Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o 12:00-12:15 spotykamy się z Panem w Emilii na stacji CPN i razem jedziemy po Gapcia, więc 12:15-12:30 będziemy na miejscu u Gapcia, a dalej to nawet najstarsi górale nie wiedzą co będzie się działo ... ale nie przewiduję problemów, dziś Belka dostała od Gapcia buzi ... ja też bym chciała :(

Posted

Bylam na warcie cala noc ale nie moglam wejsc na Dogo:angryy::angryy::angryy:
Nawet o 5:30 "strona byla niedostepna" :mad:
Cholera mnie niedlugo trafi przez to Dogo.:shake:

Nawet na kawe sie spoznilam :-( bo nie dzialalo :mad:

W kazdym razie bylam cala noc , niech nikt sobie nie pomysli ze uchylam sie od obowiazkow :lol:

Posted

[quote name='Wunia']Cioteczki rzućcie mi[B] sposób na likwidację plamy z rdzy na lnie i bawełnie ... proszę ...[/B][/QUOTE]

Biała ta bawełna? Jak biała wystarczy polać wodą utlenioną i poczekać z 1/2 h - po praniu nie będzie jej widać. (to samo robimy z białym materiałem - jeżeli przypalimy delikatnie żelazkiem).

Posted

[quote name='furciaczek']Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol:

Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz:[/QUOTE]

W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :)[/QUOTE]
Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p
Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm:

Posted

[quote name='Lidan']Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p
Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm:[/QUOTE]

To masz jeden dzień do przodu, ładnie się zawiesiłaś?

Posted

A bo taki dzień, że się człowiek zawiesza

Wunia, ale masz dobrze, pojedziesz z pluszakiem, a ja mam dyżur w szkolnej ławce:placz::placz: - za jakie grzechy na starość do budy muszę chodzić chlip chlip

Posted

[quote name='Szarotka']Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ???[/QUOTE]

Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz:

Posted

[quote name='Szarotka']Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ???[/QUOTE]

Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz:

Posted

[quote name='Szarotka']Jej a czemu Ci rosnie, co Ty rekin jestes ?? ile masz lat ??[/QUOTE]

To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol:
Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll:
Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops:

Posted

[quote name='furciaczek']To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol:
Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll:
Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops:[/QUOTE]

Moje są tak zaklinowane, że nigdy nie wyjdą. Jest taki płyn do płukania dentosept (chyba się nazywa-ziołowy) bardzo pomaga przy opuchliznach i jeszcze sachol - żel.