RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Polozyla sie o 3:00 a wstala o 4:45 , tylko ludzi po nocy nie budzi............;) [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs352.snc3/29201_418486294714_148674989714_5441111_5709270_n.jpg[/img][/QUOTE] No NIE Cioteczka tak nie można.. :mad:gdzie higieniczny tryb życia??;):diabloti: Leje i leje...:shake::shake: Quote
wojtuś Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Kochani Witam:) Mamy znowu szczeniaki w Kieleckim Zajrzyjcie proszę może coś Cioteczkom poradzimy:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185518-Mała-suka-i-jej-7-szczeniaków-pilnie-potrzebuje-choćby-DT.-Grozi-im-kielecki-schron[/URL]-( Buziaki i pozdrowienia:):) Quote
ilon_n Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Witam wszystkich z Piernikowa :p Spijam prędziutko kaWunię - dzięki bardzo! I śmigam do praculki .. ehh .. narobiło się zaległości .. nz nz nz Quote
Cajus JB Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jestem. Dziękuję za ka(Wunię). Witam Gapcia i Wszystkich odwiedzających. Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ale ruch u Gapcia, każdy tylko za ka(Wunię) i wybywa:D:D:D:D:D:D Quote
polubek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 no niestety łikjeny ciepłe się zaczynają. wpadłam ze szkoły skonana jak rzadko kiedy, wrrrrrrrrr tak dają popalić na uczelni że nawet nie ma kiedy zajrzeć na wątki, ledwo co z partyzanta zaglądałam czasem przez telefon. tfu shit co za buda :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']Ale ruch u Gapcia, każdy tylko za ka(Wunię) i wybywa:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] Weszlam na watek , na ktory zaprosil Wojtus i zobaczcie jak sobie dziewczynki poczynaja, chcialam Was zaprosic ale teraz to leccie tam z palami:):):) Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Weszlam na watek , na ktory zaprosil Wojtus i zobaczcie jak sobie dziewczynki poczynaja, chcialam Was zaprosic ale teraz to leccie tam z palami:):):) Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Lecę sprawdzić:scared::eek2: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Naszej[B] Ellig[/B] sie oberwało....:shake::angryy:nerwowo... A gdzie Wunia??:roll: Wuuuuuniaa Kobito chociaż przywitaj się!!!:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']Naszej[B] Ellig[/B] sie oberwało....:shake::angryy:nerwowo... A gdzie Wunia??:roll: Wuuuuuniaa Kobito chociaż przywitaj się!!!:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Jak widac "zadymiar" nie brakuje.....to juz nie pierwsza akcja Tej panienki, ciekawe do jakiego kraju europejskiego je wyadoptowuje? Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Jestem, jestem, jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: Teraz już większy luzik będzie u mnie, więc będę już na wątku ;) Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']Jestem, jestem, jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: Teraz już większy luzik będzie u mnie, więc będę już na wątku ;)[/QUOTE] Masz być, bo wpierdziel:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma tłumaczenia:diabloti: Że nie wypomnę.. kawy nie robi, streszczeń nie ma, z ludźmi się nie wita, nie żegna.. ja nie wiem:shake: A teraz cicho, bo boks będę oglądać...:p:diabloti: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']Masz być, bo wpierdziel:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma tłumaczenia:diabloti: Że nie wypomnę.. kawy nie robi, streszczeń nie ma, z ludźmi się nie wita, nie żegna.. ja nie wiem:shake: A teraz cicho, bo boks będę oglądać...:p:diabloti:[/QUOTE] :Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu: Quote
polubek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']:Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] a mnie to ciotka ren za mało o............. u szczyli. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mało mało więcej by się zdało :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='polubek']a mnie to ciotka ren za mało o............. u szczyli. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mało mało więcej by się zdało :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE] Tym razem było polubownie [B]polubek[/B]....żeby mi to było po raz ostatni:mad::mad::evil_lol::evil_lol::diabloti: następnym razem monitor Cię nie uchroni!:eviltong::p Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']:Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:A Ty czego..?! :diabloti:Ciebie i tak traktuję bardzo pobłażliwie i z dużą dawką życzliwości:D:D:D:D:D:D Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']:loveu::loveu::loveu:A Ty czego..?! :diabloti:Ciebie i tak traktuję bardzo pobłażliwie i z dużą dawką życzliwości:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] no wiem, wiem przecież :oops::oops: Dlatego Tobie :buzi::buzi::buzi: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']no wiem, wiem przecież :oops::oops: Dlatego Tobie :buzi::buzi::buzi:[/QUOTE] Oj.. aleś mnie obśliniła:D:D:D:D:D:diabloti: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Jakoś to przeżyjesz :megagrin::megagrin::megagrin: Nie codziennie się tak zdarza :diabloti: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']Jakoś to przeżyjesz :megagrin::megagrin::megagrin: Nie codziennie się tak zdarza :diabloti:[/QUOTE] No przeżyje....:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::grins: jakiegoś mena byś podesłała, co by tak chciał cmokać..:cool3::cool3: macie chyba duży wybór w Łodzi...:great::wink:.....:sg168: Aaaa miałam Cię pochwalić...:happy1::Rose::Rose::Rose: Mama mi kanał przełączyła..:bigcry::bigcry::bigcry: która będzie mi boks relacjonować..?:diabloti: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='RenW'] jakiegoś mena byś podesłała, co by tak chciał cmokać..:cool3::cool3: macie chyba duży wybór w Łodzi...:great::wink:.....:sg168: [/QUOTE] w domu mam nadmiar ... [quote name='RenW']Aaaa miałam Cię pochwalić...:happy1::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] a to za co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia'][B]w domu mam nadmiar[/B] ... a to za co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] No to który Ci zbywa..?:diabloti: Nie będę wybrzydzać;) Byle ruchawy był i pracowity...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "fajki zupełnie aut poszły won".....:sg168:....:mdrmed: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']No to który Ci zbywa..?:diabloti: Nie będę wybrzydzać;) Byle ruchawy był i pracowity...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to TZ-a mojego Ci nie wyślę, bo już przesypia w fotelu całe popołudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostaje młodzież :diabloti: [quote name='RenW']"fajki zupełnie aut poszły won".....:sg168:....:mdrmed:[/QUOTE] no, poszły won - fakt :multi::multi::multi: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']to TZ-a mojego Ci nie wyślę, bo już przesypia w fotelu całe popołudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostaje młodzież :diabloti: no, poszły won - fakt :multi::multi::multi:[/QUOTE] No widzisz:klacz::klacz::cool2:, jeszcze buziaka Ci przyfanzole:calus::buzi::buzi: Dawaj TZ-a, nie wyeksplatowany chyba, cosik z niego wykrzesam..:cool3::diabloti::diabloti:generalnie to stawiam na doświadczenie, coś mnie młodziki nie kręcą:niewiem::vamp:.. chociaż taki świeżak...:-o:razz: Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Men dla Reni juz czeka z poranna kawka:) [img]http://photos.nasza-klasa.pl/5842835/1076/other/std/3f8bdc9730.jpeg[/img] Quote
Recommended Posts