polubek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='RenW']Ciekawe o której polubek wstanie..?! To dla [B]polubka[/B]....[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:fSeiVdZ-n7-XsM:http://przepisy.net/img/przepis/4009/kawa-z-rumem-i-bita-smietana_979_7.jpg[/IMG]:loveu::loveu: W razie czego przygrzej se w mikrofali! :D:D:D:D[/QUOTE] oj ren wielkie dzięki ka(Wunie) Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witaj Gapciu. Witajcie Wszyscy. :lol: Dziś ka(Wunię) Pijemy bez formułki? Men był wczoraj super. Choć nie w moim typie. Za bardzo ukwiecony. :evil_lol: Quote
polubek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='cajus jb']witaj gapciu. Witajcie wszyscy. :lol: Dziś ka(wunię) pijemy bez formułki? Men był wczoraj super. Choć nie w moim typie. Za bardzo ukwiecony. :evil_lol:[/quote] ano cajus chyba bez formułki. :razz: Ja dostałam ka(wunię ) od ren, :eviltong: już narzekają na moje wykonanie ka(wuni). :angryy: :angryy: :angryy: Dzisiaj tą przyjemność zostawiam wuni a ja wypad na uczelnię. :shake: Błłłłe już mam dosyć :flop: Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Rozumiem.Jak tak można. :mad: Ja prawie codziennie rano parze kawę pewnej pięknej kobiecie i tylko raz była w miarę dobra. :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Ka(Wunią) cała noc pachniało :cool3::cool3: Witam wszystkich niedzielkowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
RenW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witajcie!!:lol: Dzięki za ka(Wunię).. dopiero teraz dobiłam:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 O widze, ze Wunia jest, bo ostatnio co przyszlam to Jej nie bylo :):) Quote
ilon_n Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Cajus JB']... Men był wczoraj super. Choć nie w moim typie. Za bardzo ukwiecony. :evil_lol:[/QUOTE] znaczy, Cajus, men dla Ciebie ogólnie OK, ale nieodpowiednia propozycja ukwiecenia?? :-o ..to od jutra chyba sama będę parzyć sobie kawę .. :icon_roc::question: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='polubek']ufff już kolejny zjazd odbębniony.[/QUOTE] A gdzie zjezdzalas ?? Frodo ma szanse na domek ?? Quote
polubek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Szarotka']A gdzie zjezdzalas ?? [/QUOTE] na uczelni byłam. zachciało się na stare lata nauki to teraz trzeba cierpieć Quote
RenW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Szarotka']A gdzie zjezdzalas ?? Frodo ma szanse na domek ??[/QUOTE] Polub edukuje się zaocznie bodajże.... Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='polubek']na uczelni byłam. zachciało się na stare lata nauki to teraz trzeba cierpieć[/QUOTE] [quote name='RenW']Polub edukuje się zaocznie bodajże....[/QUOTE] Bedziesz za madra ;);) Quote
polubek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Szarotka']Bedziesz za madra ;);)[/QUOTE] a jakże. wtedy żaden [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/3522/jelen2.gif[/IMG]już mi nie będzie potrzebny. wtedy sama na siebie zarobię zresztą tak jak i teraz Quote
polubek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Szarotka']A czemu chcesz byc jeleniem ??[/QUOTE] a nie ja będę łanią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='polubek']a nie ja będę łanią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] O u nas jest ich duzo :):) Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witaj Gapciu. Witajcie Cioteczki. Kolejny pracowity wieczór się zaczyna. Quote
Wunia Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='polubek']na uczelni byłam. zachciało się na stare lata nauki to teraz trzeba cierpieć[/QUOTE] znam ten ból ... Quote
Wunia Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 OOOOOOOO, Ciotka Szarotka się znalazła :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Wunia']Lecę spać ... dobranockowe pa, pa ...[/QUOTE] A co tak wczesnie ??:):) Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Witam wszystkich poniedzialkowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć i czołem, wpadam na chwilę, porywam kaWunię, lecę na dalsze wątki - od jutra znowu mnie nie ma... melduję się z powrotem w czwartek wieczorem... Mam nadzieję, że do tego czasu Ciotki Gapcia wyadoptują ;) Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Ra_dunia']Mam nadzieję, że do tego czasu Ciotki Gapcia wyadoptują ;)[/QUOTE] oj, tak bardzo bym chciała ... a telefon milczy jak zaklęty ... Quote
Recommended Posts