Szarotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Szarotka']Przede wszystkim to trzeba watek rozeslac, bo inaczej to kiepsko. :(:([/QUOTE] Dobrze jest tez uderzyc do cioteczek z Lodzi i okolic. Quote
Wunia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 poofowałam gdzie mogłam, aż mi wstyd :oops::oops::oops::oops::oops: Do Biafry poszło PW, do Camary mail, bo skrzynkę na PW chyba ma zapchaną troszkę ;) Jeszcze pospamuję znajomych ... Teraz biorę się za spisanie deklaracji, bo goście mogą przyjść a tu bałagan :shake::shake::shake: Quote
ketunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wuniu dzięki za link. Ja niestety mam już za dużo deklaracji..:( Trzymam kciuki za Gapcia. Może za jakiś czas uda mi się coś dołożyć. Quote
majqa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Może ktoś zechciałby pomóc bazarkowo - zrobieniem i fantami. Quote
furciaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Macie na oku jakis hotelik/ DT?? Przychodzi mi do glowu hotel pod Toruniem, moje prywatne psy tam hoteluje jak jest potrzeba- maja podejscie do futer, doswiadczenie z molosami. Normalnie 25zl doba ale moge zadzwonic i ponegocjowac cene. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Już napisałam do Nemko, czy nie znalazłaby troszkę czasu na straszny bazarek, taki jaki zrobiła Sopelkowi :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='furciaczek']Macie na oku jakis hotelik??[/QUOTE] Nic nie mogliśmy załatwiać, bo w zasadzie to byliśmy przyblokowani przez autora wątku, ale dziś już sprzątam i myślę ... brana była pod uwagę mariamc (ale są wątpliwości) ja osobiście myślałam o Jamorze, on by sobie dał z nim radę, ale nie wiem nawet czy ma jakieś miejsce :( ale teraz zajęłam się jak już sama furciaczku zauważyłaś offowaniem i spamowaniem :) Quote
majqa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='furciaczek']Macie na oku jakis hotelik/ DT?? Przychodzi mi do glowu hotel pod Toruniem, moje prywatne psy tam hoteluje- maja podejscie do futer, doswiadczenie z molosami. Normalnie 25zl doba ale moge zadzwonic i ponegocjowac cene.[/QUOTE] Rozmawiałyśmy z Wunią, jest parę pomysłów, trzeba się podowiadywać ale oczywiście Furciaczku, jeśli jesteś w stanie dopytać, czy, za ile, na jakich warunkach... :-) Quote
furciaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dobra to ja jutro tam zadzwonie, ludziska maja slabosc do mojej suczy wiec mysle ze uda sie sporo z ceny zjechac. Moje futra- nie latwe w kontaktach z obcymi- bardzo fajnie sie tam zaakimatyzowaly, spedzily tam w sumie kilka miesiecy ( kwarantanna itp). Od poczatku kwietnia bede na 2-3 tyg w PL wiec gdyby cos trzeba bylo wtedy zalatwic, pojechac itp itd jestem do dyspozycji. Quote
majqa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Spotkać się, spoootkać na kawusię, ot co!!!!!!! :-) Quote
furciaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kawy to ja nigdy nie odmawiam:loveu: Ide zalozyc watek na FM na podforum o kaukazach, moze tam ktos bedzie chetny do pomocy. Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jamor jest bardzo dobry i moze nawet ma miejsce. Za duzego psa 15 zl. za dobe. Camara ma bana. Moge do niej napisac w inny sposob. Sama ma sporo psow u siebie, ale moze ma jakis pomys na DT. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Camara dostała ode mnie wiadomość na mail, ale ten, który jest zarejestrowany na dogo ... Podrzuciłam Gapcia na "kaukazy w potrzebie" Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Trzeba cos szybko wymyslec, bo ten biedak umarznie i poza tym to niebezpiecznie. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='ANETTTA']łodzkie słuchajcie tam na tym terenie ma mosi hotelik ona wspólpracuje z Lactrima (NASZA dogomaniaczka jedna i druga )moze kliknijcie do nich na pv z prośba o pomoc !!![/QUOTE] już napisałam do mosii i lacrima :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Ellig']Wunia z Toba mozna "gory przenosic":)[/QUOTE] no szczególnie "przenosić" :eviltong: Quote
furciaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ok na FM watek juz zalozony, teraz ide znajomych pospamowac nieco. Mam slabosc do molosow.... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='furciaczek']Mam slabosc do molosow....[/QUOTE] ja też, jakoś duże psy mają moje serce :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 post pierwszy "wyprostowany" i uzupełniony. Poproszę o ewentualne uwagi, tylko delikatnie proszę bo nerwowa jestem :D:D Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 jutro, qrcze, dzisiaj znaczy się Ciocia Isadorka zrobi Gapciowi nowy banerek, bo jakoś śnieg stopniał jakby ... Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']post pierwszy "wyprostowany" i uzupełniony. Poproszę o ewentualne uwagi, tylko delikatnie proszę bo nerwowa jestem :D:D[/QUOTE] A czemu to ?? Quote
Recommended Posts