majqa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jeśli możesz i zechcesz pomóc, porozsyłaj wątek, a to już duża pomoc. Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tylko się zamelduję, bo mądrych pomysłów brak. Właściwie, to i głupich brak.. Quote
majqa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ockniesz się Nikuś, odbierz PW. Ponieważ masz zapchaną skrzynkę, oczyść ją proszę i nim coś mi odpiszesz, cokolwiek wyślesz, poczekaj moment na jeszcze jedną wiadomość ode mnie (coś mi ważnego umknęło, przepraszam). Quote
nika28 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='majqa']Macie tę działkę ogrodzoną? Jest obok jakiś ludzki człowiek, który, gdyby się podjął tego dokarmiałby go, mając dostarczoną karmę?[/QUOTE] Działka jest ogrodzona, mamy też na niej boks z budą. Jakiś sąsiad pewnie mógłby go dokarmić, ale ten psiak potrzebowałby też jakiegoś kontaktu z człowiekiem... Majqa, skrzynkę trochę oczyściłam, ale wysłałam już PW do Ciebie... Dzisiaj pojawiło się światełko w tunelu, ale napiszę wszystko jak już będę wiedziała na 100% Quote
Isadora7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Piekny wielkopies. Oby znalazł swoją przystań. Quote
asiulek-85 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nika trzymam kciuki,żeby coś się udało zoorganizować Quote
majqa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='nika28']Działka jest ogrodzona, mamy też na niej boks z budą. Jakiś sąsiad pewnie mógłby go dokarmić, ale ten psiak potrzebowałby też jakiegoś kontaktu z człowiekiem... Majqa, skrzynkę trochę oczyściłam, ale wysłałam już PW do Ciebie... (...) [/QUOTE] Nikuś, no to już jest coś. Na ten moment trzeba myśleć krótszym dystansem, czyli zabezpieczyć go, bo... Jeśli trafi na Kosodrzewiny kontakt z człowiekiem będzie miał tylko... No właśnie, to "tylko" znasz. :-( Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O kontakt z człowiekiem będziemy się martwic później - teraz ważne podstawowe bezpieczeństwo - ratujące życie. Wiadomo coś? Quote
nika28 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='nika28'] Dzisiaj pojawiło się światełko w tunelu, ale napiszę wszystko jak już będę wiedziała na 100%[/QUOTE] Niestety żona Pana nie pozwoliła na psa. Pan chciał go wziąć na DT... Quote
nika28 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Podniosę biedaka... Ogłoszeń narobiłam, może będzie jakiś odzew. Nie na widzę ludzi :-( Quote
majqa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Odzew może być kiepski lub chętni mogą się zacząć wahać. Nie znamy wieku psa, charakteru, praktycznie niewiele wiemy poza tym, że jest biedny, bezdomny i piękny. Porozsyłałaś PW? Quote
nika28 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='majqa']Porozsyłałaś PW?[/QUOTE] Jeszcze nie, majquś, ja się nie wyrabiam czasowo :-( Jutro rano usiądę i wszystko powysyłam. Dzisiaj nie dam rady :-( Quote
Isadora7 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='majqa']Pędź odespać, szkoda oczek. :-([/QUOTE] Przyganiał kocioł garnkowi :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
zuzlikowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Psiak jest przecudny...kochana, teraz trzeba by go jakoś bezpośrednio zabezpieczyć...nie dokładnie przeczytałam wątek(czas:-(), ale jeśli masz choć najmniejszą możliwość wzięcia go na działkę,gdzie będzie dokarmiany,będzie miał swoje miejsce, będzie bezpieczny, to nie patrz teraz na mały kontakt z ludźmi...o to będziemy się martwić potem,[B]teraz najważniejsze jego bezpieczeństwo i pełny brzuch![/B] A warto poznać go trochę i ogłaszać...ogłaszać...ogłaszać!!!! Widziałam,że ogłoszenia robiłaś, to allegro też byłoby dobrym sposobem na zwiększenie zainteresowania psiakiem...jeśli nie znajdziesz nikogo do jego zrobienia, daj znać -zrobię! Quote
nika28 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Widziałam,że ogłoszenia robiłaś, to allegro też byłoby dobrym sposobem na zwiększenie zainteresowania psiakiem...jeśli nie znajdziesz nikogo do jego zrobienia, daj znać -zrobię![/QUOTE] Allegro ma, ale na krótko bo podmieniłam go z psiakiem który wczoraj pojechał do domu... Dzięki zuzlikowa :-( Quote
zuzlikowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='nika28']Allegro ma, ale na krótko bo podmieniłam go z psiakiem który wczoraj pojechał do domu... Dzięki zuzlikowa :-([/QUOTE] Jakby było trzeba czegoś w czym mogę pomóc...pisz! Quote
asiulek-85 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A wiadomo czy on nadal tam jest? A moze ci państwo u których lezy pod bramą wezmą go choć na jakiś czas zeby nie leżał na ulicy... Jej nie wiem co wymyśleć... Quote
Recommended Posts