Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

poofowałam gdzie mogłam, aż mi wstyd :oops::oops::oops::oops::oops:
Do Biafry poszło PW, do Camary mail, bo skrzynkę na PW chyba ma zapchaną troszkę ;)
Jeszcze pospamuję znajomych ...
Teraz biorę się za spisanie deklaracji, bo goście mogą przyjść a tu bałagan :shake::shake::shake:

Posted

Macie na oku jakis hotelik/ DT??

Przychodzi mi do glowu hotel pod Toruniem, moje prywatne psy tam hoteluje jak jest potrzeba- maja podejscie do futer, doswiadczenie z molosami. Normalnie 25zl doba ale moge zadzwonic i ponegocjowac cene.

Posted

[quote name='furciaczek']Macie na oku jakis hotelik??[/QUOTE]
Nic nie mogliśmy załatwiać, bo w zasadzie to byliśmy przyblokowani przez autora wątku, ale dziś już sprzątam i myślę ...
brana była pod uwagę mariamc (ale są wątpliwości) ja osobiście myślałam o Jamorze, on by sobie dał z nim radę, ale nie wiem nawet czy ma jakieś miejsce :( ale teraz zajęłam się jak już sama furciaczku zauważyłaś offowaniem i spamowaniem :)

Posted

[quote name='furciaczek']Macie na oku jakis hotelik/ DT??

Przychodzi mi do glowu hotel pod Toruniem, moje prywatne psy tam hoteluje- maja podejscie do futer, doswiadczenie z molosami. Normalnie 25zl doba ale moge zadzwonic i ponegocjowac cene.[/QUOTE]
Rozmawiałyśmy z Wunią, jest parę pomysłów, trzeba się podowiadywać ale oczywiście Furciaczku, jeśli jesteś w stanie dopytać, czy, za ile, na jakich warunkach... :-)

Posted

Dobra to ja jutro tam zadzwonie, ludziska maja slabosc do mojej suczy wiec mysle ze uda sie sporo z ceny zjechac. Moje futra- nie latwe w kontaktach z obcymi- bardzo fajnie sie tam zaakimatyzowaly, spedzily tam w sumie kilka miesiecy ( kwarantanna itp).

Od poczatku kwietnia bede na 2-3 tyg w PL wiec gdyby cos trzeba bylo wtedy zalatwic, pojechac itp itd jestem do dyspozycji.

Posted

Jamor jest bardzo dobry i moze nawet ma miejsce. Za duzego psa 15 zl. za dobe.
Camara ma bana. Moge do niej napisac w inny sposob. Sama ma sporo psow u siebie, ale moze ma jakis pomys na DT.

Posted

Camara dostała ode mnie wiadomość na mail, ale ten, który jest zarejestrowany na dogo ...
Podrzuciłam Gapcia na "kaukazy w potrzebie"

Posted

[quote name='ANETTTA']łodzkie słuchajcie tam na tym terenie ma mosi hotelik ona wspólpracuje z Lactrima (NASZA dogomaniaczka jedna i druga )moze kliknijcie do nich na pv z prośba o pomoc !!![/QUOTE]
już napisałam do mosii i lacrima :)