belka123 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 i ja rowniez nie probuje czytac postow bo juz mam zaleglosci z 200 ostatnih postow Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 o 12:00-12:15 spotykamy się z Panem w Emilii na stacji CPN i razem jedziemy po Gapcia, więc 12:15-12:30 będziemy na miejscu u Gapcia, a dalej to nawet najstarsi górale nie wiedzą co będzie się działo ... ale nie przewiduję problemów, dziś Belka dostała od Gapcia buzi ... ja też bym chciała :( Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to trzymam z calych sil za bezproblemowa podroz! Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Cioteczki rzućcie mi[B] sposób na likwidację plamy z rdzy na lnie i bawełnie ... proszę ...[/B] Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Znowu tyle nagadalyscie, ze sie polapac nie mozna ......... Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Isadora7']No ból zęba tłumaczy wszystko... cos o tym wiem[/QUOTE] Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ??? Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='ANETTTA']i co z ta drogą ???? jak przebiegło >>>/[/QUOTE] Jeszcze nie przebieglo bo to jutro :):) Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bylam na warcie cala noc ale nie moglam wejsc na Dogo:angryy::angryy::angryy: Nawet o 5:30 "strona byla niedostepna" :mad: Cholera mnie niedlugo trafi przez to Dogo.:shake: Nawet na kawe sie spoznilam :-( bo nie dzialalo :mad: W kazdym razie bylam cala noc , niech nikt sobie nie pomysli ze uchylam sie od obowiazkow :lol: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 O to widocznie z tamtej strony drogi dogo dziala jeszcze gorzej niz u mnie :):) Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 :angryy:Teraz dziala jakby chcialo a nie moglo . Wszystko zajmuje caaaaale wieki . Watek otwiera sie 5 minut:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak to z dogo jest ............za slabe serwery na tyle ludzi. Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Wunia']Cioteczki rzućcie mi[B] sposób na likwidację plamy z rdzy na lnie i bawełnie ... proszę ...[/B][/QUOTE] Biała ta bawełna? Jak biała wystarczy polać wodą utlenioną i poczekać z 1/2 h - po praniu nie będzie jej widać. (to samo robimy z białym materiałem - jeżeli przypalimy delikatnie żelazkiem). Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='furciaczek']Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol: Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz:[/QUOTE] W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :) Quote
Lidan Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Sylwia M.']W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :)[/QUOTE] Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm: Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Lidan']Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm:[/QUOTE] To masz jeden dzień do przodu, ładnie się zawiesiłaś? Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A bo taki dzień, że się człowiek zawiesza Wunia, ale masz dobrze, pojedziesz z pluszakiem, a ja mam dyżur w szkolnej ławce:placz::placz: - za jakie grzechy na starość do budy muszę chodzić chlip chlip Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Szarotka']Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ???[/QUOTE] Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz: Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Szarotka']Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ???[/QUOTE] Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jej a czemu Ci rosnie, co Ty rekin jestes ?? ile masz lat ?? Quote
Goś Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zęby mądrości nie znają pojęcia lat. Wiem coś o tym. Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Szarotka']Jej a czemu Ci rosnie, co Ty rekin jestes ?? ile masz lat ??[/QUOTE] To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol: Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll: Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops: Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='furciaczek']To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol: Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll: Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops:[/QUOTE] Moje są tak zaklinowane, że nigdy nie wyjdą. Jest taki płyn do płukania dentosept (chyba się nazywa-ziołowy) bardzo pomaga przy opuchliznach i jeszcze sachol - żel. Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Moje na szczescie byly mile i wyszly bez oporow i dasow :):) Quote
Recommended Posts