Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']Kolczyki dzisiaj o 12.30 pojechały na pocztę razem z moim dzieckiem.[/QUOTE] a gdzie dziecko własne Miśka vel Ciacho wysyłasz? Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']a gdzie dziecko własne Miśka vel Ciacho wysyłasz?[/QUOTE] No przecież poniedziałek jest. Do szkółki filozof musiał pofilozofować:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 a już yslałam, żeś własne dziecko też w paczuszkę zapakowała i wysłała do RenW na przykład ... Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Odebralam swoje dzieci ze zbiorowej sterylizacji...bidne strasznie wygladaja...ale juz kuchnie zdazyly mi zdewastowac wiec beda zyc:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 a ja pospałam i gotowa na przyjęcie Viciego jestem :):):) Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']a ja pospałam i gotowa na przyjęcie Viciego jestem :):):)[/QUOTE] Ojjj to nie tylko ja bede miec dzisiaj wesolo:evil_lol: Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']a już yslałam, żeś własne dziecko też w paczuszkę zapakowała i wysłała do RenW na przykład ...[/QUOTE] Nie chcę obcego dziecięcia, wystarcza mi zupełnie własne.:cool3::evil_lol: Quote
amica Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nie dość, że Wunia wzięła pod skrzydła watek to jeszcze małego przechowa u siebie ;) Tak jak pisałam nie dam rady dorzucić się do kasy na transport dla szczeniaczka:(, bo przekroczyłam moją pulę na kwiecień w stałych deklaracjach. Jednak Gapcio ma jak w banku swoją część i dziś puszcze przelew za kwiecień dla naszego ogromnego pluszaka Gapciunia (moją stałą deklaracje). Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='RenW']Nie chcę obcego dziecięcia, wystarcza mi zupełnie własne.:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Mojego nie oddaję, co to za dzielenie Ciacha bez mojej zgody? :) Sama siedzę, dziecka ni ma, chłopa ni ma... Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']Mojego nie oddaję, co to za dzielenie Ciacha bez mojej zgody? :) Sama siedzę, dziecka ni ma, chłopa ni ma...[/QUOTE] O mateńko, Ciacho samo się będzie dzielić sobą, jak będzie chciało.:D:D:diabloti: Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='RenW']O mateńko, Ciacho samo się będzie dzielić sobą, jak będzie chciało.:D:D:diabloti:[/QUOTE] No wiem, wiem, ale muszę trochę postraszyć Quote
Szarotka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gapcio wpadlam tylko na chwile :):) buziaczki :):) Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']No wiem, wiem, ale muszę trochę postraszyć[/QUOTE] Dobrze, że nie mam syna...:D:D:D Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gapciulku, ciotka Wunia wymieniła cię na nowszy model:placz::placz: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']Gapciulku, ciotka Wunia wymieniła cię na nowszy model:placz::placz:[/QUOTE] a może Vici jest Gapciowy? Z tej samej okolicy przecież ... Quote
Sylwia M. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='furciaczek']Odebralam swoje dzieci ze zbiorowej sterylizacji...bidne strasznie wygladaja...ale juz kuchnie zdazyly mi zdewastowac wiec beda zyc:evil_lol:[/QUOTE] Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :) Quote
belka123 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia tylko 13zl od Ciebie dzisiaj wplynelo Quote
agada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']a może Vici jest Gapciowy? Z tej samej okolicy przecież ...[/QUOTE] Wunia została babką:evil_lol: Quote
agada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Sylwia M.']Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :)[/QUOTE] A moja kocica namiętnie wylizywała sobie szwy, cały tydzień pilnowałam wywłoki:mad: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='agada']Wunia została babką:evil_lol:[/QUOTE] Mogę być i babką :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 A wiecie jak brzmi najmilszy zwrot w języku polskim? - zwrot podatku :D:D:D mój TZ właśnie mi takie dowcipy serwuje ;) Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Sylwia M.']Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :)[/QUOTE] One juz normalnie w klinice biegaly...ku przerazeniu personelu:evil_lol: Ladnie wygladaja rany, raz dwa i sladu nie bedzie :) [url]http://i39.tinypic.com/9qz1ox.jpg[/url] [quote name='agada']A moja kocica namiętnie wylizywała sobie szwy, cały tydzień pilnowałam wywłoki:mad:[/QUOTE] Oj tak, te dwie cholernice sobie nawzajem wylizuja i trzeba pilnowac jak oka w glowie:shake: Jej jakas dzisiaj zmeczona jestem:shake: Quote
Szarotka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Furciaczek Ty chyba jestes mloda kobita to co taka zmeczona ?? Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Szarotka']Furciaczek Ty chyba jestes mloda kobita to co taka zmeczona ??[/QUOTE] Dzien stresujacy mialam...normalnie o tej godzinie to ja pelna zycia:loveu: Quote
Recommended Posts