Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']Viki znalazła dom???? Widziałam coś o gdyni, a później utknęłam przy mojej pracy. Ale wiadomość![/QUOTE]
Tak, zglosili sie bardzo mili Ludzie z Gdyni i Viki w niedziele jedzie do nowego domu:)

Posted

Cześć dziewczyny,

czytam kilka stron wstecz, ale za dużo tego. Dobrze zrozumiałam, że mamy podać [B]Wuni[/B] co zrobić z resztą kasy? Jak tam moje deklaracje zostały - to proszę [B]Wuniu[/B] rozdysponuj - tak jak uważasz :) Wiem, że zrobisz z nich dobry pożytek :)

Posted

[quote name='Ra_dunia']i znowu pyszności... a ja głooodna.... i nie mam pomysłu na obiad :([/QUOTE]
Ty nie masz pomysłu na obiad..:crazyeye::-o nieprawdopodobna rzecz...

[quote name='Asiaczek']Ja, z racji remontu kuchni, będę miała podgrzewane naleśniki z warzywkami w środku...
Dobrze, że mam mikrofalę...

Pzdr.[/QUOTE]
Brzmi smakowicie, jeszcze takich nie jadłam..:-o okazuje się, ze jeszcze wielu potraw nie kosztowałam:roll:

Posted

Naleśniki to taka uniwersalna "potrawa", że tam do środka można wszystko włozyć. Grzybki, pieczarki, warzywa, ser biały, twarożek, szpinak, dżemik, pasztetowa z cebulką, kaszaneczkę z cebulka... po prostu wsio:)

Pzdr.

Posted

Ren, prosze cos dla "zdrowotnosci"

[img]http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/eyeball-food.jpg[/img]

[video=youtube;szzamvSDPTk]http://www.youtube.com/watch?v=szzamvSDPTk[/video]

Posted

Elunia, super to!! :D:D:D:D Ty zawsze coś fajnego zapodasz:lol::diabloti:
I w końcu menu dla mnie..:p w fajnej wizualnej otoczce:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mozzarella na pomidorze i listku bazylii pychota....Caprese prawie:)
Zaraz spadam bo przyjezdza Ewa Marta po rzeczy na bazarek.
Do zobaczyska!

[img]http://chmurak.pl/pictures/78089_do-zobaczenia-na-stoku.jpg[/img]

Posted

Dzien dobry:)Dzisiaj ja zrobie kawunie, zapraszam.
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs055.ash2/36135_135898546426264_100000183587587_392718_5936677_n.jpg[/img]

Posted

Heloł Ciotki
Melduję, że żyję - dzisiaj pełny relaks - wreszcie.
Sama się sobie nie moge nadziwić:) Gdyby nie zaprawienie w bojach przez 10 lat roboty w wydawnictwie (wszystko zawsze na wczoraj;)), chyba bym z ta pracą nie wyrobiła. Obrona w środę i wakacjeeee!!!

Posted

[quote name='mmd']Heloł Ciotki
Sama się sobie nie moge nadziwić:) Gdyby nie zaprawienie w bojach przez 10 lat roboty w wydawnictwie (wszystko zawsze na wczoraj;)), chyba bym z ta pracą nie wyrobiła. Obrona w środę i wakacjeeee!!![/QUOTE]
tos miala tempo!!!!:)

Posted

[quote name='mmd']Heloł Ciotki
Sama się sobie nie moge nadziwić:) Gdyby nie zaprawienie w bojach przez 10 lat [B]roboty w wydawnictwie[/B] (wszystko zawsze na wczoraj;)), chyba bym z ta pracą nie wyrobiła. Obrona w środę i wakacjeeee!!![/QUOTE]

Ćwiczyłam zgadza się, ale to i tak tylko preludium do tempa pracy w gazecie codziennej. Ćwiczyłam ponad 10 lat, adrenalina na maksa.

Posted

Słyszałam, że to niezła jazda...
Najfajniej mi się pracowało w wydawnictwie, które robiło kalendarze, w dodatku tam pracowałam w dziale handlowym, a nie w redakcji ani DTP, więc nawet było w miarę spokojnie, tylko zaczynałam pracę w złym momencie, bo z końcem listopada :evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']A gdzie Wunia się podziała..? :roll: Mmd Ty wiesz.;)[/QUOTE]
Właśnie nie mam bladego pojęcia i też się zastanawiam.

Pewnie grzecznie się uczy, bo z nas dwóch to ona zawsze akuratna, a ja niesforna, ona zawsze na wszystko nauczona, a ja na to, co miałam ochotę :diabloti:
Ostatnio rozmawiałyśmy wczoraj wczesnym popołudniem.