Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Kolczyki dzisiaj o 12.30 pojechały na pocztę razem z moim dzieckiem.[/QUOTE]
a gdzie dziecko własne Miśka vel Ciacho wysyłasz?

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']a gdzie dziecko własne Miśka vel Ciacho wysyłasz?[/QUOTE]
No przecież poniedziałek jest. Do szkółki filozof musiał pofilozofować:)

Posted

[quote name='Wunia']a już yslałam, żeś własne dziecko też w paczuszkę zapakowała i wysłała do RenW na przykład ...[/QUOTE]

Nie chcę obcego dziecięcia, wystarcza mi zupełnie własne.:cool3::evil_lol:

Posted

Nie dość, że Wunia wzięła pod skrzydła watek to jeszcze małego przechowa u siebie ;) Tak jak pisałam nie dam rady dorzucić się do kasy na transport dla szczeniaczka:(, bo przekroczyłam moją pulę na kwiecień w stałych deklaracjach. Jednak Gapcio ma jak w banku swoją część i dziś puszcze przelew za kwiecień dla naszego ogromnego pluszaka Gapciunia (moją stałą deklaracje).

Posted

[quote name='RenW']Nie chcę obcego dziecięcia, wystarcza mi zupełnie własne.:cool3::evil_lol:[/QUOTE]
Mojego nie oddaję, co to za dzielenie Ciacha bez mojej zgody? :)
Sama siedzę, dziecka ni ma, chłopa ni ma...

Posted

[quote name='mmd']Mojego nie oddaję, co to za dzielenie Ciacha bez mojej zgody? :)
Sama siedzę, dziecka ni ma, chłopa ni ma...[/QUOTE]

O mateńko, Ciacho samo się będzie dzielić sobą, jak będzie chciało.:D:D:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']O mateńko, Ciacho samo się będzie dzielić sobą, jak będzie chciało.:D:D:diabloti:[/QUOTE]
No wiem, wiem, ale muszę trochę postraszyć

Posted

[quote name='mmd']Gapciulku, ciotka Wunia wymieniła cię na nowszy model:placz::placz:[/QUOTE]
a może Vici jest Gapciowy? Z tej samej okolicy przecież ...

Posted

[quote name='furciaczek']Odebralam swoje dzieci ze zbiorowej sterylizacji...bidne strasznie wygladaja...ale juz kuchnie zdazyly mi zdewastowac wiec beda zyc:evil_lol:[/QUOTE]

Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :)[/QUOTE]
A moja kocica namiętnie wylizywała sobie szwy, cały tydzień pilnowałam wywłoki:mad:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Moje dwie kotki i kot zniosły zabieg b. dobrze, już na drugi dzień biegały normalnie :)[/QUOTE]

One juz normalnie w klinice biegaly...ku przerazeniu personelu:evil_lol:
Ladnie wygladaja rany, raz dwa i sladu nie bedzie :)
[url]http://i39.tinypic.com/9qz1ox.jpg[/url]

[quote name='agada']A moja kocica namiętnie wylizywała sobie szwy, cały tydzień pilnowałam wywłoki:mad:[/QUOTE]

Oj tak, te dwie cholernice sobie nawzajem wylizuja i trzeba pilnowac jak oka w glowie:shake:

Jej jakas dzisiaj zmeczona jestem:shake: