Wam jeszcze wielu tak wspaniałych wspólnie spędzonych lat! :) a filmik super :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cudowny filmik, az mi sie lezka wzruszenia zakrecila:loveu: Zycze Wam jeszcze conajmniej 100 wspolnych lat!!:loveu: Quote
Soema Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kto miał gęsią skórkę oglądając filmik, ręka do góry...:oops: Quote
agaga21 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 świetny filmik, arinka jest wspaniała i trafiła jej się jedna z najlepszych rodzin! u nas 19 grudnia minie etnusi roczek! Quote
chita Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Chita- chcesz dostac po dupsku....:mad: Weź mi idz z tymi filmikami:placz::placz:[/QUOTE] mialas sie cieszyc a nie beczec:mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zatem życzę Wam jeszcze wielu tak wspaniałych wspólnie spędzonych lat! :) a filmik super :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] dzieki, nic mi wlasciwie wiecej do szczescia nie trzeba:lol: [quote name='furciaczek']Cudowny filmik, az mi sie lezka wzruszenia zakrecila:loveu: Zycze Wam jeszcze conajmniej 100 wspolnych lat!!:loveu:[/QUOTE] gracias:loveu: i vice versa:razz: [quote name='Soema']Kto miał gęsią skórkę oglądając filmik, ręka do góry...:oops:[/QUOTE] :oops::loveu: [quote name='Paula03']Filmik super! Taki wzruszający! :)[/QUOTE] qrde jest wzrusyajacy bo ja sie sentymentalna robie na starosc:evil_lol: [quote name='agaga21']świetny filmik, arinka jest wspaniała i trafiła jej się jedna z najlepszych rodzin! u nas 19 grudnia minie etnusi roczek![/QUOTE] dzieki:oops: ale to nam sie super pies trafil poprostu;) Ooo to u Was tez nie dlugo rocznicowo:loveu: ale obiecuje ze drugi filmik jest znacznie weselszy i ukazuje prawdziwe oblicze bestii:evil_lol: wrzuce jak tylko dotre do chalupy;) Quote
Recommended Posts