Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ocelot']No i nie dałam rady..., żeby nie zajrzeć.
Miałam nawet nie śledzić losów, skoro pomóc finansowo nie mogę, ale... jak tu się powstrzymać?[/QUOTE]
Nie przejmuj się, Gapcio jest nie tylko Twoją słabością ... widzisz ile ma Aniołów?

Posted

[quote name='Wunia']Nie przejmuj się, Gapcio jest nie tylko Twoją słabością ... widzisz ile ma Aniołów?[/QUOTE]

Tak samych ...:lilangel::angel::angel:
I jednego...:evil: :diabloti:

Posted

[quote name='ocelot']No jak się nie przejmować?
Chociaż gdyby człowiek kasy pod dostatkiem miał to by tak pomagał. A tak?
Kibicować może tylko?[/QUOTE]
To kibicuj ocelotku, kibicuj i podbijaj ... popatrz ile już Gapcio od Cioć u Wujków dostał, już naprawdę niewiele brakuje, a z jednorazówek już naprawdę wielką dziurę zapcham :)

Posted

[quote name='RenW']Tak samych ...:lilangel::angel::angel:
I jednego...:evil: :diabloti:[/QUOTE]
Niezliczoną ilość Aniołów i jednego Diaboła :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']No tak, RenW i mmd - to dwa Diaboły, reszta to Anioły :D[/QUOTE]

[B]mmd..[/B] witaj w klubie ! :beerchug: ... :popcorn:

Posted

[quote name='RenW'][B]mmd..[/B] witaj w klubie ! :beerchug: ... :popcorn:[/QUOTE]
z mmd teraz na telefonie wisimy :D i opowiada mi, że wczoraj pieska przerzucała :D

Posted

[quote name='ocelot']jak tu sielsko anielsko się zrobiło:):):):)[/QUOTE]
sielsko, sielsko ... ale od Belki na wieści czekam jak na szpilkach ...

Posted

[quote name='Wunia']Czy ktoś z Cioteczek lub Wujków mógłby podarować Gapciowi obrożę i smycz? Kaganiec szmaciany mam, ale moje zapasy smyczy się wyczerpały, a obrożę mam ale za małą na naszego pluszaka :( a nie chciałabym ruszać pieniędzy Gapcia , będą wszak bardzo, bardzo potrzebne na hotel ... :([/QUOTE]
Ponawiam prośbę i pytanie ...

Posted

[quote name='Wunia']Ponawiam prośbę i pytanie ...[/QUOTE]

Mam duze psowate, powinnam miec cos. Sprawdze i dam znac...jak cos kurierem poleci i do 14 dotrze.

Cioteczki kochane....przeciwienstwo Gapciowych gabarytow...prosze zagladajcie i hopajcie chociaz...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181399-Suka-Maltanczyk-W-TRAGICZNYM-STANIE?p=14256310#post14256310[/url]

Posted

[quote name='furciaczek']Mam duze psowate, powinnam miec cos. Sprawdze i dam znac...jak cos kurierem poleci i do 14 dotrze.[/QUOTE]
To posprawdzaj proszę, może się coś nada, wyślę Ci na PW mój adres domowy :) Mój ostatni zapas pojechał razem z moim kochanym tymczasem Warcisławem do domku stałego ... ojej ... mój Wars ... jak ja za nim tęsknię ... :(

Posted

[quote name='furciaczek']Dobra znalazlam, w blekitnym bedzie mu chyba do pyszczka nie??
Posle Wuniu jutro z samego rana smyczke i obrozke :)[/QUOTE]
To super, następny punkt odptaszony :)

Posted

[B]Wieści od Belki:[/B]
u Gapcia wszystko ok, ma się dobrze i jest na "swoim" miejscu, nakarmiony.
U Belki jest uszkodzony internet, mają uszkodzenie łącza i TP SA dało sobie na naprawę [B]3 [/B]dni.
rozliczenie wpływów należy założyć, że będzie we wtorek, dopiero wtedy dostanę info o wpływach na konto, chyba, że TP szybciej się upora, to wtedy mam info jutro i lecimy bez opóźnień informacyjnych.
To tak w telegraficznym skrócie :)
Jestem z Belką w kontakcie telefonicznym :)

Posted

[quote name='mmd']Zrobiło się -9 stopni, dobrze, że Gapciuś ma futerko porządne. Ale i tak w gnaty pewnie zimno.[/QUOTE]
ojejku ... ale futerko, fakt ma porządne, no i nakarmiony, więc ma co spalać na osłonę przez chłodem ...