Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Polozyla sie o 3:00 a wstala o 4:45 , tylko ludzi po nocy nie budzi............;)

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs352.snc3/29201_418486294714_148674989714_5441111_5709270_n.jpg[/img][/QUOTE]
No NIE Cioteczka tak nie można.. :mad:gdzie higieniczny tryb życia??;):diabloti:
Leje i leje...:shake::shake:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochani Witam:)
Mamy znowu szczeniaki w Kieleckim
Zajrzyjcie proszę może coś Cioteczkom poradzimy:)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185518-Mała-suka-i-jej-7-szczeniaków-pilnie-potrzebuje-choćby-DT.-Grozi-im-kielecki-schron[/URL]-(

Buziaki i pozdrowienia:):)

Posted

Witam wszystkich z Piernikowa :p
Spijam prędziutko kaWunię - dzięki bardzo!
I śmigam do praculki .. ehh .. narobiło się zaległości .. nz nz nz

Posted

no niestety łikjeny ciepłe się zaczynają. wpadłam ze szkoły skonana jak rzadko kiedy, wrrrrrrrrr tak dają popalić na uczelni że nawet nie ma kiedy zajrzeć na wątki, ledwo co z partyzanta zaglądałam czasem przez telefon. tfu shit co za buda :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='RenW']Ale ruch u Gapcia, każdy tylko za ka(Wunię) i wybywa:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
Weszlam na watek , na ktory zaprosil Wojtus i zobaczcie jak sobie dziewczynki poczynaja, chcialam Was zaprosic ale teraz to leccie tam z palami:):):) Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ellig']Weszlam na watek , na ktory zaprosil Wojtus i zobaczcie jak sobie dziewczynki poczynaja, chcialam Was zaprosic ale teraz to leccie tam z palami:):):) Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Lecę sprawdzić:scared::eek2:

Posted

Naszej[B] Ellig[/B] sie oberwało....:shake::angryy:nerwowo...
A gdzie Wunia??:roll: Wuuuuuniaa Kobito chociaż przywitaj się!!!:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Naszej[B] Ellig[/B] sie oberwało....:shake::angryy:nerwowo...
A gdzie Wunia??:roll: Wuuuuuniaa Kobito chociaż przywitaj się!!!:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Jak widac "zadymiar" nie brakuje.....to juz nie pierwsza akcja Tej panienki, ciekawe do jakiego kraju europejskiego je wyadoptowuje?

Posted

[quote name='Wunia']Jestem, jestem, jestem :loveu::loveu::loveu::loveu:
Teraz już większy luzik będzie u mnie, więc będę już na wątku ;)[/QUOTE]
Masz być, bo wpierdziel:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma tłumaczenia:diabloti:
Że nie wypomnę.. kawy nie robi, streszczeń nie ma, z ludźmi się nie wita, nie żegna.. ja nie wiem:shake:
A teraz cicho, bo boks będę oglądać...:p:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Masz być, bo wpierdziel:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma tłumaczenia:diabloti:
Że nie wypomnę.. kawy nie robi, streszczeń nie ma, z ludźmi się nie wita, nie żegna.. ja nie wiem:shake:
A teraz cicho, bo boks będę oglądać...:p:diabloti:[/QUOTE]
:Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']:Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

a mnie to ciotka ren za mało o............. u szczyli. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mało mało więcej by się zdało :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='polubek']a mnie to ciotka ren za mało o............. u szczyli. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mało mało więcej by się zdało :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE]
Tym razem było polubownie [B]polubek[/B]....żeby mi to było po raz ostatni:mad::mad::evil_lol::evil_lol::diabloti: następnym razem monitor Cię nie uchroni!:eviltong::p

Posted

[quote name='Wunia']:Rose::Rose::Rose::Rose: a za Twoimi Ren opierdantami tęskniłam strasznie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:A Ty czego..?! :diabloti:Ciebie i tak traktuję bardzo pobłażliwie i z dużą dawką życzliwości:D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']:loveu::loveu::loveu:A Ty czego..?! :diabloti:Ciebie i tak traktuję bardzo pobłażliwie i z dużą dawką życzliwości:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
no wiem, wiem przecież :oops::oops:
Dlatego Tobie :buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='Wunia']no wiem, wiem przecież :oops::oops:
Dlatego Tobie :buzi::buzi::buzi:[/QUOTE]
Oj.. aleś mnie obśliniła:D:D:D:D:D:diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Jakoś to przeżyjesz :megagrin::megagrin::megagrin: Nie codziennie się tak zdarza :diabloti:[/QUOTE]
No przeżyje....:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::grins: jakiegoś mena byś podesłała, co by tak chciał cmokać..:cool3::cool3: macie chyba duży wybór w Łodzi...:great::wink:.....:sg168:
Aaaa miałam Cię pochwalić...:happy1::Rose::Rose::Rose:
Mama mi kanał przełączyła..:bigcry::bigcry::bigcry: która będzie mi boks relacjonować..?:diabloti:

Posted

[quote name='RenW'] jakiegoś mena byś podesłała, co by tak chciał cmokać..:cool3::cool3: macie chyba duży wybór w Łodzi...:great::wink:.....:sg168: [/QUOTE]
w domu mam nadmiar ...
[quote name='RenW']Aaaa miałam Cię pochwalić...:happy1::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
a to za co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Wunia'][B]w domu mam nadmiar[/B] ...

a to za co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]
No to który Ci zbywa..?:diabloti: Nie będę wybrzydzać;) Byle ruchawy był i pracowity...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
"fajki zupełnie aut poszły won".....:sg168:....:mdrmed:

Posted

[quote name='RenW']No to który Ci zbywa..?:diabloti: Nie będę wybrzydzać;) Byle ruchawy był i pracowity...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
to TZ-a mojego Ci nie wyślę, bo już przesypia w fotelu całe popołudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostaje młodzież :diabloti:
[quote name='RenW']"fajki zupełnie aut poszły won".....:sg168:....:mdrmed:[/QUOTE]
no, poszły won - fakt :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Wunia']to TZ-a mojego Ci nie wyślę, bo już przesypia w fotelu całe popołudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostaje młodzież :diabloti:

no, poszły won - fakt :multi::multi::multi:[/QUOTE]
No widzisz:klacz::klacz::cool2:, jeszcze buziaka Ci przyfanzole:calus::buzi::buzi:
Dawaj TZ-a, nie wyeksplatowany chyba, cosik z niego wykrzesam..:cool3::diabloti::diabloti:generalnie to stawiam na doświadczenie, coś mnie młodziki nie kręcą:niewiem::vamp:.. chociaż taki świeżak...:-o:razz: