RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='belka123']widze ze dzisiaj znowu inna tematyka, co slychac? .... a poza tym to trzymajcie kciuki bo dzisiaj jade z Kubusiem na przeswietlenie tylnych i chyba przednich lap bo mu sie narosl na przedniej zrobila, ruszamy na walke z dysplazja[/QUOTE] Znam ten ból, mocno trzymamy:bigok::kciuki::kciuki: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Ra_dunia']A jakie? Zielone?[/QUOTE] [quote name='RenW']Uuuu, Ciotka inne dopalacze stosuje:roll:[/QUOTE] Ja tam mam dożylne z obsługą raz na kwartał ;) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Wunia']Ja tam mam dożylne z obsługą raz na kwartał ;)[/QUOTE] Coś mnie słuchy doszły;) Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Wunia']Powodzenia Belka ;)[/QUOTE] Powodzenia! O jedzeniu nie gadam...Ide zrobic sobie kawe i co nieco ogarnoc to i owo...:) Quote
Ra_dunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='belka123']trzymajcie kciuki bo dzisiaj jade z Kubusiem na przeswietlenie tylnych i chyba przednich lap bo mu sie narosl na przedniej zrobila, ruszamy na walke z dysplazja[/QUOTE] Kciuki zaciśnięte! Będzie dobrze, zobaczysz. [quote name='RenW']A to czasem nie pigułka gwałtu była..:ekmm: zastanawiające...:-?:icon_roc::wink:....:ices_bla: [/QUOTE] Kurcze? Mówisz? Ale tak w pracy? Przy wszystkich... bo to, że nie zauważyłam, to akurat mnie nie dziwi, bo ponoć po tych tabletkach to się film urywa i pamięć traci... Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Ra_dunia'] Kurcze? Mówisz? Ale tak w pracy? Przy wszystkich... bo to, że nie zauważyłam, to akurat mnie nie dziwi, bo ponoć po tych tabletkach to się film urywa i pamięć traci...[/QUOTE] Nie wiem, to luźne dywagacje, spekulacje...;)jeszcze nikt na mnie nie próbował, nie wiem czy żałować??:evil_lol::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witajcie drogi ciotki Gapinderowe, wpadam z porannym usmiechem :):) i potem biore sie do pracy, wracam wieczorem :):) i bede ludzi molestowac na konto 3 psow a raczej 4 psow bo w jednym zestawie to para :):) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witaj[B] Szarotka[/B], witaj[B] Sylwia[/B]:lol::lol: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witajcie ale ja juz odbywam. Musialam uzupelnic watek Henia, bo sie zrobilo bezcholowie :):) Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przelałam dzisiaj kolejną ratę z bazarku Gapcia (60 zyla). 10 IV pójdzie moja miesięczna deklaracja. Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Moja deklaracja i za bazarek dotra lada moment :):) Quote
amica Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witajcie cioteczki. U Was zawsze tak dużo się dzieje i jest tak wesoło. Ciesząc się że Gapcio ma taki cudowny hotelik i opiekę, bardzo Was gorąco chce poprosić: [B][COLOR=Red]Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookiesia. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG] Osobiście dawałam fanty:)[/COLOR][/B][COLOR=Red] [COLOR=Red]Przy okazji poznacie cudowną Iskierkę, ja się w niej zakochałam Gapcio też by się zakochał.[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B][U][COLOR=#0000ff][URL="http://www.dogomania.pl/threads/182738-Tworze-Lubisz-dobry-film-A-adnAE-biA-uterie-Iskierka-zaprasza-8-04-10-godz-21-00?p=14382099#post14382099"]http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099[/URL][/COLOR][/U] Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cioteczki idzcie kupcie te pare filmow co zostalo :) ceny przystepne a malutka ma klopoty z tylnymi lapkami :(:( Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='amica']Witajcie cioteczki. U Was zawsze tak dużo się dzieje i jest tak wesoło. Ciesząc się że Gapcio ma taki cudowny hotelik i opiekę, bardzo Was gorąco chce poprosić: [B][COLOR=Red]Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookiesia. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG] Osobiście dawałam fanty:)[/COLOR][/B][COLOR=Red] [COLOR=Red]Przy okazji poznacie cudowną Iskierkę, ja się w niej zakochałam Gapcio też by się zakochał.[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B][U][COLOR=#0000ff][URL="http://www.dogomania.pl/threads/182738-Tworze-Lubisz-dobry-film-A-adnAE-biA-uterie-Iskierka-zaprasza-8-04-10-godz-21-00?p=14382099#post14382099"]http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099[/URL][/COLOR][/U][/QUOTE] [quote name='Szarotka']Cioteczki idzcie kupcie te pare filmow co zostalo :) ceny przystepne a malutka ma klopoty z tylnymi lapkami :(:([/QUOTE] Byłam i misia zaklepałam ;) Quote
belka123 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 witam, diagnoza sie potwierdzila, dysplazja obu stawow, gorzej z prawa lapa, za tydzien albo dwa operacja, Kubek dostal glupiego jasia i dwie osoby go nosily wszedzie Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='belka123']witam, diagnoza sie potwierdzila, dysplazja obu stawow, gorzej z prawa lapa, za tydzien albo dwa operacja, Kubek dostal glupiego jasia i dwie osoby go nosily wszedzie[/QUOTE] Biedny Piesio. Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='belka123']rozliczenie na mailu[/QUOTE] post rozliczeniowy uzupełniony ;) Dzięki Belka za wyciąg ;) Przykro mi z powodu stawów Kuby :( Quote
Borówka16 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pytam ponownie ,czy Gapcio ma ogłoszenia ? Błagam ,ruszcie coś.. Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Borówka16']Pytam ponownie ,czy Gapcio ma ogłoszenia ? Błagam ,ruszcie coś..[/QUOTE] Gapiowe ogłoszenia ruszą po doleczeniu i kastracji. Quote
furciaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czy mamy na sali wlascicieli kotow?? Beda duuuze drapaki , tunelek koci na sprzedarz...cynka dostalam :D Quote
Recommended Posts