Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Szukamy transportu z Lodzi do Milicza lub okolic. Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kawusia dla polubka:) [img]http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg[/img] Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Milego dnia:) Poczekam na ka(Wunie).... A na razie dla tych co juz wstali..... [img]http://www.blog.mediafun.pl/foto/2007-06/kawa.jpg[/img] Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [B]Myśl na Dziś[/B] [IMG]http://66.90.73.236/app-create/images/2010-05-18/1349534293-o0518151632-1.jpg[/IMG]Mózg jest tylko wykonawcą .Szefem jest serce. Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Witam wszystkich wtorkowo i deszczowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dziekuje za ka(Wunie), dzisiaj trzymamy kciuki....Dzien trzymania kciukow!:) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='polubek']wunia jak śmigniesz spać i mi ka(wuni) nie dasz to normalnie uduszę[/QUOTE] [quote name='polubek']ciotka mmd stawiaj polubkowi ka(wunie) po pracy ale już[/QUOTE] [quote name='Isadora7']popieram polubka[/QUOTE] ależ był atak ... a ja sobie już spałam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Mało mnie dziś na dogo będzie, bo mam masę spraw do zrobienia :shake::shake::shake: W razie cosik do jestem pod telefonem, ale na dogo też będę zaglądać :roll: Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Witam Gapcia, Wszystkich i dziękuję za ka(Wunię). Przyłączam się do trzymania kciuków. Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ellig']Kawusia dla polubka:) [IMG]http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg[/IMG][/QUOTE] ellig dzięki dopiero dorwałam się do kompa ale zasilacz w nim już pracował przed 7 [quote name='Wunia']Witam wszystkich wtorkowo i deszczowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:[/QUOTE] i wunia też dziękuję za ka(wunie) dzisiaj normalnie będę chodzić pijana po takiej ilości ka(wuni) :diabloti: :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 czy można jakoś przyspieszyć czas, żeby była już 18ta?? Quote
RenW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']czy można jakoś przyspieszyć czas, żeby była już 18ta??[/QUOTE] Nie da rady...:shake:;) Polubkowa daj jedną kawę, bo przed nosem masz dwie:crazyeye::crazyeye::diabloti: Witaski, we wtorkowy - wiekopomny!:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']czy można jakoś przyspieszyć czas, żeby była już 18ta??[/QUOTE] U mnie już jest. Przesunąłem wskazówki w budziku. :cool3: Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']czy można jakoś przyspieszyć czas, żeby była już 18ta??[/QUOTE] tak przestaw sobie zegarek chcesz 18? mówisz i masz [IMG]http://www.ritavespa.com/GRAFMIX/zegar22.jpg[/IMG] Quote
RenW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Cajus JB']U mnie już jest. Przesunąłem wskazówki w budziku. :cool3:[/QUOTE] O widzisz[B] Ra, [/B]idź wzorem Wujaszka i też będziesz mieć 18-stą:D:D:D Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Isadora7']kaaaaaaaaaaaaaaaaaa(Wunie) poproszę[/QUOTE] czego się drzesz ciotka? :mad: :evil_lol: :mad: ka(wunia) jest to ją bierz Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 o matko....teraz tez porywam ka(Wunie) ale w okolicach 17 poprosze cos zdecydowanie mocniejszego:) Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 to jak jużjest 18ta, to ja się pytam jak po wizycie? ;) I kurcze muszę sobie nadgodziny wpisać bo widać w pracy się zasiedziałam :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 no to macie Ciotki i Wujkowie na pośmianie się, to dialog Ciotek na jednym z bazarków :D:D:D macie jakiś doświadczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE]Ale fajny bazarek :) Szkoda tylko, że nie ma siusiaków wieprzowych :D[/QUOTE] [QUOTE]Siusiaki nie mieszczą się do kopert:)[/QUOTE] [QUOTE]Zawsze można obciąć w kilku miejscach :eviltong: Jak moja suczyca dorwie się do sisiora, to jakby psa w domu nie było :evil_lol:[/QUOTE] [QUOTE]Moja za to biegała z nim po działce i waliła nim o wszystko. Samochód, nogi, płotki, w końcu się na niego nadziała i się obraziła :) trzeba było pociąć...[/QUOTE][QUOTE]ja peniski wołowe kiedys kupilam i rabałam siekiera w piwnicy na drobne bo mi suka chciała okna powybijac takim byczym kutafongiem hihi[/QUOTE] Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja nie mam...Doswiadczen :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja kupowałam mojemu pokrojone (dawno już nie miał:diabloti:) a moja mama zabierała psiurowi, bo jej śmierdziało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']no to macie Ciotki i Wujkowie na pośmianie się, to dialog Ciotek na jednym z bazarków :D:D:D macie jakiś doświadczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ło matko, aż się popłakałam i umazałam czytając to w pracy (na zajęciach ze studsami!!) .. :megagrin: .. następnym razem poproszę o wyraźny warning, żeby czytać wyłącznie po godzinach służbowych .. Quote
Recommended Posts