Lu_Gosiak Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jeszcze tylko 3 dni i Gapcio bedziesz w domku:multi::multi: Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ta życzliwość dla całego świata wprost bijąca w oczy :lol::lol::lol: Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='RenW'][B]Ellig[/B], to Twój typ faceta?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Nie to moherowy ojciec, moj typ juz kiedys byl z filizanka w dloni, a na powaznie to ja nie jestem normalna....moj Tz ma "korzenie" wloskie, nie pisze byly bo nie jestesmy po tzw. rozwodzie, wyobrazacie sobie 32 lata malzenstwa?????????????? Quote
RenW Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ellig']Nie to moherowy ojciec, moj typ juz kiedys byl z filizanka w dloni, a na powaznie to ja nie jestem normalna....moj Tz ma "korzenie" wloskie, nie pisze byly bo nie jestesmy po tzw. rozwodzie, [B]wyobrazacie sobie 32 lata malzenstwa[/B]??????????????[/QUOTE] Kompletnie sobie tego nie wyobrażam...:D:D:D Quote
polubek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ej co tak pusto kto tu rządzi do...........???? Quote
RenW Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='polubek']ej co tak pusto kto tu rządzi do...........????[/QUOTE] :evil_lol:Nikt nie rządzi, bezkrólewie zapanowało:diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='polubek']ej co tak pusto kto tu rządzi do...........????[/QUOTE] Ja moge, ale buchalterii prowadzic nie bede ;);) Quote
Szarotka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='polubek']To tu też ci przypomnę ka(wunia) o 4[/QUOTE] Jestem ciekawa ktora to u mnie godzina ;);) Quote
polubek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 szarotka rachunek prosty ka(wunia) za 4 godzinki od teraz Quote
Szarotka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='polubek']szarotka rachunek prosty ka(wunia) za 4 godzinki od teraz[/QUOTE] To spisz tylko 4 godziny. Za 4 godziny bedzie u mnie 23. Quote
agata51 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gapciu, cudownie, że do swojego domku jedziesz :multi::multi::multi: Długo nie czekałeś, szczęściarzu ;) Melduję, że za maj swoją dyszkę wpaciłam - nie widzę w rozliczeniach. Quote
Wunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Wunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='agata51']Melduję, że za maj swoją dyszkę wpaciłam - nie widzę w rozliczeniach.[/QUOTE] Zaraz napiszę do Belki o wyciąg z konta Gapcia i wszystko naniosę ... koniec roku akademickiego ... koszmar ... :( Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 wunia o której to ka(wunie)podajesz? jak ja z pracy niedługo miałam wychodzić Quote
malibo57 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Czy to znaczy, że czerwcową wpłatę mogę podarować innej bidzie? Quote
Wunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='malibo57']Czy to znaczy, że czerwcową wpłatę mogę podarować innej bidzie?[/QUOTE] należy tak założyć, ale dajmy mu pojechać i zostać ;) Będę wysyłała PW jak będę miała potwierdzenie, że zostaje w DS ;) Quote
Sylwia M. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Długo mnie nie było. Bardzo się cieszę, że Gapcio znalazł domek :) [B]Wunia[/B] - widzę, że kawę podajesz teraz o innych porach ? :) Quote
Wunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] - widzę, że kawę podajesz teraz o innych porach ? :)[/QUOTE] zaspałam dzisiaj ... :oops::oops::oops: Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Wunia']zaspałam dzisiaj ... :oops::oops::oops:[/QUOTE] tak ty zaspałaś a szarotka mnie............. Quote
Szarotka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='polubek']tak ty zaspałaś a szarotka mnie.............[/QUOTE] Co niby ??? Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Szarotka']Co niby ???[/QUOTE] spała albo zapomniała :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts