Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 :siara:[quote name='RenW']Cicho !! Bo siedzę i oglądam [I][FONT=Verdana][SIZE=2]Scent of a Woman..Zapach kobiety.....:kaffee_2:..:smokin:[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Verdana][SIZE=2][B]A zaraz rozejdzie sie zapach naleśnikow..:p[/B][/SIZE][/FONT][/I][/QUOTE] Cudo nie film i ta muzyka...... I te nalesniki..... Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Cicho !! Bo siedzę i oglądam [I][FONT=Verdana][SIZE=2]Scent of a Woman..Zapach kobiety.....:kaffee_2:..:smokin:[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Verdana][SIZE=2][B]A zaraz rozejdzie sie zapach naleśnikow..:p[/B][/SIZE][/FONT][/I][/QUOTE] I pomyśleć, że wirtualnie podpalam :sg168: , chociaż w rzeczywistości :stop:nie palę..:-?:watpliwy: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']Ale dzięki za troskę, nie ma to jak wątkowy anioł:p[/QUOTE] Jezeli to o mnie to zawsze do uslug;) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ellig']Nic z tego.......Wunia, Twoje skrzydla przebijaja mi monitor :lol::lilangel::lilangel::lilangel:[/QUOTE] U licha :icon_roc:, ale dla Wuni to [B]Ty[/B] jesteś tym aniołem, i przyłóż to w końcu do siebie. :watpliwy: Nie bądź taka skromna. :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Ellig'][B] [URL="http://zapach.kobiety.filmweb.pl/"] Zapach kobiety[/URL][/B][/B][/QUOTE] pasują naleśniki do tego, jak nic ;) [quote name='RenW']Mówisz, masz !! Dla Aniola Wuni wszystko ! :evil_lol: Sama takie lubię.:p[/QUOTE] Dziękuję :D [quote name='Ellig']Wunia, przeslij ciut....:placz:[/QUOTE] Już się robi::eating::niewiem:naleśników w emo nie przewidzieli, ale namiastka :tort: [quote name='RenW']O ile mi wiadomo :-? to Ty [B]Ellig[/B] jesteś tym...:lilangel:[/QUOTE] :lilangel::lilangel: oj tak, oj tak :loveu: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [B]Ellig[/B] bardzo proszę się anielstwa vel aniolstwa nie zarzekać :) Info do [B]Jamora[/B] o Twoim darze dla Gapcia poszło ... mój Aniele :D Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']pasują naleśniki do tego, jak nic ;) [/QUOTE] Oj Ciotka, ale Ty się wysublimowana robisz..!!:razz: Chcesz mieć zapach kobiety, bo Ci nalesniki nie pasują, to "śmierdnij se" flakonem Dior Hypnotic Poison albo jak wolisz Salwador Dali Eau de Rubylips ! :cool3: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Oj Ciotka, ale Ty się wysublimowana robisz..!!:razz: Chcesz mieć zapach kobiety, bo Ci nalesniki nie pasują, to "śmierdnij se" flakonem Dior Hypnotic Poison albo jak wolisz Salwador Dali Eau de Rubylips ! :cool3:[/QUOTE] Oj jak Ty film ogladasz?Wystarczy dobre mydlo!:-o Zaraz zobacze co zes Ty sobie Cioteczko nabyla:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Oj Ciotka, ale Ty się wysublimowana robisz..!!:razz: Chcesz mieć zapach kobiety, bo Ci nalesniki nie pasują, to "śmierdnij se" flakonem Dior Hypnotic Poison albo jak wolisz Salwador Dali Eau de Rubylips ! :cool3:[/QUOTE] Ja tylko [I]Chanel Chance[/I] ... mmmmmmmm ... to moje ulubione już od wielu lat :) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 I co Wunia.. czujesz już jak Cię otula mgiełka śmiałego, bezczelnego i dogłębnie kobiecego zapachu..?:diabloti::evil_lol:czy może świeża, zmyslowa, delikatna woń.. :cool3:???? Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Ja tylko [I][U][B]Chanel Chance[/B][/U][/I] ... mmmmmmmm ... to moje ulubione już od wielu lat :)[/QUOTE] Sic ! A w jaki to uderza ton ??:-o Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 zmysłowy ... Nuty głowy: cytrusy, hiacynt, różowy pieprz, nuty serca: wanilia, jaśmin, irys, baza: paczula, wetyweria ... a to cytat : [I]"zapach [B]CHANEL CHANCE[/B] powstał jako połączenie świeżych, kwiatowo-korzennych nut, które razem dały silny i odważny aromat. Jego przeznaczeniem jest kobieta, która słucha swych pragnień, jest świadoma swoich silnych i słabych stron; nie stara się być uwodzicielska lecz wychodzi jej to mimowolnie... [B]CHANEL CHANCE[/B] podąży za Tobą i objawi się, kiedy najmniej się tego spodziewasz." [/I]i to jest właśnie Chanel Chance ... Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='furciaczek']Tak sobie zagladne do Gapcia :D[/QUOTE] Cześć ciocia :D Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='furciaczek']Tak sobie zagladne do Gapcia :D[/QUOTE] Ja tu też cały czas podglądam i czytam (a w przerwach pracuję) :) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Sylwia M.']Ja tu też cały czas podglądam i czytam ([B]a w przerwach pracuję[/B]) :)[/QUOTE] no nieźle :D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']no nieźle :D:D:D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] Bo ta Dogomania wciąga strasznie i nie można się oderwać:) Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cześć ciocie wszystkie Mój osobisty producent naleśników - synalek - wrócił z konferencji nau(ły)kowej (cyt. "ale pochlałem"), to mu patent podrzucę na naleśnik z biedronką i to będzie to. Ingrid, Ty "masz" Tuptusia - może podrzucimy mu do towarzystwa Lisia z mojego banerka, dobrze by się czuli razem, mają to samo hobby - ganianie większych od siebie. Nic nie rządzi:) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Sylwia M.']Bo ta Dogomania wciąga strasznie i nie można się oderwać:)[/QUOTE] witam w klubie :) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='mmd']Cześć ciocie wszystkie Mój osobisty producent naleśników - synalek - wrócił z konferencji nau(ły)kowej (cyt. "ale pochlałem"), to mu patent podrzucę na naleśnik z biedronką i to będzie to.[/QUOTE] Misiek jakoś wrócił, ufffffff :D:D:D [quote name='mmd']Ingrid, Ty "masz" Tuptusia - może podrzucimy mu do towarzystwa Lisia z mojego banerka, dobrze by się czuli razem, mają to samo hobby - ganianie większych od siebie. Nic nie rządzi:)[/QUOTE] oj tak, oj tak, Lisek do Tuptusia :D:D:D:D:D duet, że ho, ho Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']usuń duble :) chcesz instrukcję?[/QUOTE] dawaj...(muszę coś więcej skrobnąć, bo mi komunikat wyskakuje, ze za krótko), no to obowiązek spełniony;) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 usuwanie dubli: krok 1 - edytuj post krok 2 - na górze w edycji jest okienko, a za nim napis "delete ..." i tam musisz zaptaszyć, krok 3 - potwierdzasz i już, sukces gwarantowany :D Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 tyle to ja się domyślam, tylko mnie się edytować nie chce trwaaa toooo i trrrwwwaaa i bęc tzn. du..a blada:angryy:, ale popróbuje, może moja cierpliwość i czas zostaną docenione;) Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ciotki kofane darujcie mnie na własnosć już tę 136 stronę, bo ja się zestarzeję przy tym edytowaniu, proszę:modla:wszystkie Quote
Recommended Posts