Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW'][B]Ellig[/B], to Twój typ faceta?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Nie to moherowy ojciec, moj typ juz kiedys byl z filizanka w dloni, a na powaznie to ja nie jestem normalna....moj Tz ma "korzenie" wloskie, nie pisze byly bo nie jestesmy po tzw. rozwodzie, wyobrazacie sobie 32 lata malzenstwa??????????????

Posted

[quote name='Ellig']Nie to moherowy ojciec, moj typ juz kiedys byl z filizanka w dloni, a na powaznie to ja nie jestem normalna....moj Tz ma "korzenie" wloskie, nie pisze byly bo nie jestesmy po tzw. rozwodzie, [B]wyobrazacie sobie 32 lata malzenstwa[/B]??????????????[/QUOTE]
Kompletnie sobie tego nie wyobrażam...:D:D:D

Posted

[quote name='polubek']ej co tak pusto kto tu rządzi do...........????[/QUOTE]
:evil_lol:Nikt nie rządzi, bezkrólewie zapanowało:diabloti::diabloti:

Posted

Gapciu, cudownie, że do swojego domku jedziesz :multi::multi::multi: Długo nie czekałeś, szczęściarzu ;)

Melduję, że za maj swoją dyszkę wpaciłam - nie widzę w rozliczeniach.

Posted

Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

Posted

[quote name='agata51']Melduję, że za maj swoją dyszkę wpaciłam - nie widzę w rozliczeniach.[/QUOTE]
Zaraz napiszę do Belki o wyciąg z konta Gapcia i wszystko naniosę ... koniec roku akademickiego ... koszmar ... :(

Posted

[quote name='malibo57']Czy to znaczy, że czerwcową wpłatę mogę podarować innej bidzie?[/QUOTE]
należy tak założyć, ale dajmy mu pojechać i zostać ;) Będę wysyłała PW jak będę miała potwierdzenie, że zostaje w DS ;)

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] - widzę, że kawę podajesz teraz o innych porach ? :)[/QUOTE]
zaspałam dzisiaj ... :oops::oops::oops: