Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jestem... ale czasami w przerwach od dogo muszę popracować ;) Nie wiem kto to wymyślił...[/QUOTE]

No właśnie, kto wymyślił pracę..?:roll::cool3:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']No właśnie, kto wymyślił pracę..?:roll::cool3:[/QUOTE]
Pracę wymyślili ludzie bo nie mieli co robić ... pieskami by się lepiej zajęli ...

Posted

[quote name='Wunia']Pracę wymyślili ludzie bo nie mieli co robić ... [B]pieskami by się lepiej zajęli[/B] ...[/QUOTE]

Słuszna uwaga..:p

Posted

[quote name='Wunia']Pracę wymyślili ludzie bo nie mieli co robić ... pieskami by się lepiej zajęli ...[/QUOTE]

[quote name='RenW']Słuszna uwaga..:p[/QUOTE]
No wlasnie o ile bardziej przyjemne i zdrowe zajecie :):)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wuniu - nie płacz... wykombinujemy Ci innego. Chcesz?[/QUOTE]

No tak nie ma sprawy. Ja juz mam dla Ciebie nawet dwa :):) bardzo mile, zaprzyjaznione i bardzo potrzebujace kochajacej duszy :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE[/url]

Posted

[quote name='mmd']Okna myją. Szynki kupują.
A Wunia śpi. Może trochę empatii znajdzie dla mnie, bo mi szczyla w lipcu wynalazła i śmiała się, jak o 5 rano śmigałam z nim po trawniku w piżamie :-p[/QUOTE]

to bardzo gustowny odpowiedni stroj jak na te pore dnia :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wuniu - nie płacz... wykombinujemy Ci innego. Chcesz?[/QUOTE]
Wyprawię gapcia do DS i jak znam siebie to sam się znajdzie ...
[quote name='Szarotka']No tak nie ma sprawy. Ja juz mam dla Ciebie nawet dwa :):) bardzo mile, zaprzyjaznione i bardzo potrzebujace kochajacej duszy :)[/QUOTE]
cudowna psia przyjaźń ... już jest para na dogo ... Czarny i Kitka mieszkają teraz u Murki ...
[quote name='belka123']to bardzo gustowny odpowiedni stroj jak na te pore dnia :D[/QUOTE]
tak na szybko, to mmd jeszcze gustowniejsze stroje ma :D:D:D

Posted

[quote name='mmd']Okna myją. Szynki kupują.
A Wunia śpi. Może trochę empatii znajdzie dla mnie, bo mi szczyla w lipcu wynalazła i śmiała się, jak o 5 rano śmigałam z nim po trawniku w piżamie :-p[/QUOTE]
A widzisz, faktycznie ... czyli to wszystko przez Ciebie ... Kelbi był pierwszym szczeniakiem, któremu znalazłam szczęśliwy DS ... tak w dużym uogólnieniu to przez Ciebie płaczę :placz::placz::placz::placz:

Posted

To nie płacz:)
Zobacz: dziewczynka, 5 miesięcy, pan domu się na niej wyżywa jak ma zły humor. Bierzemy?

[URL="http://img100.imageshack.us/i/dscn2150nkpion.jpg/"][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/6748/dscn2150nkpion.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='mmd']To nie płacz:)
Zobacz: dziewczynka, 5 miesięcy, pan domu się na niej wyżywa jak ma zły humor. Bierzemy?[/QUOTE]
Ładna, a gdzie ona?

Posted

[quote name='Wunia']Ładna, a gdzie ona?[/QUOTE]
Wątek czy miasto? :evil_lol::evil_lol:
Sama bym ją wzięła na tymczas, bo pójdzie szybko...

Posted

[quote name='mmd']Wątek czy miasto? :evil_lol::evil_lol:
Sama bym ją wzięła na tymczas, bo pójdzie szybko...[/QUOTE]
i wątek i miasto ;)

Posted

[quote name='mmd']To nie płacz:)
Zobacz: dziewczynka, 5 miesięcy,[B] pan domu się na niej wyżywa jak ma zły humor[/B]. Bierzemy?

[URL="http://img100.imageshack.us/i/dscn2150nkpion.jpg/"][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/6748/dscn2150nkpion.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Co za...:mad:nie powiem brzydko..:angryy: jak można..Zdegenerowany świat.:shake:
A niunia jest faktycznie śliczna.:loveu:

Posted

[quote name='Wunia']i wątek i miasto ;)[/QUOTE]
Grudziądz
Tu wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182398-Moja-poraA-ka-juA-jej-nie-chcAE-co-robiAE[/url]

Posted

10 przykazań

Nauczyć się na pamięć....i stosować.

1.Nie myję okien, ponieważ...
...kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił
sobiekrzywdę.
2.Nie pastuję podłóg, ponieważ......boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja
będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie zaskarżyć.
3.Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...
...dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałem im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię.
4.Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ......wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.
5.Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ... ...lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta
była zazdrosna.
6.Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ... ...nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to
projektant doskonały.
7.Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ.. ...nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.
8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ... ...nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę
do nich z wizytą.
9.Nie prasuję, ponieważ......wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania";.
10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ......nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i

zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem:D

Posted

[quote name='furciaczek']Szukam kogos do wizyty przedadopcyjnej w Ostrolece...znacie kogos??[/QUOTE]
Dzisiaj papatkiole był w Ostrołęce zawoził szczyla !!!

Posted

[quote name='mmd']10 przykazań

Nauczyć się na pamięć....i stosować.

1.Nie myję okien, ponieważ...
...kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił
sobiekrzywdę.
2.Nie pastuję podłóg, ponieważ......boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja
będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie zaskarżyć.
3.Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...
...dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałem im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię.
4.Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ......wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.
5.Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ... ...lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta
była zazdrosna.
6.Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ... ...nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to
projektant doskonały.
7.Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ.. ...nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.
8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ... ...nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę
do nich z wizytą.
9.Nie prasuję, ponieważ......wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania";.
10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ......nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i

zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem:D[/QUOTE]

musze polemizowac z punktem pierwszym - nie mam czystych okien, ale poniewaz dom jest w lesie to ptaki notorycznie wpadaja w szyby, juz duzo pior zdjelam z szyb...